Suomalaismaalivahti lataa suorat sanat karmeasta kokemuksestaan farmin farmissa: ”Toiminta oli kaljaliigatasoa, kaikki aivan perseestä” iltalehti 21:33 04.07

27-vuotias Frans Tuohimaa siirtyi SaiPasta Helsingin IFK:hon. Frans Tuohimaa on IFK:n kasvatti, mutta pelasi juniorivuosina myös Jokereiden A-nuorissa. Maalivahti kokeili siipiään HPK:n liigajoukkueessa sekä Mestiksessä Kiekko-Vantaassa ja Sportissa, mutta lähti vuonna 2014 Pohjois-Amerikkaan. Suomalaistorjuja pelasi reilun kauden kestäneen visiittinsä aikana yhteensä neljä ottelua AHL:ää Oklahoma City Baronsissa. Pelipaikka ei kuitenkaan vakiintunut, vaan Tuohimaa passitettiin ”farmin farmiin” ECHL:ään.


Keni Karalahti palaa Suomeen ? vahvistamaan Kiekko-Vantaan puolustusta jatkoaika.com 11:48 24.06

Kiekko-Vantaa on tehnyt vuoden sopimuksen Keni Karalahden kanssa. Viimeksi Karalahti pelasi urallaan Slovakiassa.


Kiekko-Vantaa haali lisää liigakokemusta - Mikael Saha matkaa Vantaalle jatkoaika.com 15:07 12.06

Kiekko-Vantaa hankki hyökkäykseensä runsaasti liigakokemusta, kun viime kaudet Ässissä pelannut Mikael Saha liittyy joukkueeseen.


HPK:ssa, Jukureissa ja LeKissä viime kaudella kiekkoillut Harri Kainulainen siirtyy Vantaalle jatkoaika.com 14:23 11.06

HPK:ssa viime kauden aloittanut ja sen Jukureissa lopettanut Harri Kainulainen on allekirjoittanut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa.


HPK:ssa, Jukureissa ja Lekissä viime kaudella kiekkoillut Harri Kainulainen siirtyy Vantaalle jatkoaika.com 14:23 11.06

HPK:ssa viime kauden aloittanut ja sen Jukureissa lopettanut Harri Kainulainen on allekirjoittanut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa.


Suomen mestari vahvistamaan Kiekko-Vantaata - Harri Kainulainen HPK:sta Vantaalle jatkoaika.com 14:23 11.06

HPK:ssa Suomenmestaruuden voittanut Harri Kainulainen on allekirjoittanut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa.


Jesse Niemelle jatkopesti lohinutuissa jatkoaika.com 12:03 29.05

Kiekko-Vantaa ja hyökkääjä Jesse Niemi ovat solmineet ensi kauden kattavan jatkosopimuksen vantaalaisryhmässä.


Mestis-karsintojen pistepörssirohmu Julius Valtonen siirtyy Vantaalle jatkoaika.com 13:11 14.05

Kiekko-Vantaa ja hyökkääjä Julius Valtonen ovat tehneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Valtosella on otteluita tältä kaudelta Liigan Ilveksessä ja Mestiksen Kooveessa.


Karsintojen pistepörssirohmu siirtyy Vantaalle - Julius Valtonen on tehnyt sopimuksen ensi kaudeksi jatkoaika.com 13:11 14.05

Kiekko-Vantaa ja hyökkääjä Julius Valtonen ovat tehneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Valtosella on otteluita Liigan Ilveksessä ja Mestiksen Kooveessa.


alla - jatkaa Mercedeksellä kilpailu kiristyy Oulu – Rinteen puheille Ruotsi-ottelu etenee Virkaveljet – vaatii

Uutiset