Kurre Westerlund edusti yksin – Kirsi-vaimo syöpähoidoissa

iltalehti 20:37 11.09

Kurt Westerlund on tehnyt vaimolleen laulun syntymäpäivän kunniaksi. Laulaja Kurt ”Kurre” Westerlund saapui keskiviikkona Kari Tapiosta kertovan Olen suomalainen -elokuvan kutsuvierasnäytökseen yksin. – Kirsi-vaimo sairastaa syöpää ja hänellä on juuri hoitokuuri päällä, Kurre kertoo.


Kurre Westerlundin ja Kirsi-vaimon kauhunhetket Lontoossa: taksikuski kaahasi ja ajoi kolarin – ”Auton ovi työntyi sisäänpäin”

iltasanomat 16:05 31.08

Muusikko Kurre Westerlundilla ja Kirsi-vaimolla oli onni matkassa Lontoossa, jossa heidän taksikuskinsa kaahasi kolarin.


Kurre Westerlund vaimonsa vakavasta sairastumisesta: "Vuosi on ollut rankka"

iltalehti 22:34 04.07

Kurre Westerlund saapui Pincho Nation -applikaatioravintolan kutsuvierasavajaisiin torstaina. Markus Selinin Pincho Nation -applikaatioravintola avataan yleisölle perjantaina 5. heinäkuuta. Jo torstaina kutsuvieraat pääsivät kokeilemaan applikaation avulla tilaamista. Yksi kutsuvieraista oli uutta musiikkia parhaillaan tekevä Kurre Westerlund. Vuosi on ollut Westerlundille raskas, sillä Kirsi-vaimo sairastaa syöpää. Käännettä parempaan ei ole tapahtunut. – Vuosi on ollut rankka ja on sitä myös edelleen. Tässä vaiheessa en halua sanoa muuta, Westerlund kertoo.


ennakkoon asetettuja odotuksia maailman johtajille rasismin takia syystä hän ylittääkö

Hot topics