Afganistan: Malala Yousafzain murhayrityksen takana ollut Taleban-johtaja on tapettu iltasanomat 14:45 15.06

Yhdysvallat vahvistaa, että sen joukkojen tekemän ilma-iskun kohteena oli korkea-arvoinen Taleban-johtaja, muttei mainitse tätä nimeltä.


Korkea-arvoinen Pohjois-Korean edustaja saapui Valkoiseen taloon iltasanomat 20:53 01.06

Kim Yong-cholin uskotaan toimittavan Trumpille kirjeen Pohjois-Korean johtajalta Kim Jong-unilta.


AFP: Pompeon ja Pohjois-Korean korkea-arvoisen edustajan tapaaminen käynnistyi MTV 06:42 31.05

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo ja korkea-arvoinen pohjoiskorealainen kenraali Kim Yong-chol ovat aloittaneet tapaamisensa New Yorkissa.


AFP: Pompeo aloittanut tapaamisensa Pohjois-Korean korkea-arvoisen edustajan kanssa iltasanomat 02:55 31.05

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo ja korkea-arvoinen pohjoiskorealainen kenraali Kim Yong-chol ovat aloittaneet tapaamisensa New Yorkissa.


Pohjoiskorealainen kenraali on matkalla Yhdysvaltoihin iltasanomat 08:47 30.05

Korkea-arvoinen pohjoiskorealaiskenraali on matkalla Yhdysvaltoihin keskustelemaan kesäkuun huipputapaamisesta.


Pohjoiskorealainen kenraali matkustaa Yhdysvaltoihin liennyttämään iltasanomat 10:46 29.05

Korkea-arvoinen pohjoiskorealaiskenraali on matkustamassa Yhdysvaltoihin, kertoo eteläkorealainen Yonhap-uutistoimisto viitaten diplomaattilähteisiin.


Kommentti: Eliitin ”kulurakenne” avautui, kun puolueen korkea-arvoinen työntekijä istahti illallisen jälkeen sohvalle ja lausui ikimuistoiset sanat iltasanomat 13:54 18.05

Mikael Jungneria voi vain kiittää eliitin etuoikeutetun elämän valottamisesta, kirjoittaa Ilta-Sanomien uutispäällikkö Tero Karjalainen.


Kollega haistoi tuoreen viinan – korkea-arvoinen upseeri oli päivystysvuorossa humalassa iltasanomat 06:25 18.05

Komentajakapteenin saama tuomio ei ole vielä lainvoimainen.


Korkea-arvoinen loikkari: Pohjois-Korea ei luovu koskaan täysin ydinaseistaan iltalehti 11:01 14.05

Nykyiset diplomaattiset ponnistelut eivät johda täydelliseen ydinaseriisuntaan, vaan vähentyneeseen ydinaseuhkaan, korkea-arvoinen pohjoiskorealainen loikkari sanoi. - Lopussa Pohjois-Korea pysyy ydinasevaltiona, joka on paketoitu ydinaseettomaksi, korkea-arvoinen pohjoiskorealainen loikkari Thae Yong-ho sanoi. Thae toimi ennen loikkaustaan elokuussa 2016 Britanniassa Pohjois-Korean lähetystön kakkosmiehenä.


Hyväksikäytöstä syytetty katolisen kirkon kardinaali joutunee kahteen oikeudenkäyntiin Australiassa MTV 05:59 02.05

Katolisen kirkon korkea-arvoinen kardinaali George Pell joutunee kahteen erilliseen oikeudenkäyntiin Australiassa, kertoo maan yleisradio ABC.


Amerikkalainen kenraali huolissaan Kiinan ja Venäjän haaveilemista hypernopeista aseista – "Tilanne on sama kuin Pohjois-Korean kanssa" MTV 10:24 28.03

Yhdysvalloissa korkea-arvoinen kenraali John Hyten varoittaa Venäjän ja Kiinan kehittelemistä niin kutsutuista hyperääniaseista (hypersonic weapons).


Mystinen valtiovierailu Kiinassa: Asema peitettiin katseilta junan ylittäessä rajan Pohjois-Koreasta uusisuomi 14:28 27.03

Kiinassa vieraili alkuviikosta ilmeisen korkea-arvoinen pohjoiskorealainen virkamies, jonka vierailun yksityiskohdista tiedetään toistaiseksi hyvin vähän. Maailmalla ihmetellään, oliko jopa Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un liikkeellä ulkomailla ensimmäistä kertaa noustuaan valtaan vuonna 2011.


Video: Pohjois-Korean edustajien dramaattinen poistuminen ravintolasta Helsingissä – täällä vieraat illallistivat, tätä oli tarjolla MTV 14:42 20.03

Suomessa vieraileva Pohjois-Korean korkea-arvoinen edustaja on saanut herkutella lappilaisilla herkuilla.


älykkyysosamäärä ja poliisiautoja Kidmania Weekend-festivaalilla muutama

Uutiset