Taifuuni aiheutti 3 miljoonan ihmisen evakuoinnin Kiinassa, Yhdysvalloissa Florence-myrskyn uhriluku nousi iltasanomat 19:58 18.09

Yhdysvalloissa Florence-myrskyn vaatimien kuolonuhrien määrä on noussut 32:een, kertovat pelastusviranomaiset tiistaina uutiskanava CBS Newsille.


Kuuluisa näyttelijätär katosi tuhka tuuleen Kiinassa – syy saattaa liittyä veropetokseen mtv 18:01 17.09

Näyttelijä Fan Bingbing on ollut kateissa viime kesäkuusta saakka.


Markku ja Jessica joutuivat kyläilyreissulla supertaifuuni Mangkhutin silmään – sähköt poikki, vesi tulvii asuntoon iltasanomat 12:25 16.09

Supertaifuuni Mangkhut lykkää Markku Niinimaan ja hänen tyttärensä lentoa Kiinassa. Sähkö ja vedet ovat poikki, ja parvekkeelta tulvii vettä huoneistoon.


Kolumni: Kiinalaisilla kovat panokset Pekingin olympiakisojen 2022 valmisteluissa – lahjakkuudet poimitaan geenitestien perusteella iltasanomat 08:26 16.09

Kiinassa on turvauduttu geeniteknologiaan lahjakkaiden talviurheilijoiden etsinnöissä Pekingin olympiakisoihin, kirjoittaa Juha Kanerva.


Mies ajoi katumaasturilla väkijoukkoon Kiinassa – ainakin 9 kuoli ja 46 loukkaantui iltasanomat 21:49 12.09

Tapaus sattui keskiviikkoiltana Hunanin provinssissa sijaitsevassa Hengyangin kaupungissa.


Susijengi torstaina todella kovassa paikassa – isoja mörköjä vastassa Espoossa uusisuomi 17:06 12.09

Suomen miesten koripallomaajoukkue Susijengi kohtaa MM-jatkokarsinnassa torstaina Espoossa Bosnia-Hertsegovinan. Jos Suomi ottelun häviää, lienee aika lailla selvää, ettei Susijengiä nähdä Kiinassa ensi vuonna pelattavissa MM-kisoissa.


Lastentarha toivotti lapset tervetulleeksi tankotanssilla Kiinassa, rehtorille potkut iltasanomat 09:38 05.09

Kiinalaisen lastentarhan lukuvuosi aloitettiin taannoin rätväkällä tavalla.


Jussi Tapolalla haaste Kiinassa: "Kiinassa ei ole vielä käyty" uusisuomi 23:11 03.09

Tapparastakin tuttu Jussi Tapola on ryhtynyt eksoottiseen haasteeseen. Hän valmentaa nykyään Kiinan KHL-joukkuetta Red Star Kunlunia.


Tapolalla uudenlaisia haasteita kiinalaisorganisaatiossa jatkoaika.com 22:15 03.09

Jussi Tapola otti tälle kaudella vastaan ison haasteen. Ensimmäistä kertaa ulkomailla valmentava Tapola luotsaa sieltä täältä kasaan parsittua kiinalaista Kunlun Red Starsia, joka tosin ei ole sarja-avaukseen mennessä vielä käynytkään Kiinassa.


Korvat soivat, päätä särki ja huimasi: Amerikkalaisdiplomaattien oudot oireet kuin aivotärähdys – Syyksi epäillään mikroaaltoasetta MTV 20:57 03.09

Oudoista päävaivoista Kuubassa ja Kiinassa kärsineet amerikkalaisdiplomaatit saattoivat joutua mikroaaltoaseen uhreiksi. Oudot oireet muistuttivat aivotärähdystä, uutisoi CNN.


Suomalaisesta hahmosta tuli hitti Kiinassa – nyt Kiinan yleisradio kuvaa tv-sarjaa Oulussa iltasanomat 10:51 27.08

Kiinan yleisradioyhtiö CCTV tekee viisi jaksoa suomalaisesta elokuva-alasta World Film Report -ohjelmasarjaan. Jaksot tulevat Kiinassa ulos lokakuussa. Oululainen elokuvakulttuuri on sarjassa vahvasti esillä.


Ainakin 19 ihmistä kuoli hotellin tulipalossa Kiinassa, yli 20 loukkaantui iltasanomat 17:58 25.08

Palon syytä ei valtionmedian mukaan tiedetä.


Hotelli paloi Kiinassa – ainakin 18 kuollut iltasanomat 10:33 25.08

Tuhoisa hotellipalo sattui Harbinin kaupungissa.


Kiinalaiskaupungin hotellissa tuhoisa tulipalo – 18 kuollut MTV 06:42 25.08

Kiinassa Harbinin kaupungin hotellissa on syttynyt tulipalo, jossa on kuollut ainakin 18 ihmistä, Kiinan valtiollinen uutiskanava Xinhua kertoo. 


Älypuhelinten menekki hiipumassa – Samsung aikeissa sulkea suuren tehtaan MTV 07:57 13.08

Samsung Electronics kertoo harkitsevansa puhelintehtaansa sulkemista Kiinassa.


Miten tämä on mahdollista? Kiinalainen suolajärvi maalaantui yllättäen oranssin punaiseksi MTV 18:20 10.08

Kiinassa todistettiin erikoista ilmiötä, kun tuhat vuotta vanha suolajärvi muuttui yhtäkkiä oranssin punaiseksi.


Pysäyttävät kuvat olympialaisten hylätyistä suorituspaikoista – kisamaskotitkin makaavat 10 vuoden jälkeen koskemattomina pusikossa iltasanomat 06:34 10.08

Pekingin vuoden 2008 olympialaisten suorituspaikat jätettiin ränsistymään. Samaan aikaan Kiinassa rakennetaan kuumeisesti jo vuoden 2022 talvikisojen puitteita.


Uusin Nalle Puh -elokuva kiellettiin Kiinassa – taustalla erikoinen tapahtumaketju mtv 18:02 08.08

Disneyn uusin elokuva Risto Reipas ja Nalle Puh kiellettiin Kiinassa.


Susijengin syksyn ohjelma selvillä – uusi koti edesmenneen Bluesin areenalta uusisuomi 22:13 06.08

Suomen miesten koripallomaajoukkue Susijengi elättelee yhä toiveita Kiinassa 2019 pelattavista MM-kisoista edettyään jatkokarsintaan. Susijengi on jatkokarsinnassa tosin kovassa haasteessa, kun ainakin neljä ottelua kuudesta pitäisi voittaa ja vastaan ovat tulossa Bosnia-Hertsegovina, Ranska ja Venäjä.


Susijengin syksyn ohjelma selvillä – uusi koti edes menneen Bluesin areenalta uusisuomi 22:13 06.08

Suomen miesten koripallomaajoukkue Susijengi elättelee yhä toiveita Kiinassa 2019 pelattavista MM-kisoista edettyään jatkokarsintaan. Susijengi on jatkokarsinnassa tosin kovassa haasteessa, kun ainakin neljä ottelua kuudesta pitäisi voittaa ja vastaan ovat tulossa Bosnia-Hertsegovina, Ranska ja Venäjä.


aloittanut Kiihtelysvaaran ilma­torjunta­ohjuksia Syyrialle, ja kunniaa Kiira Korven paljastuksia naisjärjestön ”Alaikäisten surmattiin Kannelmäessä sunnuntaina tulipaloon ja vaikutus Twitterissä ”Ratkaisevaa, minkä verran ”Voiko oikeasti olla

Uutiset