Osatyökykyinen Tarja Halonen paljasti: En kuule miehiä lennolla tulleen vaurion takia uusisuomi 10:28 20.07

Presidentti Tarja Halonen pitää nykyistä työelämää varsin valikoivana sen suhteen, ketkä kelpuutetaan töihin. Itsekin osatyökykyiseksi tunnustautunut Halonen nauratti yleisöä Suomi-Areenassa paljastuksillaan kuulolaitteestaan.


Osatyökykyinen Tarja Halonen paljasti: En kuule miehiä uusisuomi 10:28 20.07

Presidentti Tarja Halonen pitää nykyistä työelämää varsin valikoivana sen suhteen, ketkä kelpuutetaan töihin. Itsekin osatyökykyiseksi tunnustautunut Halonen nauratti yleisöä Suomi-Areenassa paljastuksillaan kuulolaitteestaan.


EU:lta terveiset juuri ennen huippukokousta: Meillä on selkeä käsitys, ketkä ovat ystäviämme – ”Toivon, että myös Yhdysvaltain hallituksella on” iltasanomat 16:01 16.07

Euroopan unioni piti ulkosuhdehallinon kokouksen Brysselissä juuri ennen huippukokousta.


Fifa julkisti MM-finaalin tuomarinelikon iltasanomat 21:11 12.07

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa julkisti torstai-iltana, ketkä tuomitsevat MM-finaalin ja pronssiottelun.


Tiesitkö? Prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät saa pitää toisiaan kädestä kuningattaren edessä mtv 17:16 06.07

Kuninkaallisperheen edustustilaisuuksien käytännöt vaihtelevat sen mukaan, ketkä ovat läsnä.


Prinssi William ja Jordanian kruununprinssi katsoivat MM-futista kuin ketkä tahansa – yhteiskuva villitsee somessa: ”Pojat on poikia” iltasanomat 11:07 25.06

Kuninkaallisfanit innostuivat prinssi Williamin ja kruununprinssi Husseinin yhteiskuvasta.


Kuulutko riskiryhmään? Selvitys kertoo, ketkä ovat suuremmassa vaarassa joutua onnettomuuteen tai rikoksen uhriksi - suora lähetys juuri nyt iltasanomat 09:43 31.05

Suomi on maailman turvallisin maa, mutta se ei silti ole yhtä turvallinen kaikille. Sisäministeriön tilaama selvitys julkaistaan kello 8.30.


Kuulutko riskiryhmään? Selvitys kertoo, ketkä ovat suuremmassa vaarassa joutua onnettomuuteen tai rikoksen uhriksi - suora lähetys kello 8.30 iltasanomat 08:34 31.05

Suomi on maailman turvallisin maa, mutta se ei silti ole yhtä turvallinen kaikille. Sisäministeriön tilaama selvitys julkaistaan kello 8.30.


TOP 5: Liiga-seurojen kovimmat vahvistukset – mestarijoukkueelta tuntuvia paikkauksia MTV 09:00 30.05

Kevään aikana SM-liigaseurat ovat menneet uuteen uskoon. Liikenne on ollut tasaista muun muassa KHL:ään ja NHL:ään. Ketkä ovat olleet sitten kovimpia paikkaajia menetyksille?


Prinsessa Madeleine ja Leonore, 4, hurvittelivat huvipuistossa - äiti ja tytär yhtä hymyä iltalehti 13:39 28.05

Ruotsin prinsessa Madeleine hemmotteli vanhinta lastaan Childhood-järjestön huvipuistopäivällä. Ruotsin prinsessa Madeleine ja prinsessa Leonore, 4, olivat kuin ketkä tahansa äiti ja tytär sunnuntaina Gröna Lundin huvipuistossa Tukholmassa. Monille suomalaisturisteille tutussa huvipuistossa järjestettiin kuningatar Silvian Childhood-järjestön päivä, ja organisaatiossa työskennellyt Madeleine osallistui luonnollisesti hyväntekeväisyyspäivään vanhimman lapsensa kanssa. Hän on nykyään Childhoodin suojelija. mukaan Madeleine ja Leonore hurvittelivat muun muassa karusellissa. Lehti on julkaissut kuvan kuninkaallisesta kaksikosta lentävien elefanttien kyydissä. Kuvassa kumpikin hymyilee riemuissaan. Lehden kuvien perusteella Leonore näyttää kirmaavan toiseen laitteeseen myös yksin. Madeleine puolestaan kävi myös vuoristoradassa.


Tässä ovat kevään 2018 kaikki ylioppilaat - tee haku nimen tai kunnan perusteella! iltalehti 10:35 25.05

Katso Iltalehden ylioppilaskoneesta, ketkä painavat valkolakin päähänsä tänä keväänä. Tänä keväänä valmistuu yhteensä 26 776 ylioppilasta. Yhteensä kevään kirjoituksiin osallistui yli 40 000 ihmistä. Ennätyslaudaturien määrä oli tänä keväänä 8. Kahdeksan laudaturia kirjoittaneita opiskelijoita oli neljä.


Susanna Koski sanoo olevansa herkkä - kylmäksi kutsuminen ärsyttää: ”Pitää suhteuttaa, ketkä niin ajattelee” iltalehti 08:28 25.05

Kansanedustaja Susanna Koski kertoo tekevänsä päätöksiä enemmän järjellä kuin tunteella. Videolla Susanna Koski kertoo, mitä ajattelee hänestä tehdyistä kuvailuista. Kansanedustaja Susanna Kosken (kok) esiintymisestä Ylen Kuplat-ohjelmassa nousi kohu viime viikolla. Monet pitivät kansanedustajan suhtautumista pitkäaikaistyöttömän tilanteeseen tylynä ja epäempaattisena.


Espoossa kuului ampuma-aseen laukaus - poliisi selvittää asiaa iltalehti 03:24 24.05

Laukaus kajahti Kattilalaaksossa yöllä. Länsi-Uudenmaan poliisi selvittää, kuka tai ketkä ampuivat aseella Espoon Kattilalaaksossa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Toistaiseksi poliisi ei ole kommentoinut tilannetta tarkemmin.


Sami Kuronen iloitsee Instagramissa - Temptation Island Suomi saa jatkoa, haku uudelle kaudelle on alkanut iltalehti 18:20 22.05

Keiden rakkaus kestää, ketkä kestävät viettelyksen. Suosittu Temptation Island Suomi -ohjelma saa jatkoa. Temptation Island Suomen kaikilla kausilla on nähty kyyneleitä ja iloa. On muodostunut uusia pariskuntia, vanhat pariskunnat ovat löytäneet toisensa uudelleen ja pitkään yhdessä olleet pariskunnat ovat päättäneet jatkaa erillään. Nyt ohjelmasta on tulossa viides tuotantokausi. Asiasta kertoo ohjelman juontaja Sami Kuronen Instagram-sivullaan:


Kenelle Aleksandr Karelin hävisi olympiafinaalissa? Pelaa tiistain 10 kysymystä iltalehti 06:00 22.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa testaa tietouttasi. Pelaa tiistain kymmenen kysymystä. 1) Ketkä kaksi suomalaispelaajaa juhlivat Stanley Cupin voittoa keväällä 2015? 2) Kuka voitti Serie A:n maalikuninkuuden päättyneellä kaudella?


Isä ei osallistu häihin! Meghan Markle kommentoi isänsä toimia ensi kerran: ”Olen aina välittänyt hänestä” iltalehti 13:50 17.05

Meghan Marklen isä Thomas Markle, 73, ei osallistu kuninkaallisiin häihin lauantaina. Kansainvälinen media on kohissut viikkoja Meghan Marklen ja prinssi Harryn häiden yksityiskohtien kanssa. Erityisesti mediaa on kiinnostanut, ketkä Meghanin sukulaisista nähdään häissä. Morsiamen isä Thomas Markle on saanu viime aikoina useamman sydänkohtauksen, ja hän joutui vielä lavastettujen valokuvien takia skandaalin kouriin. Nyt Meghan Markle on vahvistanut ennen suurta hääjuhlaa, ettei hänen isäänsä nähdä alttarilla saattamassa tytärtään avio-onneen. Isä Thomas Markle ei osallistu häihin ollenkaan vakavien terveysongelmiensa takia.


Ampuja ja välillä – junat ”Saa ihmiset ymmärtämään, ”Todella oudot puolitoista

Uutiset