Janne Kataja julkaisi yhteiskuvan äitinsä kanssa: ”Samasta puusta veistettyjä”

iltalehti 11:18 24.04

Janne Kataja poseeraa Instagram-kuvassaan äitinsä kanssa. Näyttelijä Janne Kataja ilahdutti Instagram-seuraajiaan julkaisemalla kuvan, jossa hänet nähdään yhdessä äitinsä kanssa. – Äiti ja sen poika. Muutaman vuoden vanha valokuva jostain lehtijutusta. Viiksistä päätellen otettu silloin, kun kuvasimme Korpelan kujanjuoksu -sarjaa, Kataja kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Kari Hietalahden ja Tommi Korpelan yhteinen harrastus on saanut jopa vaimot mietteliäiksi: "Elina Knihtilä on kysellyt, milloin muutamme yhteen"

mtv 21:20 18.04

Joonas Nordmanin sohvalle istahti lauantaina näyttelijä ja kalamies Kari ”Hissu” Hietalahti.


Karanteeniin joutunut Tinja-Riikka Korpela palasi Suomeen epätietoisuuden vallassa: "Oli se erikoista, kun ei tiennyt mistään yhtään mitään"

yle 08:31 07.04

Korpelan nykyinen sopimus Evertonin kanssa päättyy kesäkuussa. Tunnusteluja jatkosta ehdittiin tehdä jo ennen koronakriisiä.


Me Naiset: M/S Romanticin Matias eli Petteri Pennilä, 57, kertoo avoimesti vaikeista ajoistaan: ”Romahdin”

iltalehti 12:19 22.02

Ylen M/S Romantic teki Petteri Pennilästä tunnetun. Näyttelijä Petteri Pennilä näyttelee Jani Volasen ja Tommi Korpelan käsikirjoittamassa menestyssarjassa M/S Romantic Matiasta, joka haaveilee rakkaudesta. Rooli lisäsi näkyvyyttä ja pian häntä alettiin myös tunnistaa kaduilla. Torstaina ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä Pennilä kertoo avoimesti elämästään. Sosiologiaa opiskellut Pennilä koki opinnot haastavina, sillä mieli teki näyttämölle. Paremmat ajat koittivat ja Pennilä alkoi työskennellä näyttelijänä. Hän sai lapsen ja meni naimisiin. Lama iski kuitenkin vasten kasvoja.


Tuntematon suomalaishiihtäjä lyö tiskiin hirmuiset treenitulokset – vain Iivo Niskanen samoilla luvuilla: ”Voisin harjoitella vielä kovemmin”

iltalehti 10:05 04.02

Heikki Korpela muutti neljä vuotta sitten Norjaan, kun hän halusi kehittyä ammattilaishiihtäjäksi. Korpelan Heikki Kempeleeltä teki neljä vuotta sitten suomalaisittain hyvin poikkeuksellisen ratkaisun. Suurelle yleisölle hieman tuntemattomampi kaveri ihaili Norjan hiihtomahtia ja päätti muuttaa Lillehammeriin oppimaan huippuhiihtoa. –?Ensimmäisenä vuonna Norjassa harjoittelin yli tuhat tuntia, sitten kaksi seuraavaa menivät vähän alle ja nyt tähän kauteen tulee taas reippaasti päälle tonni, Korpela, 29, kertoo.


Sprinttisuosikki kompastui omiin jalkoihinsa ennen loppusuoraa: ”Peiliin pitää katsoa”

iltasanomat 12:11 02.02

Miesten hiihdon sprinttikilpailun ennakkosuosikkeihin kuuluneen Heikki Korpelan haaveet mitalisijoista tyssäsivät puolivälieriin.


Naisten parisprintissä yllättävät Suomen mestarit – Iivo Niskaselta kurja uutinen ennen paraatimatkaa

iltalehti 15:13 31.01

Ensimmäiset SM-mitalit jaettiin parisprintissä. Flunssa tiputti osallistujaluettelosta Kerttu ja Iivo Niskasen. Jämin Jänne ja Vuokatti Ski Team Kainuu juhlivat parisprintin mestaruuksia hiihdon SM-kilpailuissa Vöyrillä. Miehissä Ristomatti Hakola ja Markus Vuorela nappasivat voiton reilun seitsemän sekunnin erolla ennen Joni Mäen ja Heikki Korpelan edustamaa Pohti Skiteamia. SM-pronssia nappasi kirikamppailun päätteeksi Skiteam 105, jossa hiihtivät Aleksi Parttimaa ja Lauri Vuorinen.


Tv-lehti valitsi suosikkinsa Kultainen Venla -gaalan finalisteista: M/S Romantic ja Hannu-Pekka Björkman kirkkaasti kärjessä

iltasanomat 12:01 17.01

Tv-lehden toimitus valitsi suosikkinsa Kultainen Venla -gaalan finalisteista. Jani Volasen ja Tommi Korpelan luoma risteilysarja iski suoraan sydämeen.


Englannin Superliigan suomalaisjoukkueiden kohtaaminen peruttiin – syynä jäinen kenttä

yle 15:35 01.12

Tinja-Riikka Korpelan Evertonin ja Adelina Engmanin edustaman Chelsean kohtaaminen peruttiin sunnuntaina jalkapallon naisten Superliigassa.


Linda Sällström pelasti Helmarit - lisäajan tasoitus piti EM-unelman yhä elossa

iltalehti 22:27 12.11

Suomi varasti lisäaikatasoituksella tärkeän vieraspisteen Portugalista. Pohjois-Portugalia piiskannut syyssade oli täyttänyt Vila Nova Famalicãon kunnallisen stadionin salaojat ja nurmen pinnalle oli muodostunut useita syviä lammikkoja. Walesilaistuomari Cheryl Foster totesi kentän kuitenkin pelikelpoiseksi, ja antoi luvan Portugalin ja Suomen väliselle EM-karsintaottelulle. Raskaat olosuhteet eivät auttaneet kumpaakaan joukkuetta, mutta jotenkin näytti, että kotijoukkue hallitsi ajoittaista vesipalloa paljon paremmin. Erityisesti Portugalin kapteeni Cláudia Neto ja nopea kärkipelaaja Jéssica Silva vyöryttivät hyökkäyksiä Tinja-Riikka Korpelan vartioimalle maalille.


Tinja-Riikka Korpela odottaa Helmareiden ottavan Albania-ottelussa komennon heti – "Emme anna heille pienintäkään toivoa, että he voisivat saada pisteitä"

yle 19:28 07.10

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue kohtaa toisessa EM-karsintaottelussaan jälleen Albanian. Helmareiden ykkösvahti Tinja-Riikka Korpelan mukaan pelaajat haluavat näyttää ensimmäisessä kotipelissään, mitä osaavat.


Adelina Engman pelasti Chelsealle pisteen – tuli vaihdosta sisään ja iski hetkeä myöhemmin kauden avausmaalinsa

yle 18:25 15.09

Myös Tinja-Riikka Korpelan Everton jatkoi vahvasti ja nappasi kauden toisen osumansa.


Hot topics