Pääministeri Antti Rinne tapaa huomenna Macronin – keskusteluissa muun muassa unionin oikeusvaltioperiaate ja ilmastotyö

iltasanomat 16:15 17.09

Pääministeri Antti Rinne (sd.) tapaa huomenna Ranskan presidentti Emmanuel Macronin.


Vesala pahassa liikenneonnettomuudessa Kaliforniassa: auto lunastukseen - kertoo kauhunhetkistään Vain elämää -ohjelmassa

iltalehti 21:23 13.09

Los Angelesissa asunut Paula Vesala taustoittaa Vain elämää -ohjelmassa liikenneonnettomuuteen joutumistaan. Perjantain Vain elämää -ohjelmassa vietetään Paula Vesalan päivää. Hän sivuaa pöytäkeskusteluissa Los Angelesin vuosiaan. Vesala kertoo kuunnelleensa tuolloisessa kotikaupungissaan paljon radiota autossa, sillä liikenneruuhkat olivat arkipäivää. Vesala kertoo saaneensa vaikutteita omiin kappaleisiinsa oudoista radiokanavista, jotka soittivat tavanomaisesta poikkeavaa musiikkia. Samu Haber kertoo kuulleensa losangelesilaisten muusikoiden tekevän pitkää työpäivää, sillä studiosessioita voi olla kolmekin samalle päivälle. Suurkaupungin sisällä välimatka kotoa studiolle voi olla jopa sata kilometriä.


Kirosanat sinkoilivat! Kimi Räikkösen epäuskoinen hämmästys Monzan tiimiradiokoosteen helmi – Sebastian Vettel sai kuulla kunniansa

MTV 13:58 11.09

Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen oli vedossa tiimiradiokeskusteluissa Italian GP -viikonlopun aikana Monzassa. 


Linda Lampenius, Sofi Oksanen, Tuure Boelius, Pyhimys – heidän luonaan Maria Veitola yökyläilee tänä syksynä

iltalehti 12:35 11.09

Palkittu tv-ohjelma tuo ruutuun jälleen tunnettuja suomalaisia koteineen. Kolmesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola suuntaa jälleen tunnettujen suomalaisten koteihin. Keskusteluissa paneudutaan muun muassa musiikkipiirien raadollisuuteen, nuoruuteen, seurusteluun ja parisuhteisiin sekä elämän isoihin käänteisiin.


Big Brother -Eeviksen erikoinen paljastus - teki seitsemää työtä 22-vuotiaana, ei nukkunut lainkaan sunnuntaista keskiviikkoon kuuteen kuukauteen

iltalehti 16:41 09.09

Big Brother -talon keskusteluissa talon asukkaat paljastavat yksityiskohtia itsestään. Big Brotherin maanantai on käynnistynyt keskusteluiden merkeissä. Kimmo ja Ville juttelivat esimerkiksi homoudesta. Mensan älykkyystestissä huippupisteet kerännyt Eeva-Leena paljasti Big Brother -kollegoilleen paiskineensa 22-vuotiaana seitsemää työtä. Töiden lisäksi Eeva-Leena eli Eevis opiskeli yliopistossa ja toimi tutorina. Lisäksi hän oli mukana speksin improteatterissa. Eevis kertoo Tupulle, Tarinalle, Jukalle ja Kevinille eläneensä käytännössä ilman unta sunnuntaista keskiviikkoon kuuden kuukauden ajan, sillä hän työskenteli illat ja yöt ja päivät menivät yliopistolla.


Katri Saarikiven kolumni: Hyväksyntä on vahva vallankäytön muoto, mutta niin on hyljeksintäkin

yle 06:45 05.08

Ihminen janoaa palkintoa, mutta verkkokeskusteluissa luotetaan rangaistuksen voimaan, kirjoittaa aivotutkija Katri Saarikivi.


Yllätysveto! Urheiluselostaja Kaj Kunnas tekee uuden aluevaltauksen - oma keskusteluohjelma, vieraana kotimaisia supertähtiä

iltalehti 09:13 01.08

Urheilumaailmassa pitkän uran tehnyt Kaj Kunnas, 56, tutustuu kotimaisiin tähtiin pintaa syvemmältä omassa keskusteluohjelmassa. Urheiluselostaja ja toimittaja Kaj Kunnaksen kohtaamistaidot pistetään peliin uudella tavalla syksyllä, kun hänen uusi keskusteluohjelmansa alkaa. Kaj Kunnas Exclusive -ohjelmassa Kaitsu haastattelee maailmalla menestyneitä suomalaistähtiä pintaa syvemmältä. Jaksoja on kuvattu jo tovi, ja niitä on kasassa useampi. Kuvaukset jatkuvat edelleen. – Tämä on ollut kiinnostava projekti. Kohtaan ihmisiä tunnin keskusteluissa. Mukana on isoja nimiä, kuten Waltteri Bottas, Kaitsu sanoo Iltalehdelle.


Macron: 14 EU-maata laatimassa Välimeren pelastussopimusta – Suomi aktiivisesti mukana keskusteluissa

yle 15:35 23.07

Sisäministeri Maria Ohisalon (vihr.) valtiosihteeri Olli-Poika Parviainen arvioi, että päätös sopimuksesta voisi syntyä syyskuussa.


Trump ja Macron ovat keskustelleet Iranin pattitilanteesta

iltasanomat 23:14 08.07

Iranin tilanne oli esillä Trumpin ja Macronin välisissä keskusteluissa.


VAR on aloittanut kunnon rankkarijuhlat – onnistumisprosenteissa piilee kuitenkin todellinen yllätys

iltalehti 08:15 29.06

Vain kolme kirjainta on tarvittu kahvipöytäkeskusteluissa penkkiurheilijoiden kiivaimpiin puheenvuoroihin. Kyllä, kyse on VARssista. Niin Copa Americassa kuin naisten maailmanmestaruuskisoissa VAR on kerta toisensa jälkeen kiivastuttanut jalkapallon ystäviä. Uusi ohjeistus paitsiotilanteiden liputtamisen suhteen on aiheuttanut parranpärinää, ja syystä, sillä tilanteiden loppuun asti pelaaminen ei nopeuta peliä millään tavoin ja johtaa pahimmillaan täysin turhiin loukkaantumisiin.


Analyysi: Kultaranta-keskusteluissa etsittiin myönteistä tunnelmaa, mutta turvatakuita ei taaskaan löytynyt

yle 20:06 17.06

Perussuomalaisten Jussi Halla-aho sai paljon huomiota. Hänen mukaansa EU:n turvatakuisiin luottaminen on itsepetosta.


Jari Kurri painottaa Jokerien uuden omistajayrityksen suomalaisuutta – puolustaa kuitenkin globaalia suuntausta: "Muuten tämä olisi aika surkeaa touhua"

MTV 18:29 17.06

Jokereiden puheenjohtaja ja pääomistaja Jari Kurri kertoi, että Jokereista ison osakeosuuden napannut Norilsk Nickel Harjavalta Oy on ollut keskusteluissa mukana jo vuoden verran. Hän painottaa, että kyseessä on suomalainen yritys.  Kurri kuitenkin puolustaa yleismaailmallista suuntausta, jossa urheiluseurojen rahoitus voi tulla hyvinkin kaukaa emämaasta. 


Suorana klo 16 alkaen: Kultaranta-keskusteluissa pohditaan Euroopan suuntaa, presidentti Niinistö avaa tilaisuuden

yle 14:19 16.06

Katso presidentti Sauli Niinistön tiedotustilaisuus suorana presidentin kesäpaikalta Naantalista klikkaamalla yllä olevaa kuvaa.


Analyysi: Ulkopolitiikan vaihtunut ketju kohtaa Kultaranta-keskusteluissa – kelpaako presidentin johtorooli kaikille?

yle 11:08 16.06

Antti Rinne (sd). saattaa seurata Sipilän jalanjälkiä jättämällä suurvaltasuhteet rauhaan. Pekka Haavistolla (vihr.) on kansainvälistä kokemusta.


Erikoinen yksityiskohta Keanu Reevesin kuvissa naisten kanssa kiinnitti huomion – Twitter räjähti kommenteista

iltalehti 10:49 12.06

Näyttelijää ei voi ainakaan syyttää seksuaalisesta ahdistelusta. Näyttelijä Keanu Reeves, 54, on täydellinen herrasmies. Tai sitten hän pelkää todella paljon saavansa syytteen naisten hipelöinnistä. Reeves ei nimittäin koskaan koske naisia, joiden kanssa poseeraa samassa valokuvassa. Asia nousi esiin Twitter-keskusteluissa, kun näyttelijän fanit kiinnittivät huomiota Reevesin käytökseen.


Sipilä: Suomi ajaa Rehniä tai Liikasta Euroopan keskuspankin johtoon

yle 21:57 28.05

Juha Sipilä lupaa pitää suomalaiskaksikon nimiä esillä keskusteluissa EU:n huippuviroista. Komission puheenjohtajaan Suomella ei ole vielä vahvaa kantaa.


Sipilä: Hallitusneuvotteluissa ollaan kaukana maalista – ”Kyllähän näissä keskusteluissa kovin erilainen arvopohja näkyy”

iltasanomat 17:31 17.05

Keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän mukaan hallitusneuvotteluissa pitää viikonloppuna päästä hurja askel eteenpäin, jotta aikataulu pitäisi.


Juha Sipilä: Hallitusneuvotteluissa vaikeaa – ”Kyllähän näissä keskusteluissa kovin erilainen arvopohja näkyy”

iltasanomat 16:54 17.05

Keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän mukaan hallitusneuvotteluissa pitää viikonloppuna päästä hurja askel eteenpäin, jotta aikataulu pitäisi.


EU-komissiolta suurpankeille yli miljardin euron sakot kartelleista valuuttamarkkinoilla

yle 16:59 16.05

Pankkien työntekijät olivat vaihtaneet tietoja chat-keskusteluissa.


alkaa New Yorkissa, harvinainen ratkaisu kaksois­murhaajan levisi Tampereellekin MM-Dohaan valitut urheilijat perusteltiin Ruotsalaisinvaasio levisi – Hakeudu heti – uralle – ”Iskällä oli

Hot topics