Aikakoneen Sani kommentoi Terhi Kokkosen yllättävää lähtöä Vain elämää -kuvauksista: ”Se oli hänen oma päätöksensä” iltalehti 19:13 13.03

Laulaja Terhi Kokkonen lähti kotiin Vain elämää -kuvauksista viidennen kuvauspäivän jälkeen. Aikakoneen Sanille Vain elämää -kuvaukset olivat ikimuistoinen kokemus. Hän suosittelee lämmöllä ohjelmaan osallistumista kaikille kollegoilleen. Sani kertoo saaneensa kuvauksissa paljon muiden laulajien kertomuksista, liikutuksen hetkistä ja yhteisestä huumorisutkautusten heitosta. Kuitenkin Scandinavian Music Group ja Ultra Bra -yhtyeistä tuttu Terhi Kokkonen lähti kesken kauden kotiin.


Vain elämää -lähtöpassit saaneella Terhi Kokkosella pyyhkii hyvin - esikoiselokuva valittiin leffafestivaaleille iltalehti 18:00 13.03

Terhi Kokkonen on musiikkiuransa ohessa panostanut myös elokuvapuoleen. Ohjelman tuottaja kommentoi Kokkosen lähtöpasseja. Terhi Kokkonen ilakoi tiistaina Instagramissa. Hän kertoi esikoisohjauksensa saaneen kunniaa elokuvafestivaaleilta.


Radio Suomipop: Terhi Kokkosen käytös kiinnitti Aikakoneen Sanin huomion Vain elämää -kuvauksissa: ”Hän oli meistä hiljaisin” iltalehti 17:30 13.03

Vain elämää -kuvausten aikana Sani koki laulaja Terhi Kokkosen pysyvän mielellään taustalla. Vain elämää -kuvauksissa koettiin kahdeksannella kaudella yllättävä asia: laulaja Terhi Kokkonen lähetettiin helmikuussa kesken kuvausten takaisin Suomeen. Kokkonen ehti olla kuvauksissa mukana viisi päivää. Scandinavian Music Group- ja Ultra Bra -yhtyeistä tunnettu Kokkonen ei ole kertonut tarkemmin syytä aikaiseen poistumiseen kuvauksista. Vain elämää -sarjan tuotanto on sen sijaan kertonut tehneensä päätöksen kuvausviikon rankkuuden takia. Perusteena oli myös se, että erilaiset ihmiset reagoivat tällaiseen rankkuuteen erilailla.


Putous-finaalia katsoi yli 1,7 miljoonaa suomalaista – seuraavaksi luvassa juhlakausi! mtv 10:46 11.03

Putous huipentui eilen finaalilähetykseen, jossa vuoden sketsihahmokilpailun voiton vei Kiti Kokkonen hahmollaan Tanhupallo. Finaalia seurasi MTV3-kanavalla kaikkiaan yli 1,7 miljoonaa suomalaista.


Putous huipentui Tanhupallon voittoon – finaalia katsoi yli 1,7 miljoonaa suomalaista mtv 10:46 11.03

Putous huipentui eilen finaalilähetykseen, jossa vuoden sketsihahmokilpailun voiton vei Kiti Kokkonen hahmollaan Tanhupallo. Finaalia seurasi MTV3-kanavalla kaikkiaan yli 1,7 miljoonaa suomalaista.


Putouksen voittanut Kiti ”Tanhupallo” Kokkonen paljasti, miten aikoo juhlia iltasanomat 23:11 10.03

”Tanhupallo on hyvä tyyppi”, Putouksen voittanut Kiti Kokkonen iloitsi.


Putouksen voittanut Kiti ”Tanhupallo” Kokkonen paljasti, miten aikoo juhlia tänään iltasanomat 23:11 10.03

”Tanhupallo on hyvä tyyppi”, Putouksen voittanu Kiti Kokkonen iloitsi.


Aku Hirviniemi julkaisi paljastavan viestin - ennusti Putouksen voittajan oikein ennen kauden alkamista iltalehti 21:39 10.03

Aku Hirviniemi kertoi Instagramissa tienneensä Kiti Kokkosen voittavan sketsihahmokisan. Aku Hirviniemi julkaisi tänään Putouksen jälkeen Instagramissa viestin, jonka hän oli lähettänyt Kiti Kokkoselle tammikuun 20. päivänä kello 17.01, siis muutamaa tuntia ennen ensimmäistä Putous-jaksoa. - Olkoon voima kanssasi! Ja arvaa mitä? Muista tämä viesti kahden kuukauden jälkeen. Ennen kuin yhtään jaksoa on tullut ulos ja tietämättä mitään hahmostasi, heitän ilmoille tämän Nostradamuksen ennustuksen: Kiti Kokkonen vie tämän kauden, Hirviniemi kirjoitti tuolloin.


Tanhupallo nauratti tiensä suomalaisten sydämiin - voitti Putouksen sketsihahmokilpailun iltalehti 20:57 10.03

Kiti Kokkonen debytoi Putous-näyttelijänä ja sai sketsihahmollaan yleisön puolelleen. Tanhupalloa näyttelevä Kiti Kokkonen on voitostaan iloinen. Tanhupallo ilahdutti viikosta toiseen erilaisin tempauksin. Aina Tanhupallon mukana kulki myös rakas mummilta saatu karvamato.


Tanhupallo nauroi tiensä suomalaisten sydämiin - voitti Putouksen sketsihahmokilpailun iltalehti 20:57 10.03

Kiti Kokkonen debytoi Putous-näyttelijänä ja sai sketsihahmollaan yleisön puolelleen. Tanhupalloa näyttelevä Kiti Kokkonen on voitostaan iloinen. Tanhupallo ilahdutti viikosta toiseen erilaisin tempauksin. Aina Tanhupallon mukana kulki myös rakas mummilta saatu karvamato.


Kiti Kokkonen räväytti ennen suoraa Putous-lähetystä: "Hei-hei raskas ja hiostava kiharapörrö" mtv 20:32 10.03

Tanhupallo-hahmollaan ihastuttanut Kiti Kokkonen leikkautti itselleen sähäkän polkkatukan. 


Risto Räppääjä ei saapunut Tanhupallon syntymäpäiville - fanit lohduttivat piirroksilla ja suklaalla iltalehti 19:22 10.03

Putouksen finaali käydään tänään. Toisistaan ottavat mittaa Ansa Kynttilä ja Tanhupallo. Tanhupallo vieraili Sensuroimaton Päivärinta ohjelmassa helmikuun alussa. Tanhupalloa näyttelevä Kiti Kokkonen tuli tervehtimään pieniä fanejaan ennen Putouksen alkua. Kokkonen kiitteli saamistaan piirustuksista ja kirjeistä.


Putous-finaalin ensimmäinen yllätys jo ennen lähetystä – Kiti Kokkonen leikkasi hiuksensa: ”Tuli vaan sellainen ajatus” iltasanomat 19:05 10.03

Kiti Kokkosen kampaus muuttui ennen Putouksen viimeistä lähetystä.


Kiti Kokkosen puhelin hälyttää muistutuksia pitkin Putous-lähetyspäivää: "Olen niin kontrollifriikki" mtv 16:12 10.03

Putouksessa ensimmäistä kauttaan näyttelevä Kiti Kokkonen kertoo ohjelman livelähetyspäiviin muodostuneista rutiineista. Kokkonen kertoo luoneensa aikatauluun. 


Putous-finalistit spekuloivat kisan päätöstä – "Tanhupallosta voisi tulla Ansa Kynttilän oppilas" mtv 22:05 09.03

Tanhupallo ja Ansa Kynttilä eli Kiti Kokkosen ja Ernest Lawsonin luomat hahmot ratkaisevat Putouksen sketsihahmokisan voiton. Kokkonen ja Lawson kertoivat MTV.fille tunnelmistaan ja hahmojensa suunnitelmista finaaliviikon alussa.


Nyt on maisemat kohdillaan: Vain elämää -kuvauksista kotiin lähetetty Terhi Kokkonen lomailee palmujen katveessa – ”Kuumaa” iltasanomat 08:40 08.03

Terhi Kokkonen lomailee postikorttimaisemissa palmujen katveessa.


Vain elämää -kohun nostattanut Terhi Kokkonen pakeni pakkasia etelän lämpöön - julkaisi tyylikkäitä lomakuvia iltalehti 07:47 08.03

Laulaja Terhi Kokkonen lomailee parhaillaan lämmössä. Tämän talven Vain elämää -sarjan kuvauksissa Espanjassa koettiin käänne, jota ei ole nähty koskaan aikaisemmin muilla kausilla: artisti lähetettiin kotiin kesken kuvausten. Terhi Kokkosen lähtö herätti kohun lähdöllään. Ohjelman tuotannon mukaan lähtöön vaikutti muun muassa kuvausviikon rankkuus. Nyt Ultra Bra - ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä tunnettu laulaja on lähtenyt rentoutumaan ja paennut Suomen pakkastalvea etelän lämpöön. Hänen Instagram-tililään löytyy useita kuvia, jotka on otettu palmupuiden katveesta. Otoksista ei käy ilmi, missä päin maailmaa Kokkonen lomailee. Kuvat ovat herättäneet ihastusta tyylikkyydellään.


Putouksen erikoisjakso poikkeuksellisesti tänään tv:ssä! iltalehti 07:30 08.03

Putous-näyttelijät kertovat tänään, kuinka heidän sketsihahmonsa ovat syntyneet. Putous vetelee tämän kevään osalta viimeisiään. Videolla näyttelijät kertovat odotuksistaan ennen kauden alkua. Lapsenomainen ja taukoamatta puhua pälpättävä Tanhupallo on sukeltanut suomalaisten sydämiin tämän vuoden Putouksen sketsihahmokisassa. Mutta kuinka näyttelijä Kiti Kokkonen sen kehitti? Se selviää suoritun sketsisarjan erikoisjaksossa. Jakso esitetään poikkeuksellisesti jo näin torstaina.


Tanhupallo tulee jo uniin – Kiti Kokkonen paljastaa kauhukokemuksensa Putous-kaudelta mtv 10:15 03.03

Kiti Kokkonen on tehnyt Putouksen yhdeksättä kautta niin suurella sydämellä, ettei hän saa olla rauhassa edes nukkuessaan.


Uutiset