Leijonien illan vastustajalla Ranskalla suomalaisyntyinen maalivahti – tavoittelee pelipaikkaa Suomesta tai Ruotsista MTV 13:29 19.05

Jääkiekon MM-turnauksessa tänään Kosicessa Suomen kohtaavan Ranskan joukkueessa on monta pelaajaa, jotka ovat kiekkoilleet vastustajan kotimaassa. Ranskan maalivahti Sebastian Ylönen keräsi toissa sarjakaudella kokemusta Suomen kaukaloista.


Nyt suomalaiset riehaantuivat! Kosicessa saa olutta lähes ilmaiseksi: ”Tänne kannattaisi muuttaa” MTV 06:02 19.05

Slovakian MM-kisoissa paikalla olevat suomalaiskannattajat kertovat, että ovat halvimmillaan saaneet ison oluttuopin 80 sentin hintaan. Kalleimmillaan oluen hinta on ollut neljä euroa.


Jääkiekon MM-kisat 2019 – tässä alkulohkot, ohjelma, ottelut ja tulokset MTV 23:59 18.05

Jääkiekon miesten MM-kisat 2019 käynnistyvät 10. toukokuuta Slovakian Bratislavassa ja Kosicessa. Finaali pelataan 26. toukokuuta. Suomen maajoukkue eli Leijonat pelaa turnauksen A-alkulohkossa.


Viisi uutta maalintekijää – Leijonat murskasi, herkuttele osumat tästä! MTV 08:37 18.05

Suomi kellisti Iso-Britannian tyylipuhtaasti 5-0 jääkiekon MM-kisoissa Slovakian Kosicessa perjantaina.


Veli-Matti Savinaiselta upea teko joukkuetoverin hyväksi: ”Olisin voinut vetää itsekin” iltalehti 00:31 18.05

Leijonien raataja odottaa yhä ensimmäistä maaliaan Kosicessa. Joka vaihdossa 100 lasissa raatava Veli-Matti Savinen ei vieläkään saanut maalitiliään auki, vaikka paikkoja siihen olisi ollut. –?Työtä, työtä, työtä. Ei voi kuin lisätä työntekoa jos sitten joskus osuisi puiden väliin. Jo ennen on ollut pari tolppakutia. Mutta tällaista tämä on: joskus ei mene mistään, joskus menee kaikki, Savinainen sanoi Suomen kaadettua Iso-Britannian 5–0.


Ovatko he tunnetuimmat Leijonat? Nämä kaksi pelaajaa brittifanit osaavat nimetä MTV 18:47 17.05

Hyökkääjät Kaapo Kakko ja Marko Anttila ovat Leijonien pelaajat, jotka Kosicessa MM-kisoja seuraava brittikaksikko osaa nimetä.


Briteiltä rajua uhoa ennen Leijonien kohtaamista – ”Voitamme taas!” MTV 17:30 17.05

Iso-Britannia ei ole koskaan MM-tasolla hävinnyt Suomelle, eivätkä häviä nytkään, mikäli kiihkeitä faneja on uskominen. Kosicessa on paikalla arviolta 400 brittifania.


Tässä on Leijonien kokoonpano illan Britannia-otteluun – uusi maalivahti debytoi iltasanomat 12:53 17.05

Suomi kohtaa Britannian klo 21.15 Kosicessa.


Kaapo Kakko vitsaili noustuaan MM-kisojen maalipörssin kärkeen: ”Ei ole tullut haukkuja itsekkyydestä” iltalehti 00:29 17.05

Tuttu juttu Kosicessa: yksi suomalaispelaaja on muiden yläpuolella. Tuo yksi pelaaja on tietysti 18-vuotias Kaapo Kakko, jotka jatkaa hurjaa tahtiaan MM-jäillä. Kakko keräsi 1+1 tehopistettä, kun Suomi kaatoi Tanskan 3–1 ja varmisti käytännössä paikkansa puolivälierissä.


Timanttikuva: Kaapo on numero yksi jatkoaika.com 00:07 17.05

Suomalaiskannattajat ovat olleet ilahduttavan monilukuisina ja äänekkäinä Slovakian MM-kisoissa Kosicessa. Hurjassa vireessä loistaneesta Kaapo Kakosta on nopeasti muodostunut yleisön suosikkipelaaja.


Sinetöityykö Leijonien ykkösmaalivahdin paikka tänään? Lue kolme pointtia illan Tanska-otteluun iltalehti 18:27 16.05

Suomi kohtaa Tanskan MM-kaukalossa torstaina kello 21.15. Suomi kohtaa kahden välipäivän jälkeen Tanskan torstai-iltana Kosicessa jääkiekon MM-kisojen alkusarjan ottelussa. Kiinnitä huomiotasi pelissä ainakin seuraaviin asioihin.


Jukka Jalosen käytös MM-turnauksessa puhuttaa - kävi kuumana kuin hellankoukku: ”Tuntuu, että hän on valmis repimään paljain käsin toimittajan pään irti” iltalehti 16:40 16.05

Leijonat kohtaa torstaina neljännessä MM-kisaottelussaan Tanskan. Suomi lähtee kello 21.15 alkavaan MM-kisojen alkusarjan Tanska-otteluun hyvistä asetelmista, sillä alla on voitot Slovakiasta ja Kanadasta sekä jatkoaikatappio Yhdysvalloille. Leijonat on alkusarjassa kolmannella sijalla, ja voitolla joukkue nousee toiseksi ohi yhden ottelun enemmän pelanneen USA:n. Paikan päällä Kosicessa kisoja seuraavat toimittajat Juha Luotola ja Pekka Jalonen nostavat ottelupäivän ennakossaan esiin sen, että kisoissa on riittänyt pöhinää myös itse pelitapahtumien ulkopuolella.


MM-videoennakko: Leijonat lähtee Tanskan kaatoon pommiuhasta huolimatta jatkoaika.com 16:24 16.05

Jatkoajan Košicessa oleva kisatiimi ennakoi illan Tanska-kamppailua. Video on kuvattu ennen kuin kaikki faktat aamun pommiuhkauksesta olivat selvillä.


Leijonien kisakaupungissa ollut pommiuhka osoittautui perättömäksi yle 14:40 16.05

Suomessa levisi torstai-iltapäivänä väärää tietoa Kosicessa tapahtuneesta pommiepäilystä.


MM-kisojen hallin vierestä löytyi pommi – Leijonilla treenit, nyt myös hallia tarkistetaan koirien ja raskaan aseistuksen kanssa iltasanomat 13:23 16.05

Jäähallin vierestä löytyi pommi MM-kisoissa Kosicessa.


MM-kisojen hallin vierestä löytyi pommi – viranomaiset tarkastavat nyt myös jäähallia koirien ja raskaan aseistuksen kanssa iltasanomat 13:23 16.05

Jäähallin vierestä löytyi pommi MM-kisoissa Kosicessa.


Kommentti: Kaapo Kakko ei ole ainoa Kosicessa loistanut suomalaisurheilija – turistinähtävyys kertoo hienoa historiaa iltasanomat 09:36 16.05

Oluttupia kiertävien kiekkoturistien kannattaisi käydä välipäivinä bongata juoksijapatsas, jonne myös suomalaisjuoksijoiden saavutukset on kaiverrettu, kirjoittaa Teijo Piilonen.


ennakkoluulottomasti – "Ei Jumbossa 3-vuotiasta lyöneen kuin on sovittu” Oikeus ennakoi Haagan Pattayalla – puuttuvat yhä Trump onnitteli Australian tuntemattomat suomalaissotilaat laskettiin virhearvioita – yli 170

Uutiset