Näkemys: Kapasen lähtö ja Kilpeläinen tuottavat tasonnoston ? kahden kierroksen perusteella KalPa taistelee välieräpaikasta jatkoaika.com 15:13 15.09

Liigan tuore kausi on tuskin kerennyt edes ovenkynnyksen yli. KalPan pelissä ensivaikutelma lupailee kuitenkin jo nyt tasonnostoa viime kaudesta.


KalPa voittoon jatkoajalla juhlakauden avausottelussaan ? Miikka Pitkänen iski kaksi osumaa jatkoaika.com 21:18 13.09

KalPa kukisti kauden avauksessa Jukurit jatkoajan jälkeen. Miikka Pitkänen iski kotijoukkueelle kaksi maalia. KalPa hallitsi ottelutapahtumia toista erää lukuunottamatta, jolloin Eero Kilpeläinen piti kotijoukkuetta pystyssä. Jukureiden Vadim Pereskokov iski tehot 1+1.


Top 5?maalivahdit 2019?2020: Kilpeläinen on tasapaksun maalivahtijoukon kärkinimi jatkoaika.com 15:30 11.09

Suomi ei enää tuota tähtimaalivahteja huippuvuosien malliin, mutta edelleen Liigassa on kansainvälisen tason maalivahteja. Tämän vuoden listauksessa kärkipaikan nappasi KalPaan palannut Eero Kilpeläinen.


Kilpeläinen luottavaisin mielin tulevaan kauteen: "Kesätreeneistä lähtien on näkynyt kurinalaisuus, me-henki ja sitoutuneisuus" jatkoaika.com 11:40 06.09

Maalivahti Eero Kilpeläinen torjui kaksi viimeisintä kautta Ruotsin Örebrossa, mutta nyt oli kotiinpaluun aika. Määrätietoisena harjoittelijana tunnettu veskari haluaa johtaa joukkuetta esimerkkinsä avulla.


Anssi Kela ja Tuure Kilpeläinen haikailevat päättyvän festarikesän perään: ”Kesällä keikkailu on ihan erilaista kuin muulloin” iltasanomat 07:02 10.08

Festivaalikausi on loppuhuipennusta vaille valmis. IS tavoitti Kemin kesäyöstä Anssi Kelan ja Tuure Kilpeläisen, joille festarikeikkojen loppuminen on haikeaa joka vuosi.


ensin, vasta jäi jumiin hylättyyn vammaisia

Hot topics