Näin Kim Kardashian reagoi Khloén pettämiskohuun keväällä: "Vihaan häntä" mtv 16:41 28.09

Uudessa Kardashianit-sarjan trailerissa nähdään välähdyksiä siitä, miten Kardashianien perheen jäsenet reagoivat, kun Khloé Kardashianin poikaystävä Tristan Thompson jäi kiinni pettämisestä.


Fani epäili O.J. Simpsonia Khloe Kardashianin oikeaksi isäksi - julkkiskaunotar löi jauhot suuhun vastauksellaan iltalehti 15:34 14.05

Khloe Kardashian on tunnettu yhdysvaltalainen televisiokasvo, seurapiiritähti ja yrittäjä. Khloe Kardashian on pienen tytön ylpeä äiti. Eräs fani spekuloi tällä viikolla Khloe Kardashianin isällä. Hän epäili, että Kardashianin isä on OJ Simpson. Simpson kuului Khloen oikean isän, Robert Kardashianin, läheisimpiin ystäviin. Huhuja Kardashianin oikeasta isästä on liikkunut julkisuudessa ennenkin, koska Kardashian ei näytä sisariltaan Kim Kardashianilta ja Kourtney Kardashianilta.


Kris Jenner stressaa tyttärensä ja lapsenlapsensa puolesta - toivoo Khloen palaavan Los Angelesiin iltalehti 13:04 18.04

Kris Jenner pelkää Khloen jäävän Clevelandiin. Khloe Kardashian on pienen True-tyttären äiti. Kris Jenner haluaa tyttärelleen parhaita mahdollisia asioita. Hän pelkää tyttärensä jäävän Clevelandiin petturipoikaystävänsä kanssa, lähipiirilähde kertoo Us Weeklylle.


Khloe Kardashian ja pettäjämies eivät ole puhuneet toisilleen päiväkausiin - Khloella radikaalit suunnitelmat iltalehti 12:42 17.04

Tuoreet vanhemmat Khloe Kardashian ja Tristan Thompson eivät ole puhuneet toisilleen moneen päivään. Asiasta uutisoineen TMZ-sivuston mukaan Khloen ja Tristanin parisuhde on kaikkea muuta kuin kunnossa. Khloe toki julkaisi äskettäin iloisen Instagram-päivityksen, jossa hän puhuu "meidän vauvasta". Vastasyntynyt pienkoinen sai myös nimekseen True Thompson, eli sukunimi on sama kuin Tristanilla. Khloe ja Tristan eivät ole puhuneet toisilleen useaan päivään. Khloe ei ole antanut anteeksi Tristanin pettämispuuhia. Tuore äiti suunnittelee muuttoa pois Clevelandista ja Thompsonin kodista heti kun Khloe ja True saavat lääkäreiltä matkustusluvan. TMZ:n mukaan Khloe aikoo muuttaa Los Angelesiin, jossa valtaosa Kardashianeista asuu.


Khloe Kardashian paljasti tyttövauvansa nimen: True! iltalehti 22:36 16.04

Viime viikolla syntynyt tyttö on Khloen esikoislapsi. Torstaina 12. huhtikuuta esikoisensa synnyttänyt tosi-tv-tähti Khloe Kardashian paljasti vauvan nimen maanantai-iltana Instagramissa. Tyttö on nimeltään True.


Khloe Kardashianin pettäjämies on ”äärimmäisen katuvainen” iltalehti 22:10 12.04

Tuore isä Tristan Thompson katuu pettämistään. Khloe Kardashian ja Tristan Thompson tulivat tänään vanhemmiksi, kun Khloe synnytti tyttövauvan. Pariskunnan tämä viikko on kaksijakoinen. Tristan jäi kiinni pettämisestä, kun Daily Mail julkaisi hänestä kuvia, jossa mies suutelee vierasta naista ja livahti toisen naisen kanssa hotelliin Khloen ollessa raskaana.


Khloe Kardashian synnytti tytön! Pettäjämies-Tristan mukana sairaalassa iltalehti 19:55 12.04

Khloe Kardashian on saanut tyttövauvan, TMZ-lehti kertoo. Khloe Kardashian on synnyttänyt tyttövauvan aikaisin torstaiaamuna Clevelandin ulkopuolella olevassa sairaalassa TMZ:n mukaan Khloen puoliso Tristan Thompson oli mukana sairaalassa, samoin kuin Kardashienin klaaniin kuuluneet Kourtney, Kim, Kris ja Khloen paras ystävä Malika.


asia poliisin tutkittavaksi edeltäjien saavutukset hammaslääkäreiden koekaniiniksi kirittämään maalivahtiosastolle uhka Euroopan turvallisuudelle”

Uutiset