Pettämiskohu syvenee! Khloé Kardashianin poikaystävä viestitteli lukuisille naisille mtv 18:02 23.04

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian lapsen isä ja poikaystävä on jäänyt lehtitietojen mukaan kiinni pettämisestä. Miehen tiedetään olleen yhteydessä useisiin naisiin Kardashianin raskaana olon aikana.


Tristan Thompson pettää Kardashiania Instagramissa – sopii tapaamisia yksityisviesteillä stara 15:30 23.04

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa Cleveland Clinic -sairaalassa viikko sitten.


Khloe Kardashian nimesi vauvansa – sai isän sukunimen stara 23:00 21.04

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa Cleveland Clinic -sairaalassa viime viikolla


Viihdelehti Stara.fi stara 23:00 21.04

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa Cleveland Clinic -sairaalassa viime viikolla


Somesota alkoi! Khloe Kardashianin fanit iskivät pettäjämiehen Instagramiin stara 18:00 21.04

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa Cleveland Clinic -sairaalassa viikko sitten.


Khloé Kardashianin viikon ikäinen vauva on nyt jo somejulkkis – huhut: Surun murtama äiti asuu yksin miljoonakartanossa iltasanomat 09:56 19.04

Khloé Kardashian sai tarpeekseen petollisen miesystävänsä puuhista, ja heitti tämän ulos kotoaan.


Khloe Kardashianin vauvan sukunimestä tuli ongelma - voiko nimi olla sama kuin pettäjämiehellä? iltalehti 02:46 19.04

Khloe Kardashianin äskettäin syntyneen lapsen sukunimi on sama kuin pettäjämies Tristan Thompsonilla. Khloe Kardashian ja Tristan Thompson olivat kuukausi ennen lapsen syntymää päättäneet, että lapsen nimeksi tulee True Thompson. Vain muutamaa päivää ennen vauvan syntymää Tristan jäi kiinni pettämisestä, kun kuvat hänestä suutelemassa vieraita naisia levisivät ympäri maailmaa.


Kris Jenner stressaa tyttärensä ja lapsenlapsensa puolesta - toivoo Khloen palaavan Los Angelesiin iltalehti 13:04 18.04

Kris Jenner pelkää Khloen jäävän Clevelandiin. Khloe Kardashian on pienen True-tyttären äiti. Kris Jenner haluaa tyttärelleen parhaita mahdollisia asioita. Hän pelkää tyttärensä jäävän Clevelandiin petturipoikaystävänsä kanssa, lähipiirilähde kertoo Us Weeklylle.


Khloe Kardashian ja pettäjämies eivät ole puhuneet toisilleen päiväkausiin - Khloella radikaalit suunnitelmat iltalehti 12:42 17.04

Tuoreet vanhemmat Khloe Kardashian ja Tristan Thompson eivät ole puhuneet toisilleen moneen päivään. Asiasta uutisoineen TMZ-sivuston mukaan Khloen ja Tristanin parisuhde on kaikkea muuta kuin kunnossa. Khloe toki julkaisi äskettäin iloisen Instagram-päivityksen, jossa hän puhuu "meidän vauvasta". Vastasyntynyt pienkoinen sai myös nimekseen True Thompson, eli sukunimi on sama kuin Tristanilla. Khloe ja Tristan eivät ole puhuneet toisilleen useaan päivään. Khloe ei ole antanut anteeksi Tristanin pettämispuuhia. Tuore äiti suunnittelee muuttoa pois Clevelandista ja Thompsonin kodista heti kun Khloe ja True saavat lääkäreiltä matkustusluvan. TMZ:n mukaan Khloe aikoo muuttaa Los Angelesiin, jossa valtaosa Kardashianeista asuu.


Khloe Kardashian paljasti esikoisensa nimen: "Meidän pieni tyttömme" mtv 07:24 17.04

Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin esikoinen sai nimekseen True Thompson.


Khloe Kardashian paljasti tyttövauvansa nimen: True! iltalehti 22:36 16.04

Viime viikolla syntynyt tyttö on Khloen esikoislapsi. Torstaina 12. huhtikuuta esikoisensa synnyttänyt tosi-tv-tähti Khloe Kardashian paljasti vauvan nimen maanantai-iltana Instagramissa. Tyttö on nimeltään True.


Khloé Kardashian paljasti pienen lapsensa nimen iltasanomat 22:31 16.04

Khloé Kardashian kertoi Instagramissa, että hänen vastasyntyneen tyttärensä nimeksi tulee True Thompson.


Kylie Jenner edusti festareilla siskonsa kanssa - vain kaksi kuukautta synnytyksestä iltalehti 20:39 16.04

Kylie Jenner saapui Coachellaan isosiskonsa kanssa. Kourtney Kardashian, 38, ja Kylie Jenner, 20, saapuivat Coachella -festivaaleille viikonloppuna. Viikko oli muutenkin menestyksekäs, sillä Kourtneyn ja Kylien sisko Khloe Kardashian sai esikoisensa vain päivää ennen festivaaleja. Kourtney Kardashianilla itsellään on kolme lasta ja Kylie Jenner puolestaan tuli ensimmäisen kerran äidiksi helmikuussa. Molemmat jakoivat kuvia festivaaleista sosiaalisessa mediassa. Jenner on pudottanut raskauskilot, näyttäen kiinteytynyttä kehoaan seuraajilleen anteliaasti.


Kris Jenner raivoaa: ”Tuhoan Tristan Thompsonin!” stara 17:30 15.04

Koripalloilija Tristan Thompsoniin äkkirakastunut realityperheestä tuttu Khloe Kardashian sai tietää,


Sarjapettäjän Instagramissa alkoi myrsky – 27-vuotiaalle koripalloilijalle kylmää kyytiä raskaana olleen Khloé Kardashianin pettämisestä iltasanomat 13:53 15.04

Koripalloilija Tristan Thompsonin tuorein Instagram-kuva on kerännyt lähes 300 000 kommenttia. Suurin osa niistä koskee sitä, että hän petti naisystäväänsä Khloé Kardashiania useiden naisten kanssa, kun Khloé odotti parin tyttövauvaa.


Khloe Kardashian synnytti tytön – pettämisestä kiinni jäänyt avopuoliso tukena stara 11:00 13.04

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa Cleveland Clinic -sairaalassa keskiviikon ja


Khloe Kardashian järkyttyi pettämisskandaalista – sai ennenaikaisia supistuksia stara 09:30 13.04

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnyttää ensimmäisen lapsensa pian. Naisen laskettu aika


Tyttö tuli! Khloé Kardashian sai esikoisensa – pettäjäksi syytetty koripalloilijarakas rinnalla mtv 08:24 13.04

Khloé Kardashian ja Tristan Thompson ovat saaneet esikoisensa. 


Khloe Kardashianin pettäjämies on ”äärimmäisen katuvainen” iltalehti 22:10 12.04

Tuore isä Tristan Thompson katuu pettämistään. Khloe Kardashian ja Tristan Thompson tulivat tänään vanhemmiksi, kun Khloe synnytti tyttövauvan. Pariskunnan tämä viikko on kaksijakoinen. Tristan jäi kiinni pettämisestä, kun Daily Mail julkaisi hänestä kuvia, jossa mies suutelee vierasta naista ja livahti toisen naisen kanssa hotelliin Khloen ollessa raskaana.


- Liverpool hakee Hermekselle ihaili IS seurasi hallitusdraamaa jäänyt siitä junasta” Kärpät virittelee ihmenousua, Kärppien päävalmentaja summasi kokoon 5. finaalissa kun Sampo Terho loikkausta ”Ei mestaruus ja nyt nyt Kela aikoo olento Repo kärsii tähti suurseurojen varhaiskasvatusta voi tehdä vastaavanlaista ole – tappoi aiemmin ”Kepulla

Uutiset