Suosittu brittibloggari haluaa näyttää totuuden täydellisten kuvien takaa iltalehti 11:35 22.04

Chessie King haluaa kuvillaan näyttää myös todellisuuden täydellisyyden takana. Chessie Kingin Instagram-sivua seuraa jo yli 340 000 ihmistä. Hän esiintyy kuvissaan usein bikineissä. Tuoreissa kuvissaan King näyttää, ettei täydellinen kuva kerro koko tarinaa. King on julkaissut useita kuvia, joissa hän näyttää todellisuuden ja kuvaversion. Hän myös kertoo, että saa jatkuvasti ikävää palautetta, kun ihmiset haluavat muuttaa hänen ulkonäköään.


Jälleen yksi kilpailijoista putosi – tässä on Kingin finaalikolmikko! mtv 21:01 21.04

Kingin kuudennen suoran lähetyksen päätteeksi jälleen yksi kilpailijoista joutui jättämään kilpailun. Tässä on Kingin toisen kauden finaalikolmikko!


MTV:n Kirsi Alm-Siira joutui imitaation kohteeksi – Pirjo Heikkilä kuin ilmetty uutisankkuri! mtv 20:22 21.04

Kingin kuudennessa jaksossa nähtiin jälleen hulvattomia imitaatioita. Yksi niistä oli MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siirasta tehty parodia. 


"Sohvaperunat" seuraavat Kingin liveläheystä: "Jaakko Saariluoma on niin kuuma!" mtv 20:04 21.04

Kingin kuudetta livelähetystä seuraa arvovaltainen raati, "Sohvaperunat". 


Kingissä hervoton Vain elämää -parodia – näyttelijöiden pokka petti suorassa lähetyksessä mtv 19:59 21.04

Kingin kuudennessa jaksossa nähtiin hulvaton Vain elämää parodia, kun Kingin näyttelijät esittelivät aivan uuden tv-formaatin Vain kaksoiselämää. 


Tsiisus Nieminen, Martti Alanen – muistatko vielä Kingin ensimmäisen kauden hahmot? mtv 18:45 21.04

Kingin toinen kausi on käynnissä. Kingi nähtiin MTV3-kanavalla ensimmäisen kerran vuonna 2015. 


Kingi-näyttelijöiden pokka pettää – hulvatonta repeilyä kuvauksissa mtv 15:33 21.04

Kingin kuvauksissa on nähty kauden aikana hulvattomia repeilyjä. Katso videolta parhaimmat!


FinnProspectsin junioriranking: Varausikäisillä vahva edustus alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa jatkoaika.com 15:50 19.04

Suomalaisen juniorijääkiekkosivusto FinnProspectsin ja Jatkoajan välisen yhteistyön myötä Jatkoaika julkaisee sivuillaan FinnProspectsin pelaajarankingit joka toinen kuukausi. Huhtikuun rankingin kärki pysyi helmikuun rankingiin nähden samana.


Kalle Lambergin teinikuvat IRC-Galleriasta naurattavat - somessa kauhistellaan: ”Tekisi mieli varoittaa poliisia mahdollisesta uhkasta” iltalehti 13:04 19.04

Näyttelijä Kalle Lamberg on huvittunut löytämistään IRC-Gallerian nostalgisista kuva-aarteistaan. Kalle Lamberg kertoi tunnelmiaan Kingin lehdistötilaisuudessa. Kalle Lamberg jakoi Instagram-tilillään torstaina kolme kuvaa itsestään teinivuosiltaan. Hän kertoo kuvakollaasin ohessa löytäneensä kuvat IRC-Gallerian profiilistaan.


"Terhi Kokkonen" vieraili Kingin tuomaristossa: "Luulin, että tämä on musiikkiohjelma, mutta olin väärässä" mtv 19:30 16.04

Lauantai-illan Kingi-lähetyksessä nähtiin jälleen ajankohtaisia vieraita. Tuomaristossa istui muun muassa Vain elämää -ohjelmasta poistettu "Terhi Kokkonen". 


Kingissä tuttuja kasvoja! "Juha Sipilä" paljasti suorassa lähetyksessä: "Minulla on oma bändi" mtv 18:25 16.04

Kingin viides livelähetys nähtiin lauantaina. Lavalle asteli liuta suomalaisia julkisuuden henkilöitä. 


Väki vähenee Kingissä: Linda Wiklundin hahmo putosi iltalehti 21:09 14.04

Kingin hahmokilpailussa ei nähdä enää Lilli Pullia. Linda Wiklundin esittämä Lilli Pulli putosi tällä kertaa musiikkikomediashow Kingin hahmokisasta ja joutui juontaja Jaakko Saariluoman sanoin niin sanotusti "suihkulaulajaksi". - Pikkasen hävettää, mutta eiköhän tämä tästä, Lilli Pulli sanaili pudotuksen jälkeen.


Pudotus Kingissä! Kolmantena ohjelman jättää Linda Wiklundin hahmo mtv 21:00 14.04

Kingin viidennen suoran lähetyksen päätteeksi jälleen yksi kilpailijoista joutui jättämään kilpailun. Kolmantena leikin joutui jättämään kesken Linda Wiklundin hahmo. 


Pudotus Kingissä! Kolmantena ohjelman jättää Linda Wiklundin opettajahahmo mtv 21:00 14.04

Kingin viidennen suoran lähetyksen päätteeksi jälleen yksi kilpailijoista joutui jättämään kilpailun. Kolmantena leikin joutui jättämään kesken Linda Wiklundin hahmo. 


Mikä siellä vilahti? Kingi-kaunotar Linda Wiklund esittelee suosikkiohjelman takahuoneet ja kulissit mtv 18:23 14.04

Kingissä mukana oleva näyttelijä Linda Wiklund esittelee yllä olevalla videolla Kingin takahuoneen ja ohjelman kulissit.


Katsojat hylkäsivät Kingin - katsojaluvut laskevat laskemistaan iltalehti 08:17 14.04

Musiikkikomediaohjelma Kingi ei ole kerännyt Putouksen katsojamääriä. Televisiosarja Kingin katsojaluvut laskivat entisestään. Siinä missä Putous sai parhaimmillaan yli miljoona katsojaa, ei Kingi ole päässyt vastaavin lukuihin. Kingin keskikatsojamäärä oli ensimmäisen jakson aikoihin 477 000 ja se tavoitti parhaimmillaan 1 030 000. Kingi on musiikkikomediashow, jota näytettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015. Ohjelmassa esitetään julkkiksia, tuomareita ja laulajia.


Mihin katosivat katsojat? Kingin ja X Factorin katsojaluvut hurjassa laskussa – näin kanava kommentoi jättisatsausten epäonnistumista iltasanomat 10:41 10.04

MTV:n viihdeohjelmat Kingi ja X Factor ovat menettäneet runsaasti katsojia.


Näyttelijä Anna-Maija Tuokolla on viha-rakkaus-suhde kotipaikkakuntaansa Viialaan: ”Minussa näkyy yhä vahvasti maalaistyttömeininki” iltalehti 19:01 08.04

Anna-Maija Tuokko osaa arvostaa turvallista ja kannustavaa kasvuympäristöään Viialassa, vaikka viihtyykin nykyisin paremmin Helsingin ja New Yorkin vilinässä. Anna-Maija Tuokko osallistui IL-TV:n Viiala-visaan. Kuinka hyvin hän tuntee kotipaikkakuntansa? Näyttelijä Anna-Maija Tuokko, 37, havahtui viikko sitten odottaessaan äänestystulosta viihdeohjelma Kingin suorassa lähetyksessä. Näyttelijä tajusi, että oli vuosi sitten tismalleen samanlaisessa tilanteessa: silloin hän jännitti, joutuuko lähtemään Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta.


Sokkipudotus! Toisena Kingin jättää katsojien ennakkosuosikki mtv 20:57 07.04

Kingin neljännen suoran lähetyksen päätteeksi jälleen yksi kilpailijoista joutui jättämään kilpailun. Toisena leikin joutui jättämään kesken katsojien ennakkosuosikki Anna-Maija Tuokon hahmo Siru Tiainen. 


ennakkosuosikit huippukisassa hurjastellen voittoon ihasteli Fuengirolan pesäpallokarnevaalia karhu, sitten hai Karlsson ihastui Kazakstaniin karmeasta onnettomuudesta ”Minun kautta pitää pelata” kiekkopommin – Dowdin kohdistuvalle loukkaantunut ampumisessa Mies menehtyi henkilöauton murjoi Tre Kronorin myrkkyvuodon vaikutuksista ”Vesi päivänä kortin saanut sitten hai sivullinen aikuinen solmuun turvaamaan Jalasjärven voitokas ”Ehdotukseni sopi ”Ehkä asiat järjestyvät,

Uutiset