Tätä et nähnyt tv:ssä: Tuure Kilpeläinen tykittää lattarisoundeja Evelinan kanssa – ”Kyllä sitä tuntee olevansa aika elossa” iltasanomat 22:01 05.10

Tuure Kilpeläinen duetoi yhdessä Evelinan kanssa.


Tuure Kilpeläinen muistelee tv:ssä elämänsä raastavinta keikkakokemusta: ”Oli juuri ollut äidin hautajaiset...” iltasanomat 13:48 01.10

Tuure Kilpeläinen arpoi musiikin ja kuvataiteen välissä. Isän yllättävä kuolema sai panostamaan musiikkiin.


Tuure Kilpeläinen tarttui Pyhimyksen suurimpaan hittiin – esityksellä koskettava tausta: omisti kappaleen edesmenneelle isälleen iltasanomat 21:57 28.09

Tuure Kilpeläisen koskettava veto upposi niin Vain elämää -seurueeseen kuin katsojiinkin.


Käyttikö Paavo Väyrynen ”salaisia jäsentietoja”? – ”Perättömiä syytöksiä” uusisuomi 10:37 01.08

Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen katsoo uutta poliittista liikettä perustavan Paavo Väyrysen (kp.) käyttävän laittomasti puolueen jäsenrekisteriä. Väyrynen on lähestynyt kansalaispuolueen jäseniä ja kannattajia kysyäkseen heitä mukaan uuteen Seitsemän tähden liikkeeseensä.


HS: Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen menivät naimisiin! iltasanomat 08:23 21.06

Viime syksystä seurustellut pari paljastaa Helsingin Sanomille avioituneensa hiljattain.


HS: Salahäät! Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen menivät naimisiin mtv 07:30 21.06

Helsingin Sanomien mukaan Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco sanoivat vastikään toisilleen tahdon.


VS: Viidesluokkalainen joutui sairaalahoitoon Vantaalla - rehtorin mukaan kiusaaminen loppui keskustelemalla iltalehti 12:10 18.05

Vantaan Lehtikuusen koulun rehtori Marja Kilpeläinen vakuuttaa, että hänen johtamansa koulu on turvallinen. - Koulu on turvallinen ja täällä osataan puuttua asioihin. Joidenkin oppilaiden äkkipikaisuutta ei saada painettua pois, mutta opimme toimimaan sen kanssa, Kilpeläinen toteaa. Vantaan Sanomat haastatteli Kati Raitiota, joka on koulukiusatun viidesluokkalaisen pojan äiti. Raition mukaan hänen poikaansa on pahoinpidelty, uhkailtu tappamisella ja haukuttu Lehtikuusen koulussa.


Kansalaispuolueen Sami Kilpeläinen: ”Minua on pyydetty takaisin keskustaan” uusisuomi 19:03 06.05

Keskustan puoluevaltuustosta Paavo Väyrysen perustaman Kansalaispuolueen puheenjohtajaksi siirtynyt Sami Kilpeläinen arvostelee pääministeripuoluetta kovin sanoin. Hänen mukaansa keskusta on Juha Sipilän aikana kehittynyt ”pikku-kokoomukseksi”.


Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen romanttisessa yhteiskuvassa: sielukas tunnelma välittyi faneille: ”Herkkää, mutta vahvaa tunnetta” iltasanomat 17:25 06.05

Manuela Bosco julkaisi sielukkaan ja intiimin yhteiskuvan Tuure Kilpeläisen kanssa.


Manuela Bosco julkaisi intiimin pusukuvan Tuure Kilpeläisen kanssa, seuraajat ihastuivat: ”Kuinka lämmin ja sielukas kuva teistä” iltalehti 20:26 05.05

Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, viihtyvät hyvin yhdessä. Kuvataiteilija Manuela Bosco, 35, on julkaissut kauniin kuvan yhdessä Tuure Kilpeläisen, 35, kanssa. Bosco on kirjoittanut kuvan saatteeksi:


”Ruvennut elämään urheilijan arkea” – Pasi Nurminen analysoi Leijonat-vahdit MTV 06:02 04.05

Suomella on jääkiekon MM-kisoissa huippumielenkiintoinen tilanne maalivahtiosastolla, sillä Ville Husso ja Harri Säteri ovat lähtökohtaisesti poikkeuksellisen tasaisia maalivahteja. Eero Kilpeläinen täydentää kolmikon.


Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen harvinaisessa yhteiskuvassa: ”Olette samannäköisiä” iltalehti 22:47 01.05

Pariskunnasta on nähty julkisuudessa yhteiskuvia vain harvakseltaan. Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja entinen yleisurheilija, nykyinen kuvataiteilija Manuela Bosco, 35, vahvistivat viime syksynä seurustelevansa. Pariskunnasta on tihkunut yhteiskuvia julkisuuteen vain harvakseltaan. Vapun kunniaksi sellainen Instagramiin saatiin.


Väyrynen tyrmää kansalaispuolueen johdon syytökset - ”Perusteettomia” iltalehti 13:26 18.04

Keskustan europarlamentaarikko Paavo Väyrynen kiistää kansalaispuolueen johdon esittämät syytökset taloudellisista väärinkäytöksistä ja vaaliraharikkomuksista. Keskustan kunniapuheenjohtaja, europarlamentaarikko Paavo Väyrynen vastaa kansalaispuolueen puheenjohtajan Sami Kilpeläisen ja varapuheenjohtajan Piia Katteluksen julkisuudessa esittämiin väitteisiin. Kilpeläinen ja Kattelus kertoivat jättäneensä kantelun Valtiontalouden tarkastusvirastolle Väyrysen vaalirahailmoituksesta. Lisäksi kaksikko kertoi täydentäneensä poliisille aiemmin jättämäänsä tutkintapyyntöä.


Paavo Väyrysen vaalirahoista tehty kantelu - taustalla kansalaispuolueen kaksikko iltalehti 17:05 17.04

Väyrysen ja perustamansa puolueen riita paisuu. Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen ja varapuheenjohtaja Piia Kattelus kertovat jättäneensä kantelun Paavo Väyrysen vaalirahailmoituksesta. Kantelu on jätetty Valtion talouden tarkastusvirastolle (VTV). Lisäksi Poliisille 23. maaliskuuta jätettyä tutkintailmoitusta epäillyistä presidenttiehdokas Paavo Väyrysen ja kampanjapäällikkö Seppo Hauta-ahon taloudellisista väärinkäytöksistä on täydennetty, Kattelus ja Kilpeläinen tiedottavat.


Leijonille komea voitto Latviasta – Ilves-kaksikko tehokkaana MTV 21:56 11.04

Leijonat voitti Latvian 3-0 Riiassa pelatussa harjoitusottelussa keskiviikkona. Voiton takuumies oli nollapelin torjunut Eero Kilpeläinen.


Leijonille komea voitto Latviasta – Ilveskaksikko tehokkaana MTV 21:56 11.04

Leijonat voitti Latvian 3-0 Riiassa pelatussa harjoitusottelussa keskiviikkona. Voiton takuumies oli nollapelin torjunut Eero Kilpeläinen.


aikoo luopua ja Fordin jääkiekkoilijoita, Kiskobussi paloi

Uutiset