Vastaanottokeskuksen entiseltä johtajalta suorat sanat Ylen kolumnissa: ”Hölmöä luottaa siihen, että pari tasa-arvokurssia muuttaa asian” iltasanomat 06:02 17.01

Sri Lankasta 25 vuotta sitten Suomeen turvapaikanhakijana tullut Rajkumar Sabanadesan toivoisi, että kriisitilanteessa asiasta voitaisiin keskustella analyyttisesti.


Timo Soini lataa vaihtoehdot MT:ssä: Eurovaalit ”Soinilla” tai ”pillit pussiin” uusisuomi 11:08 11.01

Suomen ulkoministeri Timo Soini (sin) povaa ”eurojytkyä” toukokuun tulevissa eurovaaleissa. Maaseudun Tulevaisuudessa julkaistussa kolumnissaan Soini pohtii myös, lähteekö hän itse ehdolle eurovaaleihin vai lopettaako hän politiikan kokonaan.


Asiakasmaksujen ”pommi” järkyttää – Nyt vastaa Annika Saarikko uusisuomi 08:08 11.01

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk) perustelee sosiaali- ja terveysministeriön kolumnissa kovaa opposition kritiikkiä herättänyttä asiakasmaksulakiesitystä.


Reijo Ruokasen kolumni: Sähköinen vale iltasanomat 08:08 03.01

On iso harmi, että uuden vuoden myrskyt katkaisivat sähköt vain muutamilta tuhansilta kotitalouksilta. Määrä on niin pieni, että se ei hetkeksikään estä julistamasta kadotusta verkkoyhtiöille, jotka korottavat sähkön siirtohintoja törkeällä tavalla silkkaa ahneuttaan. Niinhän ne tekevät, eikö? kysyy Reijo Ruokanen kolumnissaan.


Jyrki Lehtolan kolumni: Ensi vuonna iltasanomat 08:08 29.12

Vuonna 2019 me kaikki olemme herkempiä, kirjoittaa Jyrki Lehtola kolumnissaan.


Mika Aaltolan kolumni: Trumpin kanssa pärjää, jos hänelle imarrellen alistuu iltasanomat 08:08 24.12

Hävyttömät ihmiset voivat valtaistua ollessaan julkeita ja venyttäessään rajoja omaan suuntaansa. Trump on tällainen, kirjoittaa Mika Aaltola kolumnissaan.


Timo Soini MT:ssa: Ilmaston varjolla tehdään raakaa rahan uusjakoa – ”En halua maksaa Punavuoren punaviininjuojien ratikkakyytejä” iltasanomat 10:49 14.12

Timo Soini arvostelee kolumnissaan ehdotuksia ajoneuvoveron nostamisesta.


Anna Perhon kolumni: Hyvää puvustamisen juhlaa! iltasanomat 08:08 09.12

Kaakkois-Nuupion Mönköjärven puvussa pitäisi etiketin mukaan käyttää pirtanauhaa, jossa vihreä ja punainen raita vuorottelevat niin, että vihreä aloittaa, mutta nyt on lähdetty punainen edellä, minkä vuoksi Kansallispukujen Korkein Oikeus on jo ilmoittanut irtisanoutuvansa asusta ja harkitsee jatkotoimia, toimittaja Anna Perho kirjoittaa kolumnissaan.


Uutiset