Antti Ruuskasen paluukilpailun yllä tänään tummia pilviä: ”Katsotaan, ilmestyykö edes viivalle” iltasanomat 15:21 19.06

Antti Ruuskasen on tarkoitus heittää maanantai-iltana Oulussa ensimmäinen kilpailunsa lähes kahteen vuoteen. Kisan yllä on kuitenkin kirjaimellisesti tummia pilviä.


Miljonäärin perinnölle ilmestyi uusi jakaja – sukulaiset tyrmistyivät iltasanomat 13:39 19.06

Varaosamyyjän miljoona­perinnölle löytyi kaksi testamenttia ja viime hetkellä tehty lahjakirja.


Vanhuksilta huijattiin yli 800 000 euroa – järkälemäinen valepoliisirikosvyyhti siirtyi syyteharkintaan MTV 12:55 19.06

Yli 120 rikosta käsittävän kokonaisuuden esitutkintapöytäkirjat on nyt siiretty syyteharkintaan.


Hallituksen sotevastinetta ei todennäköisesti julkisteta: ”Kansalaiset saavat tietää päälinjat, ei muuta” iltasanomat 11:02 18.06

Hallituksen sotevastinetta ei todennäköisesti julkisteta. Se on ei-julkinen asiakirja, kunnes eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta (StV) on saanut mietintönsä soten valinnanvapaudesta valmiiksi.


Mediat: Ainakin kolme kuollut maanjäristyksessä Japanissa – yksi uhreista vain 9-vuotias MTV 06:12 18.06

Ainakin kolme henkilöä on kuollut Japanissa sattuneen maanjäristyksen vuoksi, kertovat paikalliset mediat. Median mukaan kuolemat liittyvät seinien ja kirjahyllyjen kaatumiseen.


Mediat: Ainakin kolme kuollut maanjäristyksessä Japanissa MTV 06:12 18.06

Ainakin kolme henkilöä on kuollut Japanissa sattuneen maanjäristyksen vuoksi, kertovat paikalliset mediat. Median mukaan kuolemat liittyvät seinien ja kirjahyllyjen kaatumiseen.


Ewan McGregor Stephen Kingin Hohdon jatko-osan päärooliin stara 19:20 17.06

Warner Bros -tuotantoyhtiö suunnittelee elokuvaversiota Stephen Kingin kirjasta Tohtori Uni.


Viihdelehti Stara.fi stara 19:20 17.06

Warner Bros -tuotantoyhtiö suunnittelee elokuvaversiota Stephen Kingin kirjasta Tohtori Uni.


Kun Joni Skiftesvik syntyi, kätilö kieltäytyi auttamasta – poliisi joutui pakottamaan lapsenpäästöön: syynä oli kirjailijan isä iltasanomat 15:44 16.06

Kun Joni Skiftesvik syntyi, kätilö kieltäytyi auttamasta, koska vauvan isä oli norjalainen merimies eivätkä vanhemmat olleet naimisissa. Kuudennessatoista romaanissaan Skiftesvik muistelee elämänsä kulkua. Suurin tragedia on ollut oman pojan Kimin kuolema.


Poliisi turhautui pyöräilijöiden törttöilyyn – satoja kirjallisia huomautuksia joka päivä, kaavakkeita piti tilata lisää iltasanomat 16:41 15.06

Ainakin helsinkiläispyöräilijöillä on paljon parantamisen varaa sääntöjen tuntemuksessa, poliisi harmittelee.


Terroriteon tuomio: Turun puukottajan vaihtelevat kertomukset vaikeuttivat puolustuksen toimintaa MTV 14:18 15.06

Oikeus päätti Turun puukotuksen oleen terrori-isku. Puukottaja Abderrahman Bouanane oli kirjallisessa vastauksessaan myöntänyt teon tappoina ja tapon yrityksinä.


MM-kisojen pelaajilla kirjavat seksisäännöt – Nigeria sallii vain kapteenille kontaktin venäläisiin MTV 09:30 15.06

Jalkapallon MM-kisoissa eri maajoukkueilla on erilaisia rajoituksia seksiin liittyen. Saksan maajoukkue ei saa tavata perheitään ollenkaan. Nigerian maajoukkueessa yhteydet venäläisnaisiin on kielletty muilta paitsi kapteenilta, jonka vaimo on venäläinen.


Seppo äimistyi kirjautuessaan Nordean mobiilipankkiin: "Säästötili oli kadonnut, käyttötilillä ylimääräisiä maksuja" MTV 12:35 14.06

MTV Uutisten haastattelema Seppo yllättyi pahanpäiväisesti eilen illalla kirjautuessaan Nordean mobiilipankkiin: Hänen säästötilinsä oli kadonnut ja miehen käyttötilille oli ilmestynyt ylimääräisiä maksuja.


Einstein kutsui kiinalaisia saastaisiksi ja hidasjärkisiksi – matkapäiväkirjat paljastivat rasistiset ajatukset MTV 10:24 14.06

Fyysikko Alber Einsteinin matkapäiväkirjoista on paljastunut rasistisia ajatuksia. Päiväkirjoissa Einstein tekee kielteisiä yleistyksiä ja kutsuu esimerkiksi kiinalaisia uutteriksi, saastaisiksi ja hidasjärkisiksi ihmisiksi.


Albert Einsteinin rasistiset päiväkirjat järkyttävät – pelkäsi ”robottimaisten” kiinalaisten syrjäyttävän muut kansat iltasanomat 01:17 14.06

Humaaneista mielipiteistään tunnettu fyysikko Albert Einstein kirjoitti matkapäiväkirjoihinsa rasistisia luonnehdintoja ihmisistä.


Beyonce ja Jay-Z julkaisivat rohkean kuvakirjan – nakuilua ja intiimejä tilanteita stara 23:20 13.06

Popdiiva Beyonce ja räppäri Jay-Z menivät naimisiin vuoden 2008 huhtikuussa.


Ringo Starr tapasi promoottori Kalle Keskisen – sai myös suomalaisen lahjan: Mauri Kunnaksen Piitles-kirjan iltasanomat 21:22 13.06

Ringo Starr sai kotiin viemiseksi lahjan Mauri Kunnakselta.


Pääkirjoitus: Kylttipäätös on osoitus järjettömyydestä iltasanomat 21:00 13.06

Viranomaiset tekevät välillä päätöksiä, jotka varmasti ovat lain kirjaimen mukaisia, mutta silti syntyy vaikutelma, että järjenkäyttö on kokonaan unohtunut.


Kirja-arvio: ”The Russian Five” on elävästi kirjoitettu aikamatka kansainvälistyvään NHL:ään jatkoaika.com 16:00 13.06

Detroit Red Wings nousi 1990-luvulla NHL:n huipulle ja kahteen peräkkäiseen mestaruuteen. Saavutusten taustalla oli merkittävässä roolissa viisi venäläispelaajaa, joista osan joukkue joutui keinottelemaan Pohjois-Amerikkaan. ”The Russian Five” kertoo sekä Red Wingsin että kyseisten venäläisten tarinan.


mönjäisessä vedessä Saudi-Arabian MM-joukkueen vaihtamaan lajia

Uutiset