Mynämäkeläinen Aki, 30, nosti pottuja perunamaalta – mullan seasta paljastui muikea yllätys

iltasanomat 12:36 19.10

Mynämäkeläisestä perunapellosta löytyi muotoa jos jonkinlaista.


NHL-tähti julkaisi sänkyvideon itsestään ja Lindsey Vonnista – poikaystävä kosti kepposen vällyjen välissä

iltalehti 23:00 18.10

Kosto oli suloinen jopa syntymäpäivänä. Jotkut saattavat muistaa, mitä ex-alppitähti Lindsey Vonn teki viime helmikuussa. Vonn oli juuri lopettanut urheilu-uransa ja siirtynyt viettämään eläkepäiviä. Hän päätti kuitenkin hauskuuttaa seuraajiaan somessa julkaisemalla Twitter-videon siitä, miltä eläkeläisen arki näyttää ja kuulostaa hänen taloudessaan.


Iskelmätähti ja perheenisä Mikko Mäkeläinen, 37, avautuu yllättävästi alkoholismista: ”Pimeys on ollut läsnä” - haki ammattiapua

iltalehti 10:43 18.10

Iskelmälaulaja Mikko Mäkeläinen kertoo Instagramissa taistelustaan alkoholismin kanssa. Monen iskelmätähden haasteena on kautta aikain ollut kuningas alkoholi. Näin on myös iskelmälaulaja Mikko Mäkeläisellä, joka nyt kertoo Instagramissa kamppailleensa viime vuosina alkohoriippuvuuden kanssa. Mäkeläinen voitti Ponnahdus pinnalle- ja Suomen tähti -kisat 2000-luvun alkupuolella ja sijoittui Seinäjoen tangomarkkinoillakin aikoinaan kymmenen parhaan joukkoon. Siitä lähti kiertäminen keikoilla viihdyttämässä tanssikansaa ympäri Suomen Myrskylyhty-orkesterin kanssa.


Seiska: Suosikkijuontajien parisuhde kriisissä – asuvat eri osoitteissa!

mtv 12:34 17.10

Juontajapariskunta Jussi Heikelä ja Jenni Alexandrova ovat muuttaneet erilleen, kertoo seurapiirilehti Seiska.


Kun pikkuveli syntyi sokeana ja ilman nenää, Erika Jääskeläinen päätti kadota: "Tuntui, ettei kukaan huomaa, olenko kotona"

yle 18:00 16.10

Erityisperheen terveet sisarukset jäävät usein huomiotta. Jaa kokemuksesi jutun keskusteluosiossa. Kello 19 –21 keskusteluun osallistuu ja kysymyksiin vastaa Erityinen sisaruus -hankkeen projektipäällikkö Katri Lehmuskoski.


Anssi Kela teki vuonna 2001 levyn, joka hurmaa aina uusia sukupolvia: Mikan faijan BMW raikaa nyt opiskelijabileissä ja teini-ikäisten huoneissa

iltalehti 14:13 16.10

Laulaja Anssi Kelasta suurin kunnia on se, että biisit jäävät elämään. Laulaja Anssi Kela on tehnyt musiikkia jo yli 30 vuotta. Pitkää uraansa artisti juhlistaa poikkeuksellisilla Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonserteilla.


Kauriit nuolevat öisin autojen konepeltejä – Anssi Kela kokosi biisiinsä nippelitietoja Googlesta: Vain yksi väite ei pidä paikkaansa

iltalehti 07:00 16.10

Laulaja Anssi Kelan Levoton tyttö -kappale julkaistiin vuonna 2013. Kappaleesta saa kiittää esimerkiksi Googlea. Laulaja Anssi Kelan Levoton tyttö kertoo pariskunnasta, jossa toinen kaipaa sitoutumista, mutta toinen ei ole vielä siihen valmis. Kappale syntyi muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen.


Kela julkaisi selkokieliset verkkosivut juhlistaakseen selkeän kielen päivää – "Toivon, että tänään kuullaan vastaavia uutisia myös muilta"

yle 15:43 15.10

Kela aikoo julkaista myös ruotsinkielisen selkosivuston.


Karri Kivi vahvistaa C Moren kiekkotiimiä

MTV 08:30 15.10

Valmentaja Karri Kivi liittyy mukaan C Moren kiekkotiimiin. Kivi on asiantuntijana Petteri Nokelaisen ja Pekka Kangasalustan rinnalla jo tiistain huipputärkeässä CHL-ottelussa Kärpät–Skellefteå.


Olisiko sinusta poliisiksi? Hyppää poliisin haalareihin ja testaa, kuinka selviät partion kohtaamista kinkkisistä tilanteista

yle 08:14 14.10

Uudet poliisikokelaat astuvat opinahjoonsa tällä viikolla. Millaisia tilanteita poliisit kohtaavat, kun tositoimet alkavat? 


Satu Mäkelä-Nummela sijoittui cup-finaalissa 11:nneksi: "Huonoissa oloissa harjoittelemisesta tulee heikkoa tulosta"

yle 13:57 12.10

Mäkelä-Nummela rikkoi peruskilpailussa 116 kiekkoa 125:stä ja jäi finaalirajasta kolme kiekkoa.


Kommentti: Kouluiskujen tapahtumapaikalla hyytävä tunnelma – uutta iskua pelätään

iltasanomat 06:13 12.10

Jokelan ja Kauhajoen koulusurmien jälkeen kaikista tärkein oppi, mielen huolto, unohdettiin, kirjoittaa Marko Lempinen.


Turvapaikan­hakija­nuorella oli suhde kuristamansa eläkeläis­naisen kanssa – syyttäjä vaatii karkotusta Ruotsista

iltasanomat 20:43 11.10

Pientä keskiruotsalaista Kilin kuntaa järkyttäneen murhatapauksen syytekirjelmä julkistettiin.


Tässä on maailman vanhin vankeudessa elävä panda - juhli juuri syntymäpäiväänsä koko eläintarhan voimin

iltalehti 17:25 11.10

Xinxing sai isot syntymäpäiväjuhlat. Maailman vanhin vankeudessa elävä jättiläispanda Xinxing juhlii syntymäpäiviään tänä syksynä. Syntymäpäivän kunniaksi panda saa hedelmäherkkuja ja kakkua. Xinxing on jo 37-vuotias. Panda löydettiin orpona pentuna kesällä 1982. Pentu oli aliravittu ja huonokuntoinen. Panda saatiin pelastettua ja nykyään se on jo isoisoäiti. Xinxingin jälkeläisiä löytyy useista eläintarhoista.


Sari on yksinhuoltaja, joka ei pärjää palkallaan: ”Miksi teit kolme lasta?”

iltalehti 06:24 11.10

Ylen dokumentissa tavattava Sari Rekonen pitää hänelle esitettyä kysymystä holhoavana, turhana ja typeränä. Viitasaarelaisen Sari Rekosen, 43, palkka ei riitä elämiseen. Sami Kieksi kertoo Sarin tarinan tänään osana Some deep story -dokumenttisarjaa TV1:llä. Sarin tulot jäävät selvästi alle pienituloisuuden rajan. Hänen nettotulonsa koostuvat palkasta (1?449 euroa), asumistuesta (136,10 euroa), lapsilisästä (148,18 euroa), lasten isän maksamasta elatusmaksusta (143,70 euroa) sekä Kelan maksamasta elatustuesta (173,90 euroa). Sarin tulot ovat 2?050,88 euroa, kun yhden aikuisen ja kahden, 14–17-vuotiaan lapsen perheessä pienituloisuuden rajana pidetään 2?458,32 euroa. Erotusta on yli 400 euroa.


Miley Cyrus joutui sairaalaan - vitsailee sairaalakaavustaan Instagramissa

iltalehti 11:27 09.10

Laulaja Miley Cyrus saa sairaalahoitoa nielutulehdukseen. Laulaja Miley Cyrus pyytää Instagram-seuraajiltaan kannustusta ja hyvää energiaa. Tiistaina laulaja, 26, paljasti Instagram-tarinassaan olevansa paikallissairaalassa nielutulehduksen takia. Cyrus on esitellyt sairaalakaapuaan ja kertonut, että aikoo parantua mahdollisimman sukkelasti päästäkseen Ellen DeGeneresin järjestämään hyväntekeväisyystapahtumaan. Cyrus on jakanut myös kuvia itsestään tiputuksessa.


Temptation Island Suomi alkaa tänään: Yksi miehistä mukana vasten tahtoaan – ”Olen täysin pakotettuna lähdössä”

iltalehti 11:00 09.10

Tänään se alkaa, järjestyksessään kuudes TIS-kausi! Neljä pariskuntaa suuntaa jälleen houkutusten saarelle varmoina parisuhteensa kestävyydestä, vaan kuinka käy? Äänekoskelaiset Mari ja Eetu eli Väpä ovat tunteneet toisensa pitkään. Vei kuitenkin aikansa, ennen kuin ystävyys kehittyi rakkaudeksi. Mari on itse asiassa aikaisemmin seurustellut Väpän kaverin kanssa.


Kela: Lähes 15 000 eläkeläistä ei ole hakenut takuueläkettä

yle 13:32 08.10

Elokuun lopussa runsaat satatuhatta henkilöä sai takuueläkettä.


Asko Sarkola muistaa Kyllikki Forssellin erittäin nokkelana neuvottelijana – eräs hulvaton episodi jäi pysyvästi mieleen

iltasanomat 16:20 07.10

–?Kyllikki Forssell oli 10+, teatterinjohtaja Asko Sarkola muistelee.


Kommentti: Hallitus ei peru vaalilupauksiaan – paljastuiko Rinteen bluffi?

iltasanomat 13:16 07.10

Poliittisesti Rinteelle on helpompaa karsia pikkutäkyjä kuin kuihduttaa lisää eläkeläisille luvattua ”vappusatasta”, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan toimittaja Olli Waris.


? huitaisu Kiinassa, savukranaatteja

Hot topics