Seksidokumentti fetisseistä: Nallekarkkien imeskely kiihottaa iltalehti 05:02 09.08

Kinky Business -dokumentissa kuvataan toiveidenmukaisia fetissivideoita. Yle on omistanut tämän kesän rakkaudelle ja seksille. Tänään verkosta löytyvä paketti täydentyy vuonna 2016 valmistuneella brittidokumentilla Kinky Business. Seksuaalisuuden ja seksin monimuotoisuuden teemaan sopivasti ohjauksessa juhlitaan erilaisia tapoja saada seksuaalista tyydytystä. Yhden mielestä ne voivat olla outoja, toisen hyvin arkipäiväisiä. Nettiaikakaudella erilaisten fetissien harrastajat löytävät toisensa aiempaa helpommin. He voivat myös tilata sähköisesti toiveidensa mukaisia fetissivideoita. Ne saattavat sisältää esimerkiksi sitomista ja piiskaamista, mutta myös nallekarkkien imeskelyä. Viimeksi mainittukin voi kiihottaa joitakuita, samoin korkeakauluksisia villapaitoja käyttävät naiset.


Joonas Loiri teki kansainvälistä uraa muusikkona - oli juuri julkaissut uuden levyn iltalehti 14:05 30.05

Edesmennyt Joonas Loiri menestyi musiikkimaailmassa. Vesa-Matti Loirin poika Joonas Loiri kuoli vain 38-vuotiaana. Joonas teki urallaan töitä niin dj:nä, muusikkona, tuottajana kuin musiikkivideoiden ohjaajana. Joonaksen taiteilijanimi oli Joonas L, ja hänen ensimmäinen oma ep-levy Kinky Panda julkaistiin aivan äskettäin, maaliskuun alussa.


Haloo Helsinki! -yhtyeelle melkoinen kunnia - oma musikaali, joka perustuu fanien kertomuksiin iltalehti 09:00 15.05

Haloo Helsinki! -yhtyeen fanit lähettivät satoja kertomuksia, kun heiltä pyydettiin tarinoita uunituoreen musikaalin käsikirjoitusta varten. Suomen suosituimpiin bändeihin lukeutuva Haloo Helsinki! saa oman musikaalin. Yhtyeen musiikkiin pohjautuva Maailma on tehty meitä varten -musikaali esitetään ensimmäistä kertaa Linnanmäen Peacock-teatterissa 6. helmikuuta 2020. Musikaalin käsikirjoittavat näyttelijä Kiti Kokkonen sekä toimittaja ja käsikirjoittaja Jenni Pääskysaari. Esityksen ohjaa kansainvälistä uraa tekevä Samuel Harjanne, joka tunnetaan muun muassa Kinky Boots -musikaalin ohjaajana. Vastaavana kapellimestarina, musiikin sovittajana ja musiikkidramaturgina toimii Eeva Kontu, joka sävelsi muun muassa Tytöt2018-musikaalin. Näyttelijät julkistetaan syksyllä.


ihmisoikeuksia jopa kannattajien suosiossa – kuoli mystiseen

Uutiset