Kiekko-Vantaalle kolme uutta puolustajaa - Mestiksen tehotilaston kärki lohipaitaan jatkoaika.com 17:35 19.04

Kiekko-Vantaa on tehnyt sopimukset Samuel Sikstuksen, Erno Hopposen ja Ville Rautialan kanssa.


Kiekko-Vantaa vahvistaa hyökkäystään - Joonas Niemelä Kokkolasta Vantaalle jatkoaika.com 08:42 19.04

Kiekko-Vantaa on solminut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen hyökkääjä Joonas Niemelän kanssa. 22-vuotias Niemelä siirtyy Vantaalle Kokkolan Hermeksestä.


Kiekko-Vantaan runko alkaa muodostua - joukkueelle neljä sopimusta jatkoaika.com 05:35 13.04

Kiekko-Vantaa on tehnyt neljä ensi kauden kattavaa pelaajasopimusta. Puolustaja Miika Heiskari, hyökkääjät Petteri Villanen ja Markus Lahtinen sekä maalivahti Niku Halla-Aho ovat allekirjoittaneet sopimukset.


Kiekko-Vantaan valmennus uusiutuu - päävalmentajaksi Jesse Welling ja valmentajaksi Kari Haakana jatkoaika.com 09:44 03.04

Kiekko-Vantaa on solminut valmentajasopimuksia. Päävalmentajaksi tulee Rauman Lukossa pitkään valmentanut Jesse Welling ja valmentajaksi Kari Haakana. Samalla uutisoitiin, että joukkueen yhteistyö Jokerien kanssa jatkuu myös kaudella 2019-20.


Ville-Valtteri Mustonen jatkaa Kiekko-Vantaassa jatkoaika.com 12:01 29.03

Hyökkääjä Ville-Valtteri Mustonen jatkaa Kiekko-Vantaassa. Hän allekirjoitti ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen vantaalaisryhmän kanssa.


Kiekko-Vantaan valmentaja uusille urille - Tony Virta siirtyy Jokerien valmennukseen jatkoaika.com 16:02 22.03

Kiekko-Vantaan apuvalmentajana kaksi kautta luotsannut Tony Virta siirtyy Jokerien valmennukseen. Hän edustaa Jokereita 11 vuoden tauon jälkeen.


Näkemys: Kiekko-Vantaan kausi oli vaikea jo lähtökohdiltaan - Reijo Ruotsalaisesta ei ollut poppamieheksi jatkoaika.com 13:29 16.03

Kiekko-Vantaan kausi oli vaikea ja rikkonainen. Valmentajan vaihdos ei toiminut halutulla tavalla, ja vantaalaisten kausi päättyi pettymykseen sijalle 10.


Virtaa, vääntöä, vaan ei voittoa – Kiekko-Vantaan kausi pakettiin Kupittaalla jatkoaika.com 21:14 15.03

Kiekko-Vantaa haki tarvitsemaansa voittoa Kupittaalta, mutta joukkueesta ei ollut vastusta TUTOlle. Isännät hallitsivat peliä ja veivät sen nimiinsä maalein 5–1. Vantaalaisten maalinteko tökki pahasti, siinä missä turkulaisilta nähtiin onnistumisia jopa alivoimalla.


Kiekko-Vantaa kukisti LeKin Vantaalla - "Pojat tekivät hienon työn" jatkoaika.com 22:11 13.03

Keskiviikon Mestis-kierroksella Kiekko-Vantaa voitti kotiluolassaan LeKin. Näin varmistui, etteivät lohipaidat joudu karsintoihin. Pudotuspelipaikka on vielä täysin mahdollinen.


IPK pöllytti Kiekko-Vantaata - "Olimme parempia kaikilla mittareilla" jatkoaika.com 22:18 08.03

Kiekko-Vantaan ja IPK:n ottelusta ei jännitystä ja tärkeyttä puuttunut. Perjantaina kotijoukkue oli ylilatautunut, eikä saanut peliään kuosiin, ja pisteet matkasivat Iisalmeen.


Kiekko-Vantaalle tärkeä jatkosopimus - Joel Sund teki vuoden jatkopestin jatkoaika.com 17:31 03.03

Kiekko-Vantaan ykkösketjussa kautensa aloittanut hyökkääjä Joel Sund on tehnyt vuoden kattavan jatkosopimuksen vantaalaisryhmän kanssa.


Koovee väkevämpi häntäpään taistossa Vantaalla jatkoaika.com 22:28 27.02

Keskiviikon Mestis-kierroksella Tikkurilassa Kiekko-Vantaan ja Kooveen ottelusta ei jännitystä puuttunut. Häntäpään taistelussa voiton veivät tamperelaiset lukemin 3-1.


Ponneton Kiekko-Vantaa kärsi tappion SaPKolle - "Emme olleet valmiina" jatkoaika.com 20:41 23.02

Lauantai-illan Mestis-kierroksella Savonlinnan SaPKo kukisti Kiekko-Vantaan. Runsaslukuinen yleisö todisti vauhdikasta ja viihdyttävää kamppailua.


Vaikeimman kautta voittoon – ykkössentteri Lahtela teki paluun jatkoaika.com 22:32 20.02

Mestiksen keskikastiin jumittuneet SaPKo ja Kiekko-Vantaa kohtasivat keskiviikkoillan kamppailussa Talvisalossa. Draamankaari oli kohdillaan, kun kotijoukkue käänsi kolmen maalin tappioaseman voitoksi.


Ignatjewin nollapeli siivitti Kiekko-Vantaan voittoon jatkoaika.com 20:52 16.02

Kiekko-Vantaa nappasi tärkeät täydet pisteet lauantai-illan Mestis-ottelussa RoKia vastaan.


Alex Lindroos loppukauden Kiekko-Vantaassa jatkoaika.com 14:52 12.02

JYPin puolustaja Alex Lindroos jatkaa Vantaalla koko loppukauden. Puolustajalla on takanaan pelejä Kiekko-Vantaan lisäksi alkukaudesta JYPin Liiga-joukkueessa ja Mestiksessä KeuPan riveissä.


Reijo ”Reksa” Ruotsalainen vastasi puheluun Olli Jokisen luona Floridassa – ilmestyi pikahälytyksellä Vantaalle iltasanomat 23:33 30.01

Kiekko-Vantaan uusi päävalmentaja Reijo Ruotsalainen ehti valmistautua ensimmäiseen peliinsä vain kaksi tuntia.


Kiekko-Vantaalle tärkeä voitto Peliitoista - "Olimme hyvin kasassa" jatkoaika.com 22:22 30.01

Kiekko-Vantaa otti tärkeän voiton kotonaan keskiviikon Mestis-kierroksella Heinolan Peliittoja vastaan. Ottelun kirkkaimmaksi tähdeksi nousi pistepörssiä johtava Miro-Pekka Saarelainen.


Näin Mestiksen runkosarjassa käy - edes Reijo Ruotsalainen ei pelasta Kiekko-Vantaata karsinnoilta jatkoaika.com 16:44 30.01

Mestistä on jäljellä 12-15 peliä joukkueesta riippuen. Artikkelissa käsittelemme, millä sijoilla runkosarja päättyy, jos jokainen joukkue tulee pelamaan viiden viimeisen ottelun pistetahdilla koko loppukauden.


Kiekkolegenda Reijo Ruotsalainen päävalmentajaksi Mestikseen iltasanomat 11:17 28.01

Reijo Ruotsalainen on Kiekko-Vantaan uusi päävalmentaja.


Uutiset