Historioitsija Keskisarja tyrmää puheet vuoden 1918 tabusta – ”Siitä kimittävät nykyään yleensä ihmiset, jotka eivät jaksa käydä kirjastossa” MTV 13:12 16.05

Historioitsija Teemu Keskisarja pitää puheita vuoden 1918 sisällissodan tabu-asemasta liioiteltuina. Hän kehuu, että Suomessa ei ole kirjoitettu mistään muusta aiheesta niin hyviä kirjoja kuin sisällissodasta, ja aihe on jo ohittanut Suomen sodat historian tutkimusaiheena.


Selitys ei mene läpi? Nyrkkeilytähti irvaili dopingista kärähtäneelle vastustajalleen MTV 22:07 18.04

Meksikolaisnyrkkeilijä Canelo Alvarezin ja keskisarjan maailmanmestarin Gennadi Golovkinin oli tarkoitus kohdata 5. toukokuuta paljon hypeä herättäneessä uusintaottelussa. Kaksikon ensimmäinen taisto viime vuoden syyskuussa päättyi ratkaisemattomaan.


Asiantuntijat: Nämä olivat koko kevään 1918 hirveimmät yksittäiset tapahtumat iltasanomat 19:02 10.04

Kirjailija Anneli Kanto ja historioitsija Teemu Keskisarja pitivät Hennalan ja Viipurin surmia sisällissodan pahimpina tekoina.


Räsäselle tyly kohtalo! Kuubalais-suomalaiselta komea tyrmäys MTV 22:45 06.04

Dayron Lester on voittanut Niklas Räsäsen raskaan keskisarjan ottelussa Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina. Lester tyrmäsi Räsäsen kahdeksannessa erässä.


Live: Eva Wahlström MM-kehään – kukistaako Niklas Räsänen kuubalais-suomalaisen? MTV 22:32 06.04

Helsingin Kulttuuritalolla oteltavan ammattinyrkkeilyillan herkkupaloja ovat Eva Wahlströmin ja Melissa St. Vilin ylemmän höyhensarjan MM-matsi sekä Niklas Räsäsen ja Dayron Lesterin raskaan keskisarjan mittelö. MTV Sport seuraa otteluiden etenemistä.


Suosalo, Keskisarja, Kanto – 1918-tapahtumat Helsingissä ja Tampereella iltasanomat 16:08 05.04

Ilta-Sanomat järjestää kaksi sisällissotaan liittyvää yleisötilaisuutta. 1918-tapahtumat järjestetään tiistaina 10.4. Sanomatalon Mediatorilla Helsingissä ja keskiviikkona 11.4. Tampereen yliopiston juhlasalissa Tampereella.


Nyt se on varmaa: Nyrkkeilyn superottelu on peruttu - dopingista kahdesti kärynnyt tähti vetäytyi iltalehti 08:30 04.04

Spekulaatiot toukokuun 5. päivän superottelun ympärillä ovat nyt päättyneet: nyrkkeilytähti Saul ”Canelo” Alvarez päätti itse vetäytyä Gennadi Golovkin -ottelusta. Golovkinin ja Alvarezin oli määrä kohdata keskisarjan MM-ottelussa, jota pidettiin jopa koko nyrkkeilyvuoden odotetuimpana tapauksena. Suunnitelmat vesittyivät, kun meksikolaisottelija Alvarez kärysi dopingtestissä peräti kahdesti. Nevadan urheilukomissio lätkäisi Alvarezin kilpailukieltoon toistaiseksi. Meksikolaisen leiri yritti viimeiseen asti saada ottelua toteutumaan, mutta turhaan. Tällä tietoa edessä on vähintään puolen vuoden panna.


murhan tunnetuimmista silminnäkijöistä peitellyt australialainen arkkipiispa vaihtoehdoille – viikolla päättäjäisiä

Uutiset