Laulaja Kurre Westerlund julkaisi Facebookissa koskettavan muistokirjoituksen Kirsi-vaimostaan – ”Elämäni rakkaus on poissa”

iltasanomat 17:06 26.05

Kurre Westerlund julkaisi Facebookissa koskettavan muistokirjoituksen 50-vuotiaana kuolleesta vaimostaan Kirsi Westerlundista.


Laulaja Kurre Westerlundin Kirsi-vaimo on kuollut

iltasanomat 15:27 26.05

Laulaja kertoo vaimonsa kuolemasta lähettämässään tiedotteessa. Kirsi Westerlund tunnettiin vuoden 1992 Miss Suomena.


Kurre Westerlundin Kirsi-vaimo on kuollut 50-vuotiaana: ”Taisteli urheasti”

iltalehti 15:20 26.05

Muusikko Kurre Westerlundin Kirsi-vaimo menehtyi syöpään. Laulaja Kurre Westerlundin vaimo Kirsi Westerlund on kuollut tänään tiistaina. Kurre kertoo asiasta tiedotteessaan koskettavasti. – Rakas vaimoni Kirsi nukkui pois tänään tiistaina 26.5.2020 pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Kirsi ei antanut periksi, vaan taisteli urheasti loppuun saakka. Toivomme yksityisyyttä surun keskellä, viestittää Kurre Westerlund.


Kurre Westerlund paljastaa, miten Kirsi-vaimon harvinainen syöpä käänsi koko perheen elämän päälaelleen: ”Tämä on helvetillistä taistelua”

iltasanomat 07:15 11.04

Kirsi ja Kurre Westerlundin perheelle koronakriisin aika on ollut todella haastavaa, sillä Kirsin sairastama sarkoomasyöpä asettaa erityisiä rajoituksia arjelle. – Tämä on yhtä vuoristorataa. Tilanne elää koko ajan ja olemme jatkuvassa epävarmuudessa, Kurre kertoo.


Lääkärin päätös pisti Kurre Westerlundin ja Kirsi-vaimon joulusuunnitelmat täysin uusiksi – matka Las Vegasiin oli peruttava

iltasanomat 14:45 24.12

Nyt perheen joulu sujuukin mökillä. Tavoitteena on toteuttaa peruuntunut matka tulevaisuudessa, kun Kirsi-vaimon vointi sallii.


Kurre Westerlund edusti yksin – Kirsi-vaimo syöpähoidoissa

iltalehti 20:37 11.09

Kurt Westerlund on tehnyt vaimolleen laulun syntymäpäivän kunniaksi. Laulaja Kurt ”Kurre” Westerlund saapui keskiviikkona Kari Tapiosta kertovan Olen suomalainen -elokuvan kutsuvierasnäytökseen yksin. – Kirsi-vaimo sairastaa syöpää ja hänellä on juuri hoitokuuri päällä, Kurre kertoo.


Hot topics