Legendaarisen juorutoimittajan päiväkirjat julki – tylyttää julmasti brittihovia: Diana oli tyhmä, Charles saa raivokohtauksia, William on väsyttävä

iltasanomat 16:31 02.11

Kenneth Rose ei sanojaan säästellyt.


Nicki Minaj naimisiin – onko pariskunnalle tulossa vauva?

stara 12:00 25.10

Hiphopin kuningatar, 36-vuotias Nicki Minaj on mennyt naimisiin Kenneth ”Zoo”


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 25.10

Hiphopin kuningatar, 36-vuotias Nicki Minaj on mennyt naimisiin Kenneth ”Zoo”


Nicki Minaj meni naimisiin alle vuoden seurustelun jälkeen - sulhanen istui linnassa raiskauksen yrityksestä ja miehen ampumisesta

iltalehti 02:28 23.10

Rap-laulaja on purjehtinut avioliiton satamaan. Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, 36, kertoo Instagramissa menneensä naimisiin Kenneth Pettyn, 40, kanssa. Hän julkaisi Instagramissa videon, jossa näkyy herra ja rouva -tekstiset mukit sekä lippalakit, joissa lukee morsian ja sulhanen. Kuvatekstissä Minaj kertoo menneensä naimisiin 21. lokakuuta ja käyttävänsä nyt sukunimenään yhdistelmänimeä Maraj-Petty.


Ihmisoikeusjärjestö: Brasilian presidentti Jair Bolsonaro hyökkää ihmisoikeuksia vastaan

iltasanomat 04:22 17.10

Brasiliasta on tulossa vaalein valittu diktatuuri, varoittaa Human Rights Watchin johtaja Kenneth Roth.


Kape Aihinen avautuu julkkisten vaatimuksista: ”Välillä on nyppinyt”

iltalehti 06:44 09.10

Atlantin yli -sarjan kokki ei vaihtaisi päivääkään pois, vaikka välillä erilaisia toiveita on sadellut aivan väärällä hetkellä. Maata näkyvissä! Niin kuullaan vihdoin tänään Atlantin yli -sarjassa. Kapteeni Kenneth "Ketsu" Thelenin huudahdus tarkoittaa vain yhtä asiaa: julkkisten Atlantin ylitys päättyy tänään. Mukana olijoiden tunteet ovat ristiriitaiset. Esimerkiksi Lintu-purjeveneen kokki Kari "Kape" Aihinen ei vaihtaisi päivääkään pois, vaikka yksittäiset hetket ovatkin toisinaan tuntuneet raskailta. Sen on huomannut purjehdusta isännöinyt Joel "Jolle" Harkimokin. Kapelle on sadellut monenlaisia vaatimuksia jo itsessään vaativan matkan varrella.


Atlantin yli -kapteeni avautuu poikansa tragediasta: ”Ne määrät, kun olen itkenyt”

iltalehti 07:55 25.09

Kenneth Thelenin pojan ongelmista on puhunut julkisuudessa myös tämän eno Hjallis Harkimo. Julkkisten purjehdus Atlantin yli jatkuu tänään Suomen menestyneimmän kilpapurjehtija Kenneth Thelenin valvovan silmän alla. Hän toimii Lintu-purjeveneen kapteenina. Illan jaksossa Kenneth kertoo poikansa – ja samalla koko perheensä – suurista vastoinkäymisistä. Samoista ongelmista on kertonut aiemmin julkisuudessa muun muassa myös pojan eno Hjallis Harkimo. Kennethin lapsi on pahassa huumekoukussa.


Tänään tv:ssä: Janni Hussi yllättää Jolle-rakkaansa keskellä Atlanttia – ”Veti aika herkäksi”

iltalehti 07:02 11.09

Atlantin yli -sarjaa isännöivälle Joel ”Jolle” Harkimolle kihoavat kyyneleet silmiin, kun hän saa yllätyksensä. Linnun kapteeni Kenneth "Kentsu" Thelen pääsee tänään yllättämään sukulaispoikansa Joel "Jolle" Harkimon Atlantin yli -sarjassa. Tai oikeastaan yllätyksestä vastaa Jollen tyttöystävä ja nykyinen avovaimo Janni Hussi. Kuntovalmentaja on pyytänyt Kentsua antamaan Jollelle kirjoittamansa rakkauskirjeen jossakin matkan varrella. – Voi vittu, tämä on kirje! Jolle yllättyy ja hänen naamalleen leviää leveä hymy.


Nicki Minaj, 36, lopettaa - jää eläkkeelle ja perustaa perheen

iltalehti 22:45 05.09

Yhdysvaltalaisräppäri kertoi uransa lopettamispäätöksestä Twitterissä. Nicki Minaj, 36, ilmoitti torstaina Twitterissä lopettavansa rap-uransa ja siirtyvänsä eläkkeelle. Tviitissään hän kertoi keskittyvänsä jatkossa perheeseensä. Minaj on vihjaillut julkisuudessa hääsuunnitelmista kihlattunsa, musiikkituottaja Kenneth Pettyn kanssa.


Konsolikiekon SM-mitalistit ratkaistiin Assemblyssä – "Vähintään 2–3 tuntia pelaamista joka päivä"

jatkoaika.com 13:19 14.08

Assembly Summer -tapahtuman jälkeisessä haastattelussa on mukana tapahtumassa kykyjänsä esitelleitä pelaajia sekä konsolikiekon monitoimimies Kenneth Lehtinen.


Martina Aitolehti oksentaa ja herkistyy ulapalla - esimakua Atlantin yli -ohjelmasta

iltalehti 20:27 18.07

Atlantin yli -sarjasta alkaa uusi kausi elokuussa. Sarjasta on nyt julkaistu traileri, joka valottaa julkkisten matkaa merellä. TV5:lla nähtiin syksyllä 2017 ennennäkemätön meriseikkailu, joka nousi kanavan hittisarjaksi ja kirvoitti runsaasti keskustelua. Sarja saa jatkoa elokuussa, kun jo aiemmin kuvattu ohjelma televisioidaan. Purjehduksen vetäjänä nähdään Joel Harkimo, joka on kerännyt ympärilleen ammattimiehistön sekä joukon uusia tähtipurjehtijoita. Purjevene Linnun matkaan lähtevät ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti, huippukokki Kari ”Kape” Aihinen, hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, näyttelijä ja yrittäjä Satu Silvo ja Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö. Kapteenina toimii Suomen menestynein kilpapurjehtija Kenneth Thelen ja vahtipäälliköinä Ari Kokko sekä ensiapu- ja pelastusvastaava Patrick Neuhaus.


joka jätti video turmapaikalta julki vietävästi”

Hot topics