Venäläislehti paljastaa: kolme suomalaista yltää KHL:ssä miljoonatiliin – palkkakuningas vasta 35:s pistepörssissä

iltalehti 00:11 17.10

Kolme suomalaispelaajaa yltää KHL:ssä noin miljoonan euron kausipalkkaan, Sport-Express uutisoi. Venäläinen urheilulehti Sport-Express on julkaissut KHL:n palkkakärjen. Se perustaa tiedot omiin lähteisiinsä. Suomalaiset Joonas Kemppainen (SKA), Juha Metsola (Salavat Julajev Ufa) ja Teemu Hartikainen (Ufa) ansaitsevat artikkelin mukaan 70 miljoonaa ruplaa eli 988 000 euroa.


Jokerit on valmis järjestämään ison paukun Pietarissa - maalivahtivalinta ratkaisee paljon

iltalehti 12:39 15.09

Sunnuntain kuumin kamppailu on KHL:n Läntisen konferenssin "paikallispeli" SKA Pietari-Jokerit. KHL:n suuriin voittajasuosikkeihin kuuluneen SKA Pietarin peli ei ole kulkenut kauden alussa seurajohdon tai fanien toiveiden mukaisesti. Joukkueella on vain kaksi suoraa voittoa viidestä ensimmäisestä pelistä. SKA:n skaalalla kyseessä on lähes katastrofi. Suomalaisenttereiden (Jori Lehterä, Joonas Kemppainen ja Jarno Koskiranta) varaan rakennetun joukkueen hyökkäyspelin on tökkinyt pahemman kerran; SKA on viidessä ottelussa tehnyt vain 13 maalia. Joukkue ei vaikuta rennolta ja on juuri nyt sopivan haavoittuvainen Jokereitakin vastaan.


Nopeasti pois nollakerhosta: suureen rooliin SKA:ssa päässeiden Jori Lehterän ja Joonas Kemppaisen on syytä onnistua tänään

iltalehti 13:36 04.09

Päivän ottelu on KHL:n Traktor-SKA Pietari. KHL:n toinen mestarisuosikki SKA Pietari avasi kautensa jopa odotettua paremmin voittamalla avauspelissä vieraissa Magnitogorskin 3-1. Tulos oli esitykseen nähden oikeutettu, sillä pietarilaiset olivat ottelussa pelillisestikin parempi osapuoli (voitti mm. laukaukset 35-27). Suomalaisittain huomion arvoista pelissä oli se, että SKA:n ykkösketjua johti Jori Lehterä ja kakkosketjua Joonas Kemppainen. Isot roolit luovat SKA:n tyylisessä joukkueessa luonnollisesti myös isoja odotuksia.


Vanhemmat jättävät viisi lasta yksin kotiin: jäätelöä aamupalaksi, vaatteet päällä uimaan, minipossu jääkaapilla

iltasanomat 07:21 02.09

Saara ja Tatu Kemppainen pääsevät kaksin lomalle ensimmäistä kertaa 20 vuoteen! Uudessa tv-sarjassa nähdään kuinka lapset pärjäävät keskenään yhteishenkensä avulla.


Supertähtensä menettäneen Pietarin SKA:n suomalaissentteri mielissään Lehterän ja Kemppaisen tulosta: "Tuo minullekin energiaa"

MTV 07:30 15.08

Pietarin SKA:n KHL-kausi päättyi viime kaudella konferenssin finaaleihin Moskovan TsSKA:a vastaan. Joukkueeseen liittyi täksi kaksi uutta suomalaisnimeä, kun NHL-kaukalot jättänyt Jori Lehterä ja kaksi kautta Ufassa viettänyt Joonas Kemppainen siirtyivät Pietariin. Neljä kautta SKA:ssa pelannut Jarno Koskiranta on mielissään uusista vahvistuksista.


Supertähtensä menettäneen Pietarin SKA:n suomalaissentteri mielissään yhdestä asiasta: "Se tuo minullekin energiaa"

MTV 07:30 15.08

Pietarin SKA:n KHL-kausi päättyi viime kaudella konferenssin finaaleihin Moskovan TsSKA:a vastaan. Joukkueeseen liittyi täksi kaksi uutta suomalaisnimeä, kun NHL-kaukalot jättänyt Jori Lehterä ja kaksi kautta Ufassa viettänyt Joonas Kemppainen siirtyivät Pietariin. Neljä kautta SKA:ssa pelannut Jarno Koskiranta on mielissään uusista vahvistuksista.


Mahtavaa! Lotta Kemppainen upeasti nuorten 100 metrin EM-finaaliin

MTV 20:36 11.07

Suomen Lotta Kemppainen juoksi Gävlessä käytävien alle 23-vuotiaiden yleisurheilun EM-kilpailuissa sadan metrin juoksun finaaliin.


SUL:n entinen valmennusjohtaja Jorma Kemppainen asiantuntijarooliin urheiluliitossa

iltalehti 13:59 26.06

Kemppainen työskentelee jatkossa valmennus- ja koulutusasiantuntijana sekä elokuusta alkaen Espoon Tapioiden valmennuspäällikkönä. Valmennuspäällikön työ Espoossa tapahtuu ostopalvelusopimuksena. Liitto kertoo tiedotteessaan Tapioiden kanssa tehdyn sopimuksen yltävän vuoden 2020 loppuun, sisältäen jatko-option. Urheiluliiton valmennus- ja koulutusasiantuntijan työssä Kemppainen jatkaa lähellä kenttätason toimintaa.


Kritisoitu SUL:n entinen valmennusjohtaja Jorma Kemppainen sai uuden pestin

iltasanomat 13:24 26.06

Kemppainen luopui SUL:n valmennusjohtajan pestistä viime syksynä ja siirtyi muihin valmennustehtäviin liiton sisällä.


mellakoiden ydintä pakotteita, summan käteistä tulitaukoa

Hot topics