KooKoo otti maalivahdin pois ennen kolmannen erän puoliväliä - hävisi Mikkelissä 5-1 iltalehti 21:06 13.02

Mikkelin Jukurit kaatoi KooKoon 5-1-numeroin neljä tehopistettä keränneen Turo Asplundin johdolla. Mikkeliläisjoukkue teki maaleistaan kolme ylivoimalla. Jukurit hallitsi ottelun avauserää ja erän puolivälissä Ville Hyvärinen vei mikkeliläisryhmän johtoon siniviivalaukauksellaan. KooKoolla oli suuria vaikeuksia oman hyökkäyspelinsä kanssa, eikä joukkue saanut erässä kunnon tilanteita aikaan edes ylivoimalla. Kotijoukkueen hallinta jatkui myös toisessa erässä ja se pääsi heti erän alussa hakemaan lisäosumia kahden miehen ylivoimalla Niko Tuhkasen ja Robin Jacobssonin otettua peräkkäiset rangaistukset. Jesper Piitulainen pitkän pyörityksen jälkeen iski lopulta mikkeliläisryhmän 2-0-johtoon.


KooKoolla selkä Jukureita suorempana – Turo Asplund mätti neljä pistettä iltasanomat 20:56 13.02

Mikkeliläiset kyykyttivät vielä toistaiseksi tyhjennysmyyntejä sivusta seuranneen naapurinsa.


Kunniasta pelaavalle Jukureille siipirikko vieras Kouvolasta jatkoaika.com 08:12 13.02

Jukureiden ohuet pudotuspelisaumat ratkesivat viime viikon kolmeen tappioon, mutta joukkue taistelee edelleen kuitenkin kunniastaan. Loukkaantumisista kärsivällä KooKoolla on vielä olemassa mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan, mutta se vaatii voittoja viimeisistä otteluista.


HIFK vei, KooKoo vikisi - luvut olisivat voineet olla rumemmatkin iltalehti 21:20 30.01

Kouvolassa oli ajoittain kaukalossa vain yksi joukkue, kun HIFK löi KooKoon 4-0. Avaus- ja samalla voittomaalin teki Lennart Petrell. KooKoolla oli vaikeuksia saada hyökkäyksiä alkuun. Toisaalta turha leipominen oli unohdettu, ja harvoista hyökkäyksistä pyrittiin saamaan aikaan laukaus maalia kohti. HIFK vei avauserän 2-0, vaikka ero laukausten ja torjuntojen määrässä oli maltillinen.


Uutiset