Käräjäoikeus vangitsi Uuraisten bussihyökkäyksestä epäillyn iltasanomat 13:09 08.12

Tuusulan käräjäoikeus on vanginnut ulkomaalaismiehen, jonka epäillään käyneen linja-autonkuljettajan kimppuun keskiviikon vastaisena yönä Uuraisilla Keski-Suomessa, kertoo keskusrikospoliisi Twitterissä.


Bussi­hyökkäyksistä epäiltyjen kuulusteluja jatkettu – poliisilla ei vielä varmuutta, onko miesten välillä yhteyksiä iltasanomat 18:48 06.12

Poliisi kuuli torstaina kahta miestä, joita epäillään kahdesta erillisestä bussihyökkäyksestä Uuraisilla Keski-Suomessa ja Loimaalla Varsinais-Suomessa.


Retkiluistelija vajosi jäihin ja hukkui Karstulassa iltasanomat 15:07 25.11

Karstulassa Keski-Suomessa hukkui sunnuntaina retkiluistelemassa ollut 40-vuotias mies. Hän oli vajonnut jäihin.


Pohjavesi hyvin alhaalla osassa Suomea – vesi voi loppua talvella yksittäisistä kaivoista iltasanomat 13:33 23.11

Pohjaveden pinnat ovat poikkeuksellisen alhaalla Lounais-, Länsi- ja Keski-Suomessa, ilmoittaa Suomen ympäristökeskus (Syke). Vesi voi Syken mukaan näillä alueilla loppua yksittäisistä kaivoista kevääseen mennessä.


Tuomolla ei ollut enää varaa asua Espoossa – alkoi uusi elämä Keski-Suomessa, ja nyt palkalla pärjää loistavasti iltasanomat 17:07 19.11

Palkat voivat maakunnissa olla pienemmät kuin pääkaupunkiseudulla, mutta vastaavasti elinkustannukset ovat usein edullisemmat. Kolme duunaria kertoo, mitä eri puolilla Suomea jää käteen.


Uutiset