Petteri Orpo, kuka kokoomuksen niskurilaumasta v***ttaa eniten? Puoluepomo repesi nauruun: ”Paljon työtä ja jokin harmaa hius” iltalehti 16:03 17.05

Petteri Orpo sai vastattavakseen vaikean kysymyksen Harry Harkimosta, Elina Lepomäestä, Jan Vapaavuoresta ja Susanna Koskesta. Puoluejohtaja vieraili ILTV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa keskiviikkona. Näin Petteri Orpo reagoi suorasukaiseen kysymykseen. Petteri Orpon johtama kokoomus keikkuu ristiaallokossa, kun hallituskausi lähenee loppuaan.


Juha Miedon kohulausunto Krista Pärmäkoskesta johti vastaiskuun – hiihtopomo: ”On valetta, että Björgen voitti” iltasanomat 14:20 10.04

Krista Pärmäkosken ja Marit Björgenin jakama pronssisija on puhuttanut vielä olympialaisten jälkeenkin.


AL: Taas hätkähdyttävä löytö tyhjennetystä Tammerkoskesta – 80-millimetrinen kranaatinheittimen ammus iltasanomat 17:41 05.04

Aamulehden mukaan Tammerkosken pohjassa rakennustöitä tehnyt henkilö löysi 80 millimetrin ammuksen.


AL: Taas hätkähdyttävä löytö tyhjennetystä Tammerkoskesta – 80-millimetrinen kranaatin ammus iltasanomat 17:41 05.04

Aamulehden mukaan Tammerkosken pohjassa rakennustöitä tehnyt henkilö löysi 80 millimetrin ammuksen.


AL: Tyhjennetystä Tammerkoskesta löytyi sodanaikainen kranaatti MTV 15:26 05.04

Tyhjennetystä Tammerkosken pohjasta löytyi eilen sodanaikainen 80 millimetrin kranaatti. Asiasta kertoo Aamulehti.


AL: Tyhjennetystä Tammerkoskesta löytyi sodanaikainen kranaatin ammus MTV 15:26 05.04

Tyhjennetystä Tammerkosken pohjasta löytyi eilen sodanaikainen 80 millimetrin kranaatin ammus. Asiasta kertoo Aamulehti.


Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt iltalehti 16:11 04.04

Tampereelta Tammerkoskesta tiistaina löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt. Vainaja löytyi Tammerkosken tyhjennyksen yhteydessä. Poliisi kertoo, että vainaja on tamperelainen 79-vuotias nainen.


Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys selvisi iltasanomat 15:31 04.04

Tampereen Tammerkoskesta tiistaina löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt.


Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys selvisi – ilmoitettiin kadonneeksi viime kuussa MTV 15:05 04.04

Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt, tiedottaa poliisi. Kyseessä on tamperelainen 79-vuotias nainen.


Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys selvisi MTV 14:57 04.04

Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt, tiedottaa poliisi. Kyseessä on tamperelainen 79-vuotias nainen.


Tyhjennetystä Tammerkoskesta löytyi ruumis – henkilöllisyys edelleen epäselvä iltasanomat 12:27 04.04

Tammerkoskesta löytyneen ruumiin henkilöllisyyden selvittämisessä voi kestää päiviä.


Poliisi Tammerkoskesta löytyneestä naisen ruumiista: Saattanut olla vedessä jo viikkoja iltalehti 09:49 04.04

Vainajan henkilöllisyyttä ja rikoksen mahdollisuutta selvitetään oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa. Sisä-Suomen poliisi löysi tiistai-iltapäivänä tulleen ilmoituksen perusteella naisen ruumiin vedestä Tampereella. Ruumis paljastui koskenuoman tyhjentämisen yhteydessä Finlaysonin voimalaitoksen läheisyydestä. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juha Myllymäki kertoo Iltalehdelle, että Tammerkoskesta kuolleena löydetyn naisen tapauksessa ei ole tässä vaiheessa viitteitä rikokseen.


Tampereella Tammerkoskesta löytyi naisen ruumis MTV 17:37 03.04

Tampereen Tammerkoskesta löytyi naisen ruumis tänään alkuiltapäivästä. Sivullinen teki hätäkeskukseen ilmoituksen ruumiista kello 12.41.


Tammerkoskesta löytyi naisen ruumis – poliisin mukaan tapauksessa ei ole viitteitä rikoksesta MTV 17:37 03.04

Tampereen Tammerkoskesta löytyi naisen ruumis tänään alkuiltapäivästä. Sivullinen teki hätäkeskukseen ilmoituksen ruumiista kello 12.41.


Poliisioperaatio Tampereella - Tammerkoskesta löytyi naisen ruumis iltalehti 16:15 03.04

Poliisi kertoi aiemmin etsivänsä koskesta joko nukkea tai ruumista. Poliisi on löytänyt Tampereella Tammerkosken tyhjennyksen yhteydessä koskesta vainajan. Ilmoitus hätäkeskukseen tuli kello 12.41. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että vainaja on naishenkilö. Poliisi on aloittanut asian tutkinnan ja vainajan henkilöllisyyden selvittämisen. Asiasta ei poliisin mukaan ole tässä vaiheessa muuta tiedotettavaa.


- paritalo tuhoutui 250 miljardia dollaria keihäslupauksesta herkullisia Lukijoiden reaktiot lomarahaleikkauksiin Rinteeltä välitön kuitti teki poliittisen ”Lääkärikin lähettäisi putkaan”

Uutiset