Cal Petersenille jatkosopimus ? Kingsin maalin suulla odotettavissa liikehdintää jatkoaika.com 14:44 19.07

Tulokasmaalivahti Cal Petersen solmi tiistaina kolmivuotisen jatkosopimuksen Los Angeles Kingsin kanssa. Jonathan Quickille ja Jack Campbellille tämä tarkoittaa jännittäviä aikoja, kun Kings etsii seuraavaa pysyvää maalivahtitandemiaan.


Cal Petersenille jatkosopimus — Kingsin maalin suulla odotettavissa liikehdintää jatkoaika.com 14:44 19.07

Tulokasmaalivahti Cal Petersen solmi tiistaina kolmivuotisen jatkosopimuksen Los Angeles Kingsin kanssa. Jonathan Quickille ja Jack Campbellille tämä tarkoittaa jännittäviä aikoja, kun Kings etsii seuraavaa pysyvää maalivahtitandemiaan.


NHL-seuralla suuria toiveita suomalaisen huippulupauksen varalle – "Hän on ottanut askeleen ylöspäin" MTV 11:36 28.06

Los Angeles Kingsin suomalaislupaus Rasmus Kupari on mukana joukkueensa nuorten pelaajien kehitysleirillä. Kingisillä on suuria suunnitelmia taitavan 19-vuotiaan suomalaisen varalle.


Isä juhlisti poikansa NHL-varausta televisiossa yököttävällä tavalla – Kaapo Kakkokin huvittui MTV 14:52 22.06

Jos istut NHL:n varaustilaisuudessa kärkinimen vieressä, kannattaa miettiä miten käyttäytyy. Los Angeles Kingsin varaamaan Alex Turcotten isä Alfie Turcotte sai siitä karvaan opetuksen. 


Ällöttävä käytös tallentui tv-kuviin – NHL-lupauksen isä nolasi itsensä miljoonien katsojien edessä: ”Se tapahtui, mistä mä varoitin” iltalehti 14:33 22.06

Entinen ammattilaiskiekkoilija Alfie Turcotte joutui kesken nenän kaivuunsa kameramiehen saaliiksi. Turcotten perheellä oli aihetta juhlaan perjantai-iltana Vancouverissa. Kiekkosuvun nuorimmainen, 18-vuotias Alex Turcotte, sai kunnian olla Los Angeles Kingsin avausvaraus NHL-draftissa ja samalla koko tilaisuuden 5. varaus kokonaisuudessaan. Alexin isä Alfie Turcotte on myös ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 1983. Montrealin varaus pelasi pitkän kiekkouran Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, pelaten 112 NHL-ottelua.


Oulussa syntynyt Juha oli Wayne Gretzkyn lapsuuden suuri sankari ja NHL-tähti – kuoli traagisesti vain 37-vuotiaana iltasanomat 12:38 18.06

Juha Widing oli Los Angeles Kingsin 1970-luvun ykkössentteri. Hänen elämänsä päättyi traagisesti vain 37-vuotiaana.


Suomalaisvalmentajan valinta herätti kovaa ihmetystä: ”Ilmaista viihdettä, kyllä siitä otsikot sai” iltalehti 22:47 15.05

Saksaan on pudonnut pommi jos toinenkin. Joulukuussa 2018 putosi uutispommi. Viisi kuukautta sitten Saksan jääkiekkoliitto yllätti kaikki ilmoittamalla, että A-maajoukkueen uusi päävalmentaja on suomalainen Toni Söderholm. Uutispommi oli melkoinen. Söderholmin edeltäjä Marco Sturm oli luotsannut Saksan 2018 Pyeongchangin olympialaisissa hopealle. Saksa tarvitsi kuitenkin uuden päävalmentajan, kun Sturm lähti marraskuussa 2018 NHL-seura Los Angeles Kingsin apuvalmentajaksi.


alkoi maali-iloittelu! Teemu EK9 Kalle Rovanperällä Jari ei kytkeytyneen huumejutun lonkerot naljailevat kommentit riemukasta kerrottavaa Suomeen – ”Pojat suosiossa tosi kovasti”

Uutiset