Tolppaankin osunut Joona Luoto uskoo maalihanojen aukeavan: "Ei tuhlata kaikkia paikkoja vielä" jatkoaika.com 22:25 13.12

Tapparan työteliäs laituri Joona Luoto ei haikaillut keskiviikon KooKoo-pelin jälkeen tiiminsä maajoukkuemiesten perään. Ilman kapteeniaan ja ykköspakkejaan pelannut Tappara vei helpon oloisesti kamppailun nimiinsä lukemin 3?0.


Kollegalta viiltävä arvio Jukka Rautakorven Tapparasta: ”Pelaa inhottavan hyvää lätkää” iltalehti 22:17 13.12

Tuomas Tuokkola tunnusti Tapparan paremmuuden keskiviikkona. KooKoo tuli Tampereelle keskiviikkona terävästi ja olisi voinut johtaa matsia 2-0 minuutin jälkeen, mutta noin 50 minuuttia kaukalossa oli pääasiassa vain isäntäjoukkue Tappara. - Muutama hyvä vaihto ottelun alussa ei riitä. Jos Tapparan tasoista joukkuetta vastaan haluaa pärjätä, pitää olla tiivis ja kärsivällinen, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola sanoi.


Ojamäki nousi ratkaisijaksi ? Tapparan rutiini liikaa KooKoolle jatkoaika.com 22:06 13.12

KooKoo oli saapunut vierailulle Hakametsään, mutta Tappara oli kouvolalaisille tyly isäntä. Maajoukkuepoissaolot eivät kirvesrintoja haitanneet, vaan antoivat mahdollisuuden uusille vastuunkantajille. Pisteiden valossa heikon alkukauden pelannut Niko Ojamäki onnistui kahdesti maalinteossa, ja pisteet jäivät Tampereelle lukemin 3?0.


Jukka Rautakorvelta kryptinen kommentti yllättävään ylivoimaketjuun: ”Ei kätisyydellä tee mitään, jos ei osaa pelata” iltalehti 22:06 13.12

Tapparan rightin miehet tekivät tuhojaan KooKoota vastaan. Jukka Rautakorpi marssitti Tapparan toiseen ylivoimaketjuun viisi rightin pelaaja. Tapparan kokoonpanossa oli keskiviikkona KooKoota vastaan yhteensä yhdeksän rightin miestä. - Ei se sattumaa ole, mutta ei kätisyydellä tee mitään, jos ei osaa pelata, Rautakorpi totesi kryptisesti.


Rightin miehet KooKoolle liikaa - Tapparan oikea käsi alhaalla pelaavat ukot olivat iskussa iltalehti 20:53 13.12

Tamperelaiset kaatoivat kouvolalaiset 3-0. Tapparan erikoisuutena oli pelkästään rightin pelaajista koostuva ylivoimaketju. Jääkiekkojoukkueessa on monesti pulaa rightin pelaajista - siis oikea käsi alhaalla pelaavista kiekkoilijoista. Tapparalla tätä murhetta ei ole, vaan esimerkiksi joukkueen toisessa ylivoimaketjussa keskiviikkona KooKoota vastaan nähtiin pelkästään rightin miehiä: Otso Rantakari, Kristian Kuusela, Sebastian Repo, Juhani Jasu ja Jere Karjalainen. Yhteensä kirvesrintojen kokoonpanossa oli keskiviikkona peräti yhdeksän rigtin miestä.


Olipahan erikoinen maali! Edes maalintekijä ei tajunnut, että kiekko kävi verkossa iltalehti 18:59 13.12

Tapparan Niko Ojamäki vei kirvesrinnat johtoon KooKoota vastaan. Tapparan Niko Ojamäki teki niin yllättävän maalin, ettei edes itse tajunnut kiekon sujahtaneen KooKoon maalivahdin Juha Järvenpään taakse. Porilainen tinttasi maalin edustalta pikkumustan kohti kouvolalaisten maalia, kiekko tuli bumerangina takaisin, ja peli jatkui.


Onnekas osuma – Tappara sai maalintekoapua tuomareilta MTV 18:58 13.12

Tapparan ensimmäinen osuma KooKoon verkkoon oli onnenkantamoinen, kun kiekko pomppasi tuomarin jalasta maalin edustalle.


Tapparalta kaunis ele edesmenneen valmentajan muistoa kunnioittaen iltalehti 18:51 13.12

Mikko Saarista muistettiin hiljaiselle hetkellä ennen KooKoo-ottelun alkua. Tapparan pitkäaikainen juniorivalmentaja ja SM-liigassakin luotsannut Mikko Saarinen menehtyi hiljattain pitkäaikaisen sairauden murtamana. Tamperelaisjoukkue kunnioitti Saarisen muistoa keskiviikkona ennen KooKoo-ottelun alkua. Hakametsän jäähallissa vietettiin minuutin hiljainen hetki. Saarisen kuva oli hallin videotaululla hiljaisen hetken ajan.


Tappara-tähti putosi kokoonpanosta iloisesta syystä: Saa lapsen! iltalehti 18:10 13.12

Tapparan slovakkihyökkääjä Tomas Zaborsky puuttuu tänään Tapparan kokoonpanosta. Zaborskyn poissaolon syy on harvinaisen riemullinen. Tappara keroo Twitterissä, että slovakille tuli lähtö synnytyslaitokselle. Lapsensa syntymää todistamaan lähteneen Zaborskyn paikan kakkosketjun laidalla ottaa Anton Levtchi, ja nelosen laidalle nousee nuori Otto Mäkinen. Tappara kohtaa tänään Hakametsässä KooKoon.


Riittääkö varsinainen peliaika Tampereella, kun KooKoo saapuu Tapparan vieraaksi? jatkoaika.com 07:00 13.12

Tappara ja KooKoo kohtaavat toisensa kolmatta kertaa kuluvalla kaudella. Toistaiseksi voitot ovat tasan 1-1.


KooKoo-hyökkääjän kausi päättyy leikkauspöydälle jatkoaika.com 12:23 11.12

KooKoo-hyökkääjä Anrei Hakulisen kaatumisesta seurannut vamma vaatii leikkaushoitoa. Toipuminen kestää loppukauden ajan.


Pelicans raapi niukan vierasvoiton – lahtelaisten kurssi kääntymässä MTV 21:38 08.12

Pelicans nappasi 2-1-voiton KooKoosta perjantain SM-liigakierroksella.


Sulak suti Tyrväiselle ohjattavaa – Pelicans haki pisteet Kouvolasta iltasanomat 21:18 08.12

Pelicans otti kauden neljännessä kohtaamisessa ensimmäisen täyden kolmen pisteen potin naapuriltaan KooKoolta.


Pelicansille niukka voitto Kouvolassa iltalehti 21:13 08.12

KooKoon ja Pelicansin kohtaamiset ovat tällä kaudella olleet runsasmaalisia. Nyt Pelicansin 1-2-voittomaalia saatiin odottaa loppuminuuteille. Pelicansin ilo Mikko Kousan avausmaalista ensimmäisessä erässä oli ennenaikaista. Maalivahti Janne Juvonen kämmäsi kiekon kulmassa suoraan KooKoo-pelaajan lapaan. Juvonen ehti vielä torjumaan, mutta Patrick Bjorkstrandin toinen piruetti maalin kulmalla oli liikaa, ja KooKoo tasoitti vain hieman yli minuutti avausmaalin jälkeen. Pelicansin ensimmäinen etsikkoaika tuli, kun Ville Järviselle tuomittiin 2+2 minuuttia korkeasta mailasta toisen erän loppuneljänneksellä. Neljän minuutin ylivoima ei tuonut tulosta. Kolmannessa erässä paine KooKoon maalilla lisääntyi. Juha Järvenpää ehti torjumaan yhden laukauksen päällään. Päästäkään ei ollut apua, kun Antti Tyrväinen ohjasi Libor Šulákin laukauksen tyylikkäästi maaliin. KooKoolle tämä tiesi viikon toista yhden maalin kotihäviötä. KooKoon ja Pelicansin keskinäiset voitot tältä kaudelta ovat 2-2.


Pelicans-vahdilta kammottava moka – KooKoo kuittasi johto-osuman nopeasti MTV 19:09 08.12

Pelicansin maalivahdin Janne Juvosen virhe maksoi maalin, kun KooKoo kuittasi tasoihin vain minuutti Pelicansin johto-osuman jälkeen.


Siipirikkoinen KooKoo taipui SaiPalle – ”Puolet pelistä kolmella kentällä” iltasanomat 22:47 05.12

SaiPa kukisti KooKoon Kaakon paikallispelissä.


SaiPa kiihdytti KooKoon rinnalle ja ohi jatkoaika.com 22:10 05.12

Suomi 100 -juhlaotteluna toiminut kauden kolmas Kaakon derby ei tarjoillut juuri klassikon aineksia päätöserää lukuun ottamatta.


SaiPa vei Kaakon derbyn - Tanus tempaisi voittomaalin iltalehti 21:37 05.12

KooKoo oli vienyt nimiinsä kauden kaksi aiempaa Kaakon derbyä. Tällä kertaa juhla-asuihin sonnustautuneen kotijoukkueen oli vuoro taipua. Satavuotiaan Suomen juhlaväreissä pelanneen KooKoon vei 1-0-johtoon Tomi Leivo jo ottelun toisella minuutilla. Muuten peli oli hajuton ja mauton aina toisen erän seitsemännelle minuutille, jolloin Malte Strömwall lirutti kauden kuudennen maalinsa SaiPan veräjänvartija Frans Tuohimaan selän taakse. Jake Newton jatkoi pisteputkeaan syöttämällä Strömwallin maalin.


Hittejä vai huteja? Jääkiekon liigaseurat kunnioittavat 100-vuotiasta Suomea omilla juhlapelipaidoillaan iltalehti 13:32 02.12

Jääkiekkoliigassa pelataan lähestyvän itsenäisyyspäivän kunniaksi kaikkiaan 15 Suomi 100 -juhlaottelua. Suomi 100 -juhlaotteluiden sarja alkoi keskiviikkona Turussa, kun TPS isännöi Kouvolan KooKoota. Viimeiset juhlaottelut on vuorossa tiistaina 5. joulukuuta, itsenäisyyspäivän aattona. Tuolloin on ohjelmassa täysi, seitsemän ottelun kierros.


Pelottava loukkaantuminen SM-liigassa – pelaaja sinkoutui pää edellä laitaan, vietiin paareilla kaukalosta iltasanomat 22:11 01.12

KooKoon Anrei Hakulinen loukkaantui todella vaarallisen näköisesti perjantain ottelussa.


Uutiset