Etelä-Korea: Neuvottelut Pohjois-Korean kanssa jatkunevat vielä toukokuussa iltasanomat 01:02 23.05

Etelä-Korean hallitus ilmoittaa, että Koreoiden neuvottelut jatkunevat, kun Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean sotaharjoitukset on saatu päätökseen.


Trump: tapaaminen Kim Jong-unin kanssa saattaa viivästyä iltalehti 21:31 22.05

Presidentti keskusteli tänään eteläkorealaisen kollegansa kanssa. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on tänään tavannut Valkoisessa talossa Etelä-Korean presidentin Moon Jae-inin. Presidentit keskustelivat tulevasta Trumpin ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin tapaamisesta. Trump sanoi, että tapaamista Kim Jong-unin kanssa saatetaan lykätä myöhemmäksi.


Läntinen toimittajaryhmä viedään Pohjois-Korean ydinkoealueelle: "Emme tiedä, milloin nousemme junaan" MTV 19:57 22.05

Pohjois-Korea päästää tarkoin vartioituna joukon johtavien länsimaisten uutisvälineiden toimittajia seuraamaan ydinkoealueensa sulkemista.


Trump tapaa Etelä-Korean presidentin – keskustelevat Pohjois-Koreasta MTV 05:33 22.05

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump keskustelee eteläkorealaisen virkaveljensä Moon Jae-inin kanssa tänään Valkoisessa talossa Washingtonissa.


Trump tapaa Etelä-Korean presidentin Moon Jae-inin iltasanomat 01:57 22.05

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump keskustelee eteläkorealaisen virkaveljensä Moon Jae-inin kanssa tänään Valkoisessa talossa Washingtonissa.


Lähteet New York Timesille: Trump huolissaan tapaamisesta Pohjois-Korean kanssa – ydinaseriisunnan yksityiskohdat eivät kuitenkaan kiinnosta iltasanomat 14:23 21.05

Lehden mukaan Trump on hiillostanut avustajiaan kyselemällä, kannattaako hänen ottaa riski ja jatkaa neuvotteluprosessia Pohjois-Korean kanssa.


Trump varoittaa Kim Jong-unia: Tee diili tai koet Gaddafin kohtalon iltalehti 11:22 18.05

Presidentti on eri linjoilla kansallisen turvallisuusneuvonantajansa kanssa. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on esittänyt suoran uhkauksen Pohjois-Korean johtajalle Kim Jong-unille. Jos Kim ei tee sopimusta maan ydinaseohjelman lopettamisesta, hän kokee Libyan johtajan Muammar Gaddafin kohtalon. Trump esitti uhkauksensa Valkoisen talon tiedotustilaisuudessa. Häneltä kysyttiin mielipidettä kansallisen turvallisuusneuvonantajan John Boltonin ehdotuksesta, että Pohjois-Korean kanssa saatettaisiin tehdä samanlainen sopimus kuin aikoinaan Libyan kanssa. Bolton käytti termiä "Libyan malli". "Pieksimme Gaddafin"


Trump: Kim Jong-un saisi jatkaa Pohjois-Korean hallitsijana iltasanomat 22:44 17.05

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoi torstai-iltana, ettei hän edistä niin kutsuttua Libyan mallia ydinaseriisuntaneuvotteluissa Pohjois-Korean kanssa.


Sanasota Koreoiden välillä kiihtyy jälleen – "Etelä-Korea on epäpätevä" MTV 21:31 17.05

Sanasota Korean niemimaalla kiihtyy talven ja kevään kohteliaampien sanojen, eleiden ja johtajatapaamisen jälkeen.


Satelliitti­kuvat kertovat Pohjois-Korean ydinkoe­alueen purkamisesta – asian­tuntijat epäileväisiä iltasanomat 12:38 17.05

Kuvista päätellen luvatut purkutyöt Punggye-rin ydinkoealueella ovat jo käynnistyneet, mutta tarkkailijoita ei ole luvattu päästää paikalle.


Pohjois-Korea uhkaa perua ydinase­liennytyksen – lue koko kohulausunto: ”Emme voi piilotella vastenmielisyyttä...” iltasanomat 16:19 16.05

IS käänsi kokonaisuudessaan Pohjois-Korean keskiviikkona julkaiseman lausunnon, jossa se paheksuu erityisesti Trumpin turvallisuusneuvonantajan lausuntoja. Pohjois-Korea uhkaa jopa perua ydinaseliennytyksen.


Pohjois-Korea painoi jarrua: Trumpin ja Kimin tapaaminen uhattuna uusisuomi 08:08 16.05

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong Unin kesäkuussa kaavailtu tapaaminen on joutunut vaakalaudalle. Pohjois-Korea painoi jarrua Korean niemimaan liennytykseen, Kauppalehti kertoo.


Etelä-Korea: Pohjois-Korean päätös korkean tason tapaamisen perumisesta on ”valitettava” – Trumpin ja Kimin tapaaminenkin uhattuna iltasanomat 05:10 16.05

Maa mukaan ratkaisu ei ole linjassa huhtikuun historiallisen julistuksen hengen kanssa.


Etelä-Korea: Pohjois-Korean päätös korkean tason tapaamisen perumisesta on ”valitettava” iltasanomat 05:10 16.05

Maa mukaan ratkaisu ei ole linjassa historiallisen julistuksen hengen kanssa.


USA jatkaa Trumpin ja Kimin tapaamisen valmisteluja Pohjois-Korean ärähdyksestä huolimatta iltalehti 03:56 16.05

Yhdysvallat aikoo jatkaa presidentti Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-unin tapaamisvalmisteluja, kertoo eteläkorealainen uutistoimisto Yonhap. Pohjois-Korea on uhannut peruuttaa tapaamisen, koska se on suuttunut Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen yhteisistä sotaharjoituksista joiden on määrä alkaa perjantaina. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yonhap. Maiden johtajien on määrä tavata Singaporessa kesäkuussa. USA:n ulkoministeriö aikoo kuitenkin jatkaa tapaamisen suunnittelua. Presidentti Trumpille on kerrottu Pohjois-Korean päätöksestä ja uutiskanava CNN:n mukaan maan kansallisen turvallisuuden neuvosto ja puolustusministeriön johto ovat kokoontuneet keskustelemaan asiasta.


Pohjois-Korea suuttui sotaharjoituksista ja perui neuvottelut Etelä-Korean kanssa iltalehti 22:39 15.05

Nähtäväksi jää, peruuntuuko myös tapaaminen Donald Trumpin kanssa. Pohjois-Korea on perunut huomisen tapaamisen Etelä-Korean kanssa, kertoo uutistoimisto Reuters. Syynä perumiselle on se, että Pohjois-Korea on suuttunut Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen sotaharjoituksista. Perjantaina alkaneiden sotaharjoitusten on määrä kestää kaksi viikkoa. Koreoiden oli tarkoitus keskustella maiden raja-alueella. Pohjois-Korea kutsuukin sotaharjoituksia "provokaatioksi", joka on ristiriidassa viimeaikaisen Koreoiden lähentymisen kanssa.


Pohjois-Korea uhkaa peruuttaa Kimin ja Trumpin huipputapaamisen MTV 22:27 15.05

Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen käynnissäoleva sotaharjoitus voi vaarantaa Kim Jong-unin ja Donald Trumpin huipputapaamisen, kertoo Pohjois-Korean virallinen uutistoimisto.


ansana, johon astumalla Etelä-Korea Neuvottelut Pohjois-Korean hyttysarmeijat jatkunevat vielä lopussa, asia etenemässä Naisten asemaa Pornaisissa sytyttäjänä, Niemi tunnissa maan tasalle” uupuneen hirvieläimen – jopa 90 – palomestari palopaikalta

Uutiset