Kuolonkolari järkyttää Mäntyharjulla: Epäilty kännikaahari oli tuttu näky paikallisissa kuppiloissa – ”Tämä oli vain ajan kysymys” iltasanomat 13:14 21.07

Mäntyharjulla poliisia pakoon kaahannut 46-vuotias mies oli tuttu näky kylän keskustan kaljakuppiloissa. Hän oli kärynnyt ratista ennenkin.


Sipilä ja Orpo pitivät arvopuheensa Porissa: "Reilu yhteiskunta on sellainen, jossa saa yrittää ja jossa saa epäonnistua" MTV 18:35 17.07

Eduskuntapuolueiden puheenjohtajien arvopuheet jatkuivat tänään SuomiAreenassa. Vuorossa olivat keskustan Juha Sipilä ja kokoomuksen Petteri Orpo. Arvopuheiden kommentaattorien mielestä puheet olisivat voineet olla hieman henkilökohtaisempia.


Video: Banderollin kanssa kulkenut mies poistettiin keskustan tilaisuudesta SuomiAreenassa MTV 14:41 17.07

SuomiAreenan vastaavan tuottajan Mari Haaviston mukaan mielenilmaukset ovat julkisilla paikoilla sallittuja, kunhan ne kunnioittavat järjestettyä ohjelmaa ja siihen osallistujia. 


Moni tuskailee työn ja perheen vaatimusten keskellä – ministeri ehdottaa osa-aikatyön mahdollisuutta kaikille vanhemmille MTV 12:30 17.07

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) ehdottaa työelämän joustoja aidoksi oikeudeksi jokaiselle työntekijälle. Ministeri Saarikko nosti asian esille tänään keskustan ministeritentissä SuomiAreenassa.


Video: Kansa seurasi Putinin ja Trumpin autosaattueiden tuloa presidentinlinnaan keskustan läpi – MTV paikalla MTV 13:30 16.07

MTV Uutiset seuraa suorana lähetyksenä Venäjän ja Yhdysvaltain presidenttien saapumista presidentinlinnalle.


Live juuri nyt: Putinin autosaattue saapui presidentinlinnaan keskustan läpi – MTV paikalla MTV 13:30 16.07

MTV Uutiset seuraa suorana lähetyksenä Venäjän ja Yhdysvaltain presidenttien saapumista presidentinlinnalle.


Helsingin ydinkeskustan läheisyydestä sijaitsevalta saarelta löytyi ammus – silminnäkijä MTV Uutisille: "Kuului kaksi kovaa pamausta" MTV 12:41 15.07

Helsingissä aivan ydinkeskustan läisyydestä on löytynyt ammus. MTV Uutiset sai tiedon ammukseen liittyvästä poliisitehtävästä Helsingin keskustan läheisyydestä Vartiosaaresta.


Jukka Tennilän kolumni: Kestääkö lehmänkauppa? iltasanomat 10:34 09.07

Jonkinlainen sosiaali- ja terveysuudistus on epäilemättä jossain vaiheessa syntymässä, mutta lopputulos voi poiketa nykyisen hallituksen kaavailemasta maakunta-markkinamallista, joka perustuu terveyspolitiikan ulkopuoliseen keskustan ja kokoomuksen lehmänkauppaan.


Yöpyykö Trump seurueineen tässä Helsingin keskustan hotellissa? Arvokiinteistöön rakennettu hotelli täynnä luksusta MTV 14:26 07.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump saattaa Suomen-vierailullaan majoittua Helsingin keskustassa sijaitsevassa St. George -luksushotellissa.


Asuntomessut alkavat tänään – Jenni Haukio lausuu avaussanat MTV 05:15 06.07

Porin asuntomessut alkavat tänään. Messualue on Karjarannassa kaupungin keskustan läheisyydessä.


Helsingin ydinkeskustan ullakkopaloa on sammutettu tuntikausia –? palopesäkkeitä etsitään yhä iltasanomat 23:04 29.06

Kyteviä palopesäkkeitä etsitään edelleen.


IL-US-kysely: Kokoomus aivan SDP:n kannoilla – Onko keskustan kannatusalho nyt nähty? uusisuomi 19:00 28.06

Uusimman IL-US-kannatusmittauksen mukaan SDP:n liuku alaspäin jatkuu ja kilpailu kokoomuksen kanssa on yhä tiukempaa. Keskusta oikaisi alamäkensä tässä mittauksessa.


Keskustalaiselta täystyrmäys Krista Kiurun valiokunnalle: ”En ole koskaan kokenut vastaavaa” uusisuomi 11:28 28.06

Hallituspuolue keskustan kansanedustaja Aila Paloniemi, eduskunnan sote-valiokunnan varajäsen, antaa rankan arvion valiokunnan työskentelystä keväällä sen ollessa sote-uudistuksen valmistelun keskiössä.


Antti Rinne ryöpytti hallitusta: ”Ihmiset ovat syystäkin ihmeissään, eivätkä halua tällaista sotea” uusisuomi 16:25 27.06

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne katsoo, että ”ilman keskustan ja kokoomuksen lehmänkauppaa Suomessa olisi jo sote-uudistus valmiina”. Hän piti puolueen ryhmäpuheenvuoron pääministerin ilmoituksen yhteydessä.


Antti Kaikkonen varoitti ”trumpcaresta” ja hyökkäsi SDP:n kimppuun: ”Pelkkää haukkumista, räksyttämistä” uusisuomi 15:32 27.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vetosi voimakkaasti SDP:hen keskustan ryhmäpuheessa, jonka hän piti pääministerin ilmoituksen yhteydessä. Myöhemmin hän suorastaan hyökkäsi pääoppositiopuolueen kimppuun saatuaan puheenvuoron.


Antti Kaikkonen varoitti ”trumpcaresta” ja vetosi voimakkaasti SDP:hen: ”Jatkuuko jarrutus?” uusisuomi 15:32 27.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vetosi voimakkaasti SDP:hen keskustan ryhmäpuheessa, jonka hän piti pääministerin ilmoituksen yhteydessä.


Antti Kaikkonen varoitti ”Trumpcaresta” ja vetosi voimakkaasti SDP:hen: ”Jatkuuko jarrutus?” uusisuomi 15:32 27.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vetosi voimakkaasti SDP:hen keskustan ryhmäpuheessa, jonka hän piti pääministerin ilmoituksen yhteydessä.


Antti Kaikkonen vetosi voimakkaasti SDP:hen: ”Kumpi teidän linjanne on, jatkuuko jarrutus?” uusisuomi 15:32 27.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vetosi voimakkaasti SDP:hen keskustan ryhmäpuheessa, jonka hän piti pääministerin ilmoituksen yhteydessä.


Antti Rinteen ja Antti Kaikkosen välillä leimahti tv:ssä: ”On voimia, jotka koettavat jarruttaa” uusisuomi 13:12 27.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vaikutti selvästi harmistuneelta MTV:n Huomen Suomen sote-keskustelussa ja syytti oppositiota uudistuksen tahallisesta jarruttamisesta.


kuoli, toiselle paikoissa yhtä aikaa sääennusteissa vaarallisen voimakkaasta

Uutiset