Asennemuutoksen aika – naiskiekko on timanttia jatkoaika.com 10:00 12.11

Naisten jääkiekkoa ei vieläkään arvosteta tarpeeksi. Ensi keväänä pelattavat MM-kotikisat on loistava tilaisuus päästä seuraamaan maamme huippukiekkoa.


Suomen uuteen hallitusohjelmaan jää iso aukko – ”Paljon olennaista jää hämärän peittoon, melkoinen säästöpaketti tulossa” uusisuomi 07:58 12.11

Tämän viikon perjantaina julkaistaan Tilastokeskuksen uusi väestöennuste. Se käynnistää kovan keskustelun, joka jatkuu koko kevään, arvioi Rakennusteollisuus RT:n ­pääekonomisti Sami Pakarinen.


Kuntaministeri Vehviläinen: Maakuntavaalit siirtyvät ensi syksyyn uusisuomi 18:30 07.11

Hallitus siirtää maakuntavaaleja ensi syksyyn, vahvistaa kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen (kesk). Hallituksen kaavailuissa maakuntavaalit oli tarkoitus järjestää ensi keväänä yhdessä eurovaalien kanssa.


Pääkirjoitus: Stubb käy tuulimyllyjä päin – edessä melkein mahdoton taistelu iltasanomat 21:00 06.11

Alexander Stubb käy kaikella todennäköisyydellä taisteluun tuulimyllyjä vastaan Helsingin messukeskuksessa keskiviikkona ja torstaina. Stubb kisaa saksalaisen Manfred Weberin kanssa EPP:n kärkiehdokkaan paikasta ensi kevään eurovaaleissa.


Etanan teininä syönyt mies kuoli – vedonlyönnillä traagiset seuraukset stara 16:40 06.11

Uutisoimme viime keväänä australialaisesta Sam Ballardista, joka halvaantui nieltyään


Viihdelehti Stara.fi stara 16:40 06.11

Uutisoimme viime keväänä australialaisesta Sam Ballardista, joka halvaantui nieltyään


Vuokko Väyrynen sairastaa vaikeaa verisyöpää – Paavo Väyrynen: ”Ehdokkuuteni ensi kevään vaaleihin epävarmaa” iltasanomat 07:49 05.11

Vuokko Väyrynen sairastaa myelooma-nimistä verisyöpää.


Alexander Stubbin kilpakumppani KL:lle: ”Nord Stream 2 on Putinin poliittinen projekti ja siksi minä torjun sen” uusisuomi 14:03 03.11

EU-parlamentin suurinta keskustaoikeistolaista EPP-ryhmää johtava Manfred Weber uskoo vahvasti, siihen, että hänet valitaan ensi viikolla Helsingissä EPP:n kärkiehdokkaaksi tulevan kevään EU-vaaleihin. Hänellä on takanaan kaikkien tärkeiden EPP-pääministerien ja samalla heidän puolueidensa tuki.


Juho Lammikko uskoo virtaviivaisen pelin autuaaksi tekevään voimaan: "Sasha heittää kikkaa, minä pidän pelin yksinkertaisena" jatkoaika.com 06:00 01.11

NHL-uransa ensiaskeleita ottava Juho Lammikko uskoo kovaan työntekoon ja virtaviivaiseen peliin. Hän haluaa ensisijaisesti auttaa joukkuettaan voittamaan hoitamalla puolustuspään velvoitteensa ja jättämällä kikkailut muille.


Näkökulma: Sdp näyttää ykköseltä – mutta sen kokoama hallitus voi olla monenlainen uusisuomi 20:24 31.10

Vaikka sdp olisikin kevään eduskuntavaaleissa ykkönen, kuten tällä hetkellä näyttää, sen kokoama hallitus voi olla monenlainen, kirjoittaa Juha Ristamäki.


Jäätteenmäki lopettaa kevään vaalien jälkeen europarlamentissa – ”Nyt on aika avata uusi ovi” iltasanomat 19:23 31.10

Ex-pääministeri ei asetu enää ehdolle Brysseliin.


HKScanilta lausunto sikojen kohtelua koskevaan kohuun: ”Sikoja ei ole lyöty tai muuten pakotettu liikkumaan” iltasanomat 18:52 31.10

Lihatalon mukaan siat ja sikaryhmät ääntelevät usein, ja tämä saattaa johtaa sikojen käyttäytymistä vähemmän tuntevan tekemään asiasta väärän tulkinnan.


Keskustan Anneli Jäätteenmäki jättää europarlamentin – Vetäytyykö konkari politiikasta? uusisuomi 18:44 31.10

Keskustan Anneli Jäätteenmäki ei asetu ehdolle kevään eurovaaleissa.


140 000 allekirjoittajan aktiivimalliälähdys tuuliajolla – 4 kansalaisaloitetta jumissa sote-valiokunnassa uusisuomi 17:00 30.10

Kovalla työllä kerätyt kansalaisaloitteet uhkaavat raueta ensi keväänä, ellei eduskunta ehdi käsitellä niitä. Sote-uudistuksen työllistämässä sosiaali- ja terveysvaliokunnassa on jonossa yhä neljä kansalaisaloitetta.


Pääkirjoitus: Vihreillä hankala henkilöumpisolmu iltasanomat 21:00 29.10

Vihreät valitsee väliaikaisen puheenjohtajan sairauslomalle jääneen ja puheenjohtajuudesta luopuvan Touko Aallon tilalle ensi lauantaina. Valinnan tekevät puoluevaltuuskunnan 43 jäsentä. Varsinaisesti uusi puheenjohtaja valitaan ensi kesän puoluekokouksessa – vasta kevään vaalien jälkeen.


Jussi Kärjen kommentti: Vihreiden Ohisalo ei tarttunut isoon mahdollisuuteen, katseet kääntyvät Haavistoon ja Niinistöön MTV 16:27 29.10

Vihreillä on nyt vakavan pohdinnan paikka, turvautuako kokeneeseen pätkäpuheenjohtajaan kevään vaalien ajaksi vai ottaako uusi rohkea alku ja askel tulevaisuuteen. Politiikka tarvitsisi enemmän rohkeutta, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki.


Nordea: Korkojen nousu iskee asuntovelallisiin jo keväällä – asuntomarkkinoilla yllättävän vaisu vuosi MTV 10:39 29.10

Velalliset ovat saaneet pitkään nauttia nollakoroista, mutta tuo ajanjakso on nyt loppumassa, ennustaa Nordea. Pankki arvioi, että Suomen yleisin asuntolainakorko, 12 kuukauden euribor, muuttuu plussalle kevään 2019 aikana.


Kansanedustaja Annika Lapintie ei lähde ehdolle eduskuntavaaleissa – ehdokkuus muissa vaaleissa auki MTV 09:33 28.10

Vasemmistoliiton pitkäaikainen kansanedustaja Annika Lapintie kertoo verkkosivuillaan, ettei asetu ehdolle kevään eduskuntavaaleissa.


Kansanedustaja Annika Lapintie ei lähde ehdolle eduskuntavaaleissa MTV 09:33 28.10

Vasemmistoliiton pitkäaikainen kansanedustaja Annika Lapintie kertoo verkkosivuillaan, ettei asetu ehdolle kevään eduskuntavaaleissa.


Annika Lapintie jättää eduskunnan: ”Tämä on paljon” uusisuomi 09:27 28.10

Vasemmistoliiton pitkäaikainen kansanedustaja Annika Lapintie ei lähde ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa.


brexit-pelin edustajista pelkää eroaa Gazan tulitauon kilpailukieltoa Orpo Brexitissä

Uutiset