Crazylandin Nivalaan perustanut Pasi, 50, rakensi raketin ja ”lensi” Suomen lipun kanssa kuuhun iltalehti 22:42 13.02

Erikoisten rakennelmien elämyspuisto alkoi muodostua, kun Pasi Keskisarja osti lentokoneen ja tajusi, että sille pitää rakentaa oma lennonjohtotorni. Suomen avaruusohjelma on polkaistu käyntiin Nivalan nummilla. Niin sanoo ainakin Pasi Keskisarja, 50, joka rakensi pellolleen Nivalan Maliskylään 11 metriä korkean kuuraketin ja "laukaisi" sen vuodenvaihteessa avaruuteen. - Aloitin viime syksynä omassa pajassani. Semmoinen ajatus tuli, että rakettia ei ole kovin monessa paikassa vielä nähtävänä, ja siitä se idea sitten lähti, Keskisarja kertoo luomisprosessista.


Hirmuinen nukutusisku UFC-titteliottelussa – ei mestaruusvyötä tyrmääjälle MTV 14:04 11.02

Yoel Romero tyrmäsi Luke Rockholdin vapaaottelun UFC:n keskisarjan ottelussa Suomen aikaa aikaisin sunnuntaiaamuna Australian Perthissä. Matsissa oli panoksena painoluokan väliaikainen mestaruusvyö.


Suomalaisten odottama nyrkkeilykohtaaminen toteutuu: Niklas Räsänen kohtaa Dayron Lesterin MTV 13:43 08.02

Ammattinyrkkeilijä Niklas Räsänen kohtaa ylemmän keskisarjan ottelussa kuubalais-suomalaisen Dayron Lesterin Espoon nyrkkeilyillassa 9. maaliskuuta.


Suomalaisnyrkkeilijä uransa suurimpaan otteluun – kohtaa entisen maailmanmestarin superillassa MTV 20:43 31.01

Ylemmässä keskisarjassa nyrkkeilevä Timo Laine astelee lauantaina 3. helmikuuta uransa toistaiseksi suurimpaan otteluun. Laine kohtaa entisen WBA-liiton maailmanmestarin Fedor Chudinovin WBA International -mestaruusottelussa World Boxing Super Series -illassa Sotshissa.


Toukokuussa tärähtää! Nyrkkeilyn suurnimet odotettuun uusintaotteluun MTV 06:16 30.01

Suuresti odotettu uusintaottelu nyrkkeilyn keskisarjan maailmanmestarin Gennadi Golovkinin ja Saul "Canelo" Alvarezin välillä toteutuu 5. toukokuuta.


Uutiset