Kuolleen Linkin Park -laulaja Chester Benningtonin leski meni kihloihin: ”Sielunkumppanin kuolema ei ole oma kuolema”

iltalehti 20:43 07.09

Chester Benningtonin leski Talinda Bennington iloitsee uuden sivun kääntymisestä elämässään. Chester ja Talinda Bennington ehtivät olla naimisissa 11 vuotta ennen kuin Chester teki itsemurhan 41-vuotiaana vuonna 2017. Nyt 42-vuotias entinen Playboy-malli Talinda on löytänyt uuden rakkauden. Hän kertoo sosiaalisessa mediassa menneensä kihloihin Michael F -nimisen miehen kanssa. Talinda kutsuu kihlattuaan ”enkelikseen maan päällä”.


Ensimmäinen yhteishaastattelu! Näin suosikkijuontaja Juha Perälä, 37, ja Noora, 23, rakastuivat: Kaikki alkoi sattumasta lentokentällä

iltalehti 07:09 07.09

Suosikkijuontaja Juha Perälän elämä on muuttunut täysin. Kihloihin johtanut salamarakastuminen alkoi sattumasta lentokentällä. Radiojuontaja Juha Perälä, 37, luo nyt uutta uraansa vuosien radiorupeaman jälkeen. Alkuvuonna radiosta irtisanoutunut mies on ottanut aikaa miettiäkseen seuraavia siirtojaan. Luvassa on tv-projekteja, ja tauon aikana radiotyö on alkanut jälleen kiinnostaa. Arkityön jäätyä taakse Perälä otti vapauden käyttöönsä ja teki pidempiä reissuja ulkomaille yhdessä kihlattunsa Nooran, 23, kanssa. Pidempien matkojen vastapainoksi pari viihtyy hyvin kotona.


Missiemo Sunneva Kantola kihloihin: "Häät ensi kesänä"

mtv 09:56 23.08

Miss Suomi -kilpailua pyörittävä Sunneva Kantola on mennyt kihloihin.


Vanha suola janottaa prinssi Harryn ex-tyttöystävää – seurapiirikaunotar kihlasi miehen, jonka kanssa seurusteli jo ennen suhdettaan kuninkaalliseen

iltasanomat 12:48 19.08

Cressida Bonas ja Harry Wentworth-Stanley menivät kihloihin.


Prinssi Harryn ex meni kihloihin – palasi yhteen miehen kanssa, jota heilasteli jo ennen kuninkaallista

iltalehti 12:37 19.08

Juuri kihlautunut Cressida Bonas on pysynyt hyvissä väleissä prinssi Harrynkin kanssa. Prinssi Harry on nykyään onnellisesti naimisissa herttuatar Meghanin kanssa, mutta ennen avioliittoaan hän ehti heilastella useamman kaunottaren kanssa. Yksi Harryn entisistä heiloista on Cressida Bonas, 30.


Miss Suomi Alina Voronkova ja jääkiekkoilija Joonas Hurri menivät kihloihin – kaunotar esittelee sormusta onnellisena

iltasanomat 20:16 16.08

Miss Suomi Alina Voronkova meni kihloihin.


Harrison Ford, 77, ja Ally McBeal -roolista muistettu Calista Flockhart, 54, yhä onnellisesti yhdessä – adoptoidusta pojasta varttui aikamies

iltalehti 22:12 13.08

Harrison Ford ja Calista Flockhart ovat seurustelleet 2000-luvun alkupuolelta asti. Ensi kesänä he juhlivat 10-vuotishääpäiväänsä. Indiana Jones -näyttelijä Harrison Ford, 77, on pitänyt yhtä Ally Mcbealin roolista muistetun Calista Flockhartin, 54, kanssa vuodesta 2002 asti. Kihloihin pariskunta meni ystävänpäivänä 2009 ja naimisiin 15. kesäkuuta 2010. Fordilla ja Floockhartilla on yksi yhteinen lapsi, adoptoitu poika Liam. Flockhart adoptoi Liamin vuotta ennen kuin alkoi seurustella Fordin kanssa. Kun suhde syveni, Fordista tuli Liamin toinen laillinen huoltaja.


Kuningatar Elisabet ei halua Meghanille prinsessa Dianan kohtaloa – tekee kaikkensa, jotta herttuatar sopeutuisi

iltalehti 22:01 12.08

Kuningatar Elisabetilla kerrotaan olevan erityisen lämpimät välit herttuatar Meghanin kanssa. Herttuatar Meghan, 38, on ollut tiuhaan otsikoissa sen jälkeen, kun prinssi Harry nai hänet kuninkaalliseen brittiperheeseen. Tai oikeammin uutisointi alkoi jo vuonna 2016, kun Pukumiehet-näyttelijän ja prinssin seurustelusta vasta huhuttiin. Kihloihin pariskunta meni marraskuussa 2017 ja naimisiin toukokuussa 2018.


Martina Aitolehti ja liikemies Stefan Therman menivät kihloihin – häät peruttiin jo kerran

iltasanomat 12:57 06.08

Martina Aitolehti kertoo ilouutisen Instagramissa.


Martina Aitolehti ja liikemies Stefan Therman menivät kihloihin! ”Mut yllätettiin täysin”

iltasanomat 12:57 06.08

Martina Aitolehti kertoo ilouutisen Instagramissa.


Martina Aitolehti kihloihin! Ex-mies Esko Eerikäinen kommentoi ilouutista

mtv 12:47 06.08

Martina Aitolehti kertoo, että hän ja Stefan Therman ovat menneet kihloihin.


Martina Aitolehti ja liikemies Stefan Therman kihloihin - takana jo yhdet peruuntuneet häät: "Teemme tämän omalla tavallamme"

iltalehti 12:42 06.08

Martina Aitolehti esittelee sormustaan Instagramissa. Yrittäjä Martina Aitolehti kertoo kihlautuneensa miehensä Stefan Thermanin kanssa. Aitolehti lisäsi Instagramiinsa kuvan, jossa hänen sormessaan koreilee suuri sormus. Näet kuvan alta. – Yes, my friends it means YES. Pari viikkoa sitten rapujuhlissa mun rakkaiden ympäröimänä, mut yllätettiin täysin. Olen totutellut ajatukseen ennen tämän asian kertomista ja oottehan jo kysellyt paljonkin – sori hiljaisuus. Mutta nyt, HERE WE ARE, Aitolehti kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Martina Aitolehti ja liikemies Stefan Therman kihloihin: ”Minut yllätettiin rapujuhlissa”

iltalehti 12:42 06.08

Martina Aitolehti esittelee sormustaan Instagramissa. Yrittäjä Martina Aitolehti kertoo kihlautuneensa miehensä Stefan Thermanin kanssa. Aitolehti lisäsi Instagramiinsa kuvan, jossa hänen sormessaan koreilee suuri sormus. Näet kuvan alta. – Yes, my friends it means YES. Pari viikkoa sitten rapujuhlissa mun rakkaiden ympäröimänä, mut yllätettiin täysin. Olen totutellut ajatukseen ennen tämän asian kertomista ja oottehan jo kysellyt paljonkin – sori hiljaisuus. Mutta nyt, HERE WE ARE, Aitolehti kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Tuija Pehkonen ja Eero Ettala kihloihin – romanttiset kuvat someen

stara 10:40 06.08

Televisiosta tuttu julkkispari Tuija Pehkonen ja Eero Ettala on astelemassa


Tuija Pehkonen ja Eero Ettala menivät kihloihin – herkät kuvat julki

iltasanomat 09:38 06.08

Onnelinen pari kertoo kihlauksestaan Instagramissa.


Tuija Pehkonen ja Eero Ettala kihloihin: ”She said yes!”

iltalehti 09:17 06.08

Pari ilmoitti ilouutisesta Instagramissa. Juontaja-toimittaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala ovat menneet kihloihin. Onnellinen pari kertoi ilouutisesta Instagramissa. Ettala lisäsi tililleen kuvan, jossa hän pitää hellästi Pehkosta kädestä.


Tuija Pehkonen ja Eero Ettala menivät kihloihin!

mtv 09:17 06.08

Tuija Pehkonen ja Eero Ettala kertovat menneensä kihloihin.


Bindi Irwin kaipaa edesmennyttä isäänsä – kirjoitti tälle koskettavan viestin: ”Olisitpa täällä”

iltalehti 01:33 05.08

Juuri kihloihin mennyt Bindi Irwin kertoo kaipaavansa isäänsä. Bindi Irwin meni kihloihin 21-vuotissyntymäpäivänään 24. heinäkuuta. Nyt hän on kirjoittanut koskettavan viestin isälleen, Krokotiilimies-televisiosarjasta tunnetuksi tulleelle Steve Irwinille. Instagram-tilillään julkaisemassa viestissä Bindi paljastaa, että hänen veljensä Robert Irwin on lupautunut saattamaan hänet alttarille.


Helena Ahti-Hallberg passitti serkkunsa etsimään baarista tapaamansa miehen – mutta vasta kun hän lampsi itse Kaivohuoneelle, alkoi tapahtua

iltasanomat 17:45 04.08

Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg ja hänen miehensä Eric Hallberg menivät kihloihin puoli vuotta ensitapaamisensa jälkeen.


Moderni perhe -tähti meni kihloihin – miesystävä kosi romanttisesti rannalla

mtv 18:09 18.07

Sarah Hyland ja Wells Adams ovat kihlautuneet kahden vuoden seurustelun jälkeen.


kovasta tuomiostaan – Pariisin ilmastosopimukseen vastustaja ylisti ja

Hot topics