Kadonnut koira löytyi syvän rehusäiliön pohjalta – pelastuslaitos sai kiitokseksi lämpimän lipaisun MTV 23:08 24.04

Etelä-Savossa Hirvensalmella pelastuslaitos on pelastanut rehusäiliöön pudonneen koiran.


Kadonnut koira löytyi syvän rehusäiliön pohjalta – lemmikin nostanut pelastuslaitos sai kiitokseksi lämpimän lipaisun MTV 23:08 24.04

Etelä-Savossa Hirvensalmella pelastuslaitos on pelastanut rehusäiliöön pudonneen koiran.


Sankarikoira Risto pelasti kadonneen hengen: "Sellaista laitetta ei ole vielä keksitty, joka korvaisi koiran hajuaistin" MTV 17:56 24.04

Helsingin poliisin Risto-koira pelasti viikonloppuna ihmishengen, kun se löysi kadonneen henkilön maastosta Mäntsälästä. Helsingin poliisi jakoi sankaritarinan Twitterissä koiranpäivän kunniaksi.


Video: Hyvää koiranpäivää! Pekka Pouta kyykähti ulos lähetyksestä, kun Sini-koira varasti show'n MTV 14:43 24.04

Tämän aamun Huomenta Suomi -lähetyksessä Pekka Poudan kello seitsemän sääennuste keskeytyi yllättäen hetkeksi ja meteorologi katosi kuvasta.


Suomen poliisi juhlisti koiranpäivää – ihastuttava kuva stara 11:30 24.04

Kerroimme aiemmin, että tänään 24. huhtikuuta on 12. valtakunnallinen Koiranpäivä


Tänään vietetään valtakunnallista koiranpäivää stara 08:20 24.04

24. huhtikuuta vietetään jo 12. kertaa valtakunnallista Koiranpäivää. Tänä vuonna


Tänään vietetään valtakunnallista koiranpäivää – Suomessa noin 700 000 koiraa MTV 07:25 24.04

Tänään vietetään valtakunnallista koiranpäivää. Kennelliitto ilmoittaa, että tänä vuonna teemapäivänä halutaan tuoda esiin koiraharrastuksen tuomaa iloa ja hyvinvointia niin koirien kuin niiden omistajienkin näkökulmasta.


Tänään vietetään valtakunnallista koiranpäivää iltasanomat 03:30 24.04

Koiraharrastus on tänään erityishuomion kohteena.


Koirien musisointi yhdistettiin – tällainen kappale siitä syntyi stara 22:00 23.04

Moni musikaalinen koiran omistaja on voinut huomata, että myös heidän


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 23.04

Moni musikaalinen koiran omistaja on voinut huomata, että myös heidän


Brittimies opetti koiran tekemään natsitervehdyksen - sai 900 euron sakot iltalehti 18:40 23.04

Koira nosti tassunsa, kun sille sanottiin sieg heil. Mark Meecham opetti tyttöystävänsä mopsin reagoimaan käskyihin "sieg heil" ja "kaasuttakaa juutalaiset". Buddha-niminen mopsi oppi oikein hyvin. Meecham julkaisi tästä videon Youtubessa vuonna 2016. Sitä on keritty katsoa yli kolme miljoonaa kertaa.


Napakympissä koiraihmiset kohtaavat - tulevatko amerikanbully ja dobermanni toimeen keskenään? iltalehti 15:36 22.04

Napakympin seuraavassa jaksossa on paljon puhetta koirista. Sunnuntaina Napakympissä herra X:n paikalla istuu Markku, metsätalousopiskelija Hollolasta. Lavatansseista ja kotimaisesta iskelmämusiikista pitävä mies on ollut aiemmin Napakympissä sermin toisella puolella kilpailemassa. Markku tunnustautuu koiraihmiseksi ja hän on vastikään hankkinut koiralleen kaveriksi koiranpennun. Markku kertoo, että kotoa löytyy englanninbulldoggi sekä harvinaisempi amerikanbully, joita on Suomessa vain nelisenkymmentä.


Mies testasi koiransa tottelevaisuutta – uskotko silmiäsi? stara 21:30 21.04

Monet koirat ovat niin persoja herkuille, että ne syövät mielellään


Bernhardinkoiralla epäiltiin suurta syöpäkasvainta – vatsasta löytyi neljä pehmolelunallea stara 12:30 21.04

Maisy-nimisen bernhardinkoiran kunto oli huonontunut, minkä vuoksi perhe oli vienyt


Homeopaatti syötti ”vesikauhuisen koiran sylkeä” pikkupojalle Kanadassa - terveysviranomaiset ihmettelevät, miksi tuote on laillinen iltalehti 12:04 21.04

Vaihtoehtolääkitsijän mielestä potilaan käytös sopi vesikauhuun, siispä hän lääkitsi tätä syljestä tehdyllä tuotteella. Kanadan terveysviranomaiset ovat aloittaneet tutkinnan homeopatiatapauksessa, joka on puhuttanut maassa runsaasti tällä viikolla. Asiasta kertoo uutistoimisto The Canadian Press. Homeopaatti Anke Zimmerman kertoi blogikirjoituksessaan helmikuussa, että hän oli lääkinnyt nelivuotiasta poikaa antamalla tälle valmistetta nimeltä lyssinum. Zimmermanin mukaan poika oli kärsinyt unettomuudesta ja oli ollut väkivaltainen muita lapsia kohtaan. Hän oli myös esikoulussa "piiloutunut pöytien alle ja murissut ihmisille".


Maaret Kallion uusi perheenjäsen on supersuloinen ilmestys: "Tervetuloa perheeseen" mtv 09:05 21.04

Psykoterapeutti Maaret Kallio on ottanut koiranpennun.


Koiran syöpä paljastui neljäksi nallekarhuksi iltalehti 10:57 20.04

Bernhardinkoira oli syönyt nallet. Wakefieldissä Yorkshiressa asuvat omistajat veivät kahdeksanvuotiaan bernhardinkoiransa Maisyn eläinlääkärille, koska se oli selvästi kipeä. Tietokonekerroskuvauksessa näkyi, että sen pernan ympärille oli kerääntynyt massaa. Lääkärit arvelit, että Maisylla on syöpä. Maisy leikattiin, mutta sen sisältä löytyikin neljä nallekarhua.


Laila Kinnunen ja tytär Milana Misic lähentyivät juuri ennen tähden kuolemaa iltalehti 20:58 19.04

Laila Kinnunen soitti tyttärelleen Milana Misicill syntymäpäiväonnittelut 23.10.2000. Puhelu jäi tyttären mieleen hyväntuulisena yhteydenottona. Laila lauloi tyttärelleen, joka oli puhelun saadessaan Stockmannilla. Puhelun aikana he sopivat tapaavansa seuraavalla viikolla Heinävedellä, jossa Laila asui punaisessa mökissä kaksin koiransa Nallen kanssa. Viimein, sillä edellinen tapaaminen oli ollut äitienpäivänä 1996. Valoa näkyvissä


Kuningatar Elisabetin viimeinen corgi kuoli: ”Hän on surun murtama” mtv 14:03 18.04

Englannin kuningatar Elisabet joutui lopettamaan viimeisen koiransa sairauden aiheuttamien komplikaatioiden vuoksi.


- kolme vuotta ehtivät olla epätodellisesta tunnelmasta että oksat pois harmittava takaisku Iran Trumpille jännitysnäytelmä – Tappara Kaikkonen hallitusriidasta kannanotto oikeudenkäynnin takia mallia Näin miettii nyt tulevaisuuttaan molempiin päihin - painajaisen paluuseen liittyvistä aikeistaan raiskattiin Tallinnassa RKPn ja KDn sinisiin, se olisi SM-liigan väriläiskä toimiston puolella - tuolla tapahtuu”

Uutiset