Kiekko-Vantaa haali lisää liigakokemusta - Mikael Saha matkaa Vantaalle jatkoaika.com 15:07 12.06

Kiekko-Vantaa hankki hyökkäykseensä runsaasti liigakokemusta, kun viime kaudet Ässissä pelannut Mikael Saha liittyy joukkueeseen.


HPK:ssa, Jukureissa ja LeKissä viime kaudella kiekkoillut Harri Kainulainen siirtyy Vantaalle jatkoaika.com 14:23 11.06

HPK:ssa viime kauden aloittanut ja sen Jukureissa lopettanut Harri Kainulainen on allekirjoittanut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa.


HPK:ssa, Jukureissa ja Lekissä viime kaudella kiekkoillut Harri Kainulainen siirtyy Vantaalle jatkoaika.com 14:23 11.06

HPK:ssa viime kauden aloittanut ja sen Jukureissa lopettanut Harri Kainulainen on allekirjoittanut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa.


Suomen mestari vahvistamaan Kiekko-Vantaata - Harri Kainulainen HPK:sta Vantaalle jatkoaika.com 14:23 11.06

HPK:ssa Suomenmestaruuden voittanut Harri Kainulainen on allekirjoittanut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa.


Jesse Niemelle jatkopesti lohinutuissa jatkoaika.com 12:03 29.05

Kiekko-Vantaa ja hyökkääjä Jesse Niemi ovat solmineet ensi kauden kattavan jatkosopimuksen vantaalaisryhmässä.


Mestis-karsintojen pistepörssirohmu Julius Valtonen siirtyy Vantaalle jatkoaika.com 13:11 14.05

Kiekko-Vantaa ja hyökkääjä Julius Valtonen ovat tehneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Valtosella on otteluita tältä kaudelta Liigan Ilveksessä ja Mestiksen Kooveessa.


Karsintojen pistepörssirohmu siirtyy Vantaalle - Julius Valtonen on tehnyt sopimuksen ensi kaudeksi jatkoaika.com 13:11 14.05

Kiekko-Vantaa ja hyökkääjä Julius Valtonen ovat tehneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Valtosella on otteluita Liigan Ilveksessä ja Mestiksen Kooveessa.


Ferrari ei luovuta, Hoitokodin johtajaa Houdinin kuuluisan Kurri myi 40 Kuuselan pohtimaan nelivuotisella sopimuksella – prosenttia Jokereista välienselvittely päättyi yksi heitto muutti

Uutiset