Henkilöauton kuljettaja kuoli henkilöauton ja rekan törmäyksessä Laukaassa iltasanomat 04:09 13.02

Keski-Suomessa Laukaassa henkilöauton kuljettaja on kuollut henkilöauton ja rekan yhteentörmäyksessä, kertoo päivystävä palomestari.


Lumisade pyyhkii Keski- ja Itä-Suomen yli – sähkökatkojen määrä kasvussa iltasanomat 15:07 08.02

Maan keskiosien yli pyyhkivä lumisade on katkonut sähköjä varsinkin Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa.


Kaksi loukkaantui liikenne­onnettomuudessa Laukaassa – Jyväskyläntie poikki iltasanomat 16:39 05.02

Laukaassa Keski-Suomessa kaksi ihmistä on loukkaantunut tieliikenneonnettomuudessa, kertoo pelastuslaitos.


Mökki tuhoutui Luhangassa palossa, joka alkoi asukkaiden ollessa rantasaunassa iltasanomat 03:21 19.01

Mökki on tuhoutunut tulipalossa Luhangassa Keski-Suomessa.


Ajokeli muuttui karmeaksi: 25 senttiä lunta vuoro­kaudessa ja lisää sataa – ”Voimakas myrsky tulossa” iltasanomat 18:53 01.01

Sakea lumisade tekee ajokelistä paikoin erittäin huonon Etelä- ja Pohjois-Savossa sekä Keski-Suomessa, kerrotaan Traffic Management Finlandin tieliikennekeskuksesta.


Ahvenanmaalle punainen varoitus, sisä­maassa yli 10?000 asiakasta ilman sähköä – näin myrsky runtelee Suomea iltasanomat 17:17 01.01

Myrsky on runnellut sähkölinjoja Itä- ja Keski-Suomessa. Merellä myrskyää niin, että Viking Line on perunut kello 18.30 lähdön.


Käräjäoikeus vangitsi Uuraisten bussihyökkäyksestä epäillyn iltasanomat 13:09 08.12

Tuusulan käräjäoikeus on vanginnut ulkomaalaismiehen, jonka epäillään käyneen linja-autonkuljettajan kimppuun keskiviikon vastaisena yönä Uuraisilla Keski-Suomessa, kertoo keskusrikospoliisi Twitterissä.


Bussi­hyökkäyksistä epäiltyjen kuulusteluja jatkettu – poliisilla ei vielä varmuutta, onko miesten välillä yhteyksiä iltasanomat 18:48 06.12

Poliisi kuuli torstaina kahta miestä, joita epäillään kahdesta erillisestä bussihyökkäyksestä Uuraisilla Keski-Suomessa ja Loimaalla Varsinais-Suomessa.


Retkiluistelija vajosi jäihin ja hukkui Karstulassa iltasanomat 15:07 25.11

Karstulassa Keski-Suomessa hukkui sunnuntaina retkiluistelemassa ollut 40-vuotias mies. Hän oli vajonnut jäihin.


Pohjavesi hyvin alhaalla osassa Suomea – vesi voi loppua talvella yksittäisistä kaivoista iltasanomat 13:33 23.11

Pohjaveden pinnat ovat poikkeuksellisen alhaalla Lounais-, Länsi- ja Keski-Suomessa, ilmoittaa Suomen ympäristökeskus (Syke). Vesi voi Syken mukaan näillä alueilla loppua yksittäisistä kaivoista kevääseen mennessä.


Tuomolla ei ollut enää varaa asua Espoossa – alkoi uusi elämä Keski-Suomessa, ja nyt palkalla pärjää loistavasti iltasanomat 17:07 19.11

Palkat voivat maakunnissa olla pienemmät kuin pääkaupunkiseudulla, mutta vastaavasti elinkustannukset ovat usein edullisemmat. Kolme duunaria kertoo, mitä eri puolilla Suomea jää käteen.


Uutiset