Norjalla ”kriisi”: Urheilijat ovat voittaneet liikaa kultamitaleita - erikoisvarusteet loppuivat kesken! iltalehti 21:23 22.02

Norja on menestynyt loistavasti Pyeongchangissa. Video: Eurosport. Johannes Hösflot Kläbo voitti parispintissä jo kolmannen olympiakultansa Pyeongchangissa.


Kolmen kultamitalin Kläbo ei lähde haastamaan Iivo Niskasta MTV 08:40 22.02

Norjan uusi hiihtokunkku Johannes Hösflot Kläbo ei osallistu Pyeongchangin olympialaisten miesten maastohiihdon päätösmatkalle, 50 kilometrin perinteisen kisaan lauantaina.


Norjan hiihtokuninkaalta kova ratkaisu – päätösmatka jää väliin iltasanomat 07:20 22.02

Kolmen olympiakullan mies Johannes Hösflot Kläbo matkustaa etuajassa kotiin.


Suomelle 9:s sija miesten parisprintissä – Norja voitti olympiakultaa iltasanomat 12:56 21.02

Kläbo ja Sundby voittivat olympiakultaa.


Suomelle pettymys miesten parisprintissä – Norja voitti olympiakultaa iltasanomat 12:56 21.02

Kläbo ja Sundby voittivat olympiakultaa.


Olympialaiset: Yllättääkö Italia miesten parisprintissä? iltasanomat 15:40 20.02

Miesten parisprintin selvä ykkössuosikki on totutusti Johannes Hösflot Kläbon ankkuroima Norja. Kovin haaste saattaa tulla Italialta, jonka kiritykki Federico Pellegrino on voittanut Kläbon tällä kaudella vapaan tyylin sprintissä.


Kläbo tyylitteli Norjan viestikultaan, Suomi upeasti neljäs – paras sijoitus olympialaisissa 20 vuoteen iltasanomat 10:07 18.02

Norja palasi kultakantaan miesten viestissä.


Norjalaisilta mieletön huumorivideo: Kläbosta tehtiin Forrest Gump MTV 20:31 14.02

Norjassa on hassuteltu ja tehty miesten tuoreesta sprinttihiihdon olympiavoittajasta Johannes Hösflot Kläbösta juoksemisen lahjastaan tunnettu Forrest Gump.


Norjalaisdiiva veti imagosyistä iltapakkasessa aurinkolasit päässä ja ilman pipoa - kertoi ihmeellisen selityksen tyylilleen iltalehti 20:21 13.02

Olympiavoittaja Johannes Kläbon tyyli hämmensi tiistain sprintissä. Video: Eurosport. Paljaspäinen Kläbo hallitsi sprinttifinaalia. Norjalaisdiiva Johannes Kläbon tyyli hämmensi tiistaina olympiasprintin aikana. Kisan voittaja veti ilman päähinettä ja aurinkolasit päässä iltavalaistuksessa käydyssä kilpailussa.


Suomalaiset hämmästelivät sprinttihirmua: "Olisi laittanut edes päähineen päähän" MTV 19:02 13.02

Norjan Johannes Hösflot Kläbo voitti odotetusti miesten sprinttihiihdon kultaa Pyeongchangissa. Hän on tällä hetkellä maailman selkeästi paras sprinttihiihtäjä, ja keräsi kehut myös suomalaisleiristä.


Historiaa tehnyt Kläbo myönsi valtavat paineet – ei ole saanut nukuttua kunnolla pitkään aikaan MTV 16:58 13.02

Johannes Hösflot Klöbo otti omansa tykittämällä Pyoengchangissa ylivoimaiseen sprintin olympiavoittoon. 21-vuotiaalle norjalaisässälle voitosta teki entistä makeamman se, että sprinttipäivää edelsivät valtavat paineet ja univaikeudet.


Kommentti: Suomen sprinttikirous murtui – Ristomatti Hakolasta kypsyy vielä Kulta-Kläbon lyöjä iltasanomat 15:34 13.02

Suomalaisen maastohiihdon historian ensimmäisen olympiafinaali kertoo siitä, että valmennuksessa on nostettu pää pensaasta, kirjoittaa Marko Lempinen Pyeongchangista.


Ristomatti Hakolalle karmea pettymys! Romahti sprintin finaalissa iltalehti 15:09 13.02

Ristomatti Hakolan päivä päättyi pettymykseen Pyeongchangissa. Video: Eurosport. Näin Ristomatti Hakola hyytyi sprintin finaalissa. Suomalaishiihtäjä jäi perinteisen sprintin finaalin viimeiseksi. Ylivoimaisen voiton ja olympiakultaa vei Norjan Johannes Hösflot Kläbo.


Ei asiaa mitaleille! Hakola jäi karusti Kläbon finaalivauhdista MTV 14:45 13.02

Ristomatti Hakolan vauhti ei riittänyt mitaleille maastohiihdon olympiasprintin loppukilpailussa. Suomalaistykki jätettiin hurjavauhtisessa finaalissa viimeiseksi.


Ristomatti Hakola hurjassa iskussa - jyräsi finaaliin loistavalla vedolla! iltalehti 14:15 13.02

Sprintin karsintojen ykkönen Ristomatti Hakolan loistava meno jatkui myös välierässä. Hakola meni finaaliin toisen välierän ykkösenä. Ensimmäisen välierän voitti todella vahvalla esityksellä NorjanJohannes Hösflot Kläbo. Suomalaisista mieshiihtäjistä myös Martti Jylhä selvisi välieriin, mutta vauhti ei riittänyt finaaliin asti.


Ristomatti Hakolalta murskaava aika-ajo: päihitti Norjan supertähden ja voitti karsinnan! iltalehti 11:33 13.02

Ristomatti Hakola on loistavassa vauhdissa perinteisen sprintissä. Asiantuntija Toni Roponen ennakoi sprinttihiihtoja. Suomalaisten ykköstykki Ristomatti Hakola tykitti upean hiihdon perinteisen sprintin aika-ajossa. Hän voitti aika-ajon ja oli maalissa jopa kisan ykkössuosikkia Johannes Kläbota kaksi sekunnin kymmenystä nopeampi.


Hakolalta myrskyvaroitus! Pieksi Kläbon sprintin karsinnassa MTV 11:26 13.02

Ristomatti Hakola antoi muille myrskyvaroituksen kunnostaan miesten sprinttihiihdon karsinnassa Pyeongchangin olympialaisissa. Hakola oli koko karsinnan nopein.


Olympialaiset: Norjalaisjuhlat miesten sprintissä iltasanomat 15:25 12.02

Skiathlonissa kolmoisvoiton ottaneet norjalaiset ovat todennäköisesti todella kovia myös tiistain sprintissä. Ylivoimainen ykkössuosikki on Johannes Hösflot Kläbo.


Uutiset