Meghan Markle vuodatti sydäntään nimettömänä salaisessa päiväkirjassa: ”Tule ja lue tytöstä, jolla on maagiset tissit” iltalehti 03:13 25.02

Prinssi Harryn kihlattu, näyttelijä Meghan Markle kirjoitti nimimerkin takaa päiväkirjaa runsaan kahden vuoden ajan. Markle kirjoitti päiväkirjaa suosituksi nousseessa ja huomiota herättäneessä blogissaan. Hän esiintyi anonyymina ja kirjoitti The Working Actress -nimimerkin (Työskentelevä näyttelijä) takaa. - Olen työskentelevä näyttelijä. Eikä minulla ole seuruetta. En ole tähti. Enkä juorulehdissä, hän kirjoitti.


Kortsuravi, ruumide koristamine ja pori - testaa kuinka hyvin tunnet viron kielen riskisanojen merkitykset iltalehti 09:02 24.02

Tutulta kuulostaa! Kyllä tämän merkityksen varmaan voi päätellä? Tai sitten ei. Viro ja suomi ovat läheisiä sukulaiskieliä ja kieltemme sanastoissa ja kieliopeissa on paljon samankaltaisuutta. Kielissämme on kuitenkin runsaasti sanoja, jotka muistuttavat toisiaan, mutta niiden merkitykset ovat erivivahteiset tai täysin toisistaan poikkeavat. - [Kun] merkityseroihin lisätään varsinaiset pulmasanat ja käsitys, että virolainen ja suomalainen ymmärtävät toistensa kieliä ilman minkäänlaisia kieliopintoja, on luotu mitä ihanteellisin perusta väärinymmärtämisestä johtuvilla koomisille tilanteille, kirjoittaa Turun yliopiston viron kielen ja kulttuurin lehtori Eve Mikone Huvittavat raamatut (Gummerus, 2008) -kirjassa.


Nightwishin laulaja Floor Jansen uutuuskirjassa: "Raskauden ajoitus oli harkittu juttu" mtv 10:22 22.02

Nightwish – We Were Here -kirjassa käydään läpi yhtyeen viimeisimmän studioalbumin syntyä ja uuden laulajan kokoonpanoon liittymistä sekä pureudutaan levyn jälkeisen maailmankiertueen tapahtumiin.


Päihderiippuvuuden selättänyt Virpi Miettinen oli Dannyn pyynnöstä Armi Aavikon tukena iltalehti 17:24 17.02

Itse päihderiippuvuudesta irti päässyt Virpi Miettinen yritti auttaa Armi Aavikkoa. Virpi Miettinen kertoo yhdessä toimittaja Tuula Niemisen kanssa syntyneessä elämäkertakirjassaan Tuhma prinsessa, kuinka Danny pyysi häntä auttamaan Armi Aavikkoa. Miettinen itse oli selättänyt alkoholiriippuvuutensa. Miettinen muistelee naisten tavanneen puolenkymmentä kertaa Armin kotona Espoon Haukilahdessa.


Kirjassa Virpi Miettisen värikäs elämä: Loistoa ja rahaa, mutta myös riippuvuuksia ja tuhoavia ihmissuhteita iltalehti 12:38 17.02

Kaikki aikojen kohumissi, Miss Suomi 1965 Virpi Miettinen kertoo toimittaja Tuula Niemisen kirjassa Tuhma prinsessa (Tammi 2018) kaunistelemattomasti värikkään elämänsä käänteet. Porvoolaissyntyinen Virpi Miettinen ponnisti mannekiiniksi ja missiksi legendaarisen Sanelma Vuorteen mannekiinikoulusta. Vaan ei skandaaleitta. Sutjakka, 172-senttinen vaaleaverikkö kruunattiin vuoden 1963 Mannekiinikuningattareksi. Kakkoseksi jäänyt kanssakilpailija nosti äläkän. Hän väitti saaneensa eniten yleisöääniä, koska oli myynyt tilaisuuteen eniten lippuja. Vuorre vei Virpiltä tittelin, mutta kilpailussa tuomaroinut Miss Eurooppa -komitean puheenjohtaja ja aikansa kansainvälinen missivaikuttaja Claude Berr kiinnitti tämän pitkälle muotikiertueelle Ranskaan ja Sveitsiin. Kiertue oli voittajan palkinto.


Esko Seppänen päivitti listansa Suomen suurituloisimmista – ”Joukossa ei ole muita kuin perijöitä, naineita ja pääomatulojen saajia” iltasanomat 06:15 14.02

Ex-kansanedustaja ja europarlamentaarikko Esko Seppänen tarjoaa uutuuskirjassaan päivityksen Suomen suurituloisimpien henkilöiden listasta.


Tällainen on SuomiLOVE-parin Katrin ja Ernon kaunis rakkaustarina - ”Olen 34-vuotias aviomieheni omaishoitaja” iltalehti 10:56 13.02

MS-tautia sairastavan Ernon ja aivokasvaimeen sairastuneen Katrin rakkaustarina on samalla myös todellinen selviytymistarina. Tämä teksti on julkaistu viime vuoden marraskuussa ilmestyneessä SuomiLOVE - kirja suuresta rakkaudesta -teoksessa, jonka Iltalehti tuotti yhteistyössä Warner Brosin kanssa. - Olen 34-vuotias aviomieheni omaishoitaja. Puolisoni Erno sairastui MS-tautiin parikymppisenä, ja tämä on meidän selviytymistarinamme, Katri kertoo SuomiLOVE-kirjassa.


Jani Toivola kuvailee kirjassaan Jere Karalahden kiusaajaporukan tekoja: ”Muistin, miltä pelko tuntui mielessä ja kehossa” mtv 15:43 12.02

Jani Toivola kertoo uutuuskirjassa Kirja tytölleni avoimesti elämästään ja suhteestaan tyttäreensä.


Jani Toivola avoimena uupumisesta: ”Iso käännekohta meidän elämässä” mtv 13:30 12.02

Kansanedustaja Jani Toivola avaa tuntojaan vanhemmuudesta uutuuskirjassa.


Jani Toivola uutuuskirjassaan tyttärensä äidistä: "Ensimmäinen kohtaamisemme oli täynnä sähköä" mtv 12:59 12.02

Jani Toivola kertoo Kirja tytölleni -uutuusteoksessaan avoimesti arjestaan ja suhteestaan tyttäreensä.


Jani Toivola kertoo uutuuskirjassaan puolisostaan: ”Suojasin häntä lapsiperheen arjelta” iltalehti 11:32 12.02

Jani Toivola kertoo tänään ilmestyneessä uutuuskirjassa Kirja tytölleni (WSOY) avoimesti elämästään. Jani Toivolasta tuli isä marraskuussa 2013. Toivola kertoo uutuuskirjassaan lapsestaan ja arjestaan. Toivola kertoo, ettei halunnut lapsensa ja kumppaninsa tapaavan heti. - Kerroin mitä pelkäsin ja että edelleen jollain tavalla suojasin häntä lapsiperheen arjelta, vaikka hän oli kaikin tavoin ja täysin vapaaehtoisesti ilmaissut halunsa olla mukana, Toivola kirjoittaa.


Uutuuskirja: Jani Toivolaa kiusattiin kouluaikoina - yksi kiusaajista oli Jere Karalahti iltalehti 10:10 12.02

Jani Toivolan uutuuskirja Kirja tytölleni (WSOY) kertoo Toivolan arjesta, sairastumisesta ja tyttärestä. Uutuuskirjassaan Kirja tytölleni Jani Toivola muistelee kouluaikojaan. Hän kertoo törmänneensä omaan nimeensä iltapäivien otsikossa. - Otsikoissa kerrottiin, että Jani Toivola joutui Jere Karalahden kiusaajaporukan raa'an pilkan kohteeksi.


Jani Toivola uutuuskirjassaan tyttärensä äidistä: ”Vaikka ilmassa ei ollutkaan romantiikkaa, oli ensimmäinen kohtaamisemme täynnä sähköä” iltalehti 09:37 12.02

Jani Toivola, 40, kertoo uutuuskirjassaan Kirja tytölleni omasta romahduksestaan, tyttärestään ja arjestaan. Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola, 40, kertoo tänään ilmestyneessä uutuuskirjassaan Kirja tytölleni (WSOY) tyttärestään ja elämästään. Erityisesti lapsen uhmaikä on ollut Toivolalle raskasta aikaa. Toivola kertoo kirjassaan esimerkiksi lapsensa alkutaipaleesta. Toivola on kertonut julkisuudessa erittäin vähän lapsensa äidistä. - Tyttäreni oli kahden päivän ikäinen, kun tulimme kahdestaan kotiin, Toivola kertaa. Lapsi asuu Toivolalla, mutta käy säännöllisesti myös äidillään.


Jani Toivola muistelee uutuuskirjassaan romahdustaan: ”Huusin, että en nyt enää kestä tätä lasta” iltalehti 08:36 12.02

Jani Toivolan uutuuskirja Kirja tytölleni kertaa Toivolan lähihistoriaa. WSOY:n kustantamassa kirjassa Toivola muistelee esimerkiksi romahdustaan. Jani Toivolan tänään maanantaina ilmestynyt uutuuskirja Kirja tytölleni kertaa Toivolan vaikeita hetkiä vuoden 2017 alussa ja vuoden 2016 lopussa. Toivola kertoo romahduksestaan kirjassaan avoimesti. Hän kertoo esimerkiksi tyttärensä lentokentällä saamasta raivokohtauksesta. - Häpesin itseäni ja häpesin tytärtäni. Miten en saanut pidettyä tilannetta kasassa ja mihin olin oikein itseni saattanut?


Kansanedustaja Jani Toivola romahti täysin kesken Thaimaan-loman – jätti lapsen olohuoneeseen huutamaan ja syöksyi rannalle karjumaan iltasanomat 05:55 12.02

Kansanedustaja Jani Toivola kertoo kirjassaan, miten hän menetti hermonsa lapsensa kanssa ja jäi sairauslomalle.


Jani Toivola masennuksestaan Arto Nybergin ohjelmassa: Karjumiseni 2-vuotiaalle herätti iltalehti 19:55 11.02

Kansanedustaja Jani Toivola (vihr) kertoi Arto Nybergin ohjelmassa isäksi tulemisen olleen iso myllerrys. Jani Toivola kertoi masennuksestaan Iltalehden haastattelussa vuonna 2017. Jani Toivola kertoi TV1:n Arto Nybergin ohjelmassa isyyden ja kansanedustajan työn haasteista. Näistä haasteista ja omasta uupumuksestaan hän kertoo myös uudessa kirjassaan Kirja tytölleni.


Jani Toivola kertoi Arto Nybergille masennuksestaan – 2-vuotiaalle tyttärelle karjuminen havahdutti: ”Oli itsensä kanssa ahtaalla” iltasanomat 19:34 11.02

Jani Toivola oli viime vuonna reilu puoli vuotta sairauslomalla keskivaikean masennuksen takia. Toivola kertoi TV1:llä ja tuoreessa kirjassaan uupumuksestaan.


”Vaikka Fabio ottaa ja jättää, hän ei koe valloittavansa” - maailmaa nähnyt suomalaispari kirjoitti ajatuksia herättävän kirjan seksiturismista iltalehti 07:21 10.02

Irstaita äijiä ja tindermunaa-kaipaavia naisia: Seksiturismi on yksi maailman yleisimmistä matkailun ilmiöistä, kertovat suomalaisnomadit Päivi ja Santeri Kannisto tuoreessa kirjassaan. Kun suomalaiset Päivi ja Santeri Kannisto lähtivät maailmalle vuonna 2004, ensimmäiset heidän tapaamansa turistit olivat seksituristeja. Vuonna 2018 he ovat edelleen samalla matkalla. - Olemme matkamme varrella huomanneet, että seksiturismi on yksi yleisimmistä matkailun muodoista, pariskunta viestittää Hararesta, Zimbabwesta.


Ensimmäinen ote Kimi Räikkösen kirjasta julki: ”Varmistan, että sanelin säilöi tämän lauseen” iltalehti 11:00 09.02

Kari Hotakaisen kirja F1-tähti Kimi Räikkösestä ilmestyy elokuussa. Kirjan julkaisija tiedotti perjantaina, että suomalaisesta formula ykkösten maailmanmestarista kertova kirja julkaistaan torstaina 16. elokuuta Helsingissä. - Tuntematon Kimi Räikkönen on kertomus vaatimattomista oloista lähteneestä ihmisestä, joka murtautui epätavallisen ammatin huipulle. Tässä kirjassa Kimin lisäksi puhuvat myös hänen äitinsä, veljensä, vaimonsa ja uskotut ystävät, tiedotteessa kerrotaan.


Uutiset