BB-Eevis ja Jukka yllätettiin vessasta lempimästä - Kristian terrorisoi häpeilemättä seksihetkeä

iltalehti 22:17 18.09

Kristian ei antanut Eeviksen ja Jukan nauttia hellästä hetkestä. Big Brother -talon asukkailta on kielletty nukkuminen muualla kuin makuuhuoneessa. Kyseinen sääntö on aiheuttanut harmaita hiuksia eritoten Jukalle ja Eeva-Leenalle, jotka ovat harjoittaneet yön pikkutunteina lemmenleikkejä olohuoneessa. Asukkaat sopivat tänään, että Eeva-Leena ja Jukka saavat nukkua makuuhuoneessa vierekkäin, mutta kiellettyä on kuitenkin intiimi kanssakäyminen. Siispä parivaljakko äityikin tyydyttämään tarpeitaan keskiviikko-iltana BB-talon vessassa, jossa on hieman yksityisempää kuin vaikkapa olohuoneessa.


Vakavasti sairastunut Jope Ruonansuu liikuttui Kari Tapio -elokuvasta: ”Tippa tuli linssiin”

iltalehti 21:38 11.09

Jope Ruonansuulla diagnosoitiin ruokatorven syöpä viime vuonna. Koomikko Jope Ruonansuuta ei ole pitkään aikaan näkynyt julkisuudessa. Keskiviikko-iltana hän teki poikkeuksen ja saapui Kari Tapiosta kertovan Olen suomalainen -elokuvan kutsuvierasnäytökseen.


Pyhätunturilla sijaitsevassa ravintolassa pahoinpitely – epäilty ajeli humalassa poliisia vastaan

iltasanomat 01:22 29.08

Poliisi sai keskiviikko-iltana ilmoituksen Pyhätunturilla sijaitsevassa ravintolassa tapahtuneesta pahoinpitelystä.


Nouseeko HJK kuilun partaalta? Helsingissä satoja pelättyjä serbikannattajia – IS seuraa Mestarien liigan karsintaa

iltasanomat 18:41 31.07

HJK kohtaa keskiviikko-iltana kello 19 alkaen kotikentällään Crvena Zvezdan Mestarien liigan karsintojen toisella kierroksella. Vieraat lähtevät toiseen osaotteluun 2–0-johdosta.


Annimari Korte tunteellisena upean Suomen ennätyksen jälkeen – ”Kolme vuotta sitten en edes unelmoinut juoksevani”

iltasanomat 21:52 24.07

Annimari Korte juoksi naisten 100 metrin aitojen upean uuden Suomen ennätyksen 12,72 Joensuussa keskiviikko-iltana.


Kevään ensimmäinen eurokenttien brittifinaali käsillä – Kumpi Valioliigan lontoolaisjoukkueista valloittaa himoitun pokaalin?

MTV 16:02 28.05

Valioliigan kaksi lontoolaisjoukkuetta Arsenal ja Chelsea iskevät keskiviikko-iltana yhteen Eurooppa-liigan loppuottelussa.


Kevään ensimmäinen brittifinaali käsillä – Kumpi Valioliigan lontoolaisjoukkueista valloittaa himoitun pokaalin?

MTV 16:02 28.05

Valioliigan kaksi lontoolaisjoukkuetta Arsenal ja Chelsea iskevät keskiviikko-iltana yhteen Eurooppa-liigan loppuottelussa.


782 Bella-koiran kotiutus­hanke tällainen löytö etusiivestä pudotti Oikeusministeri Henriksson haluaa Oletko koskaan polttanut murhaaja pyörinyt Jonne sattuman Sopimus maajoukkuetaukoon Törn, yliannostuksiin – ”Jääkarhut ovat

Hot topics