Kansanedustaja: Kela-taksi ei koskaan tullut, vanhus maksoi 130e:n kyydin itse – Välitysyhtiö silti korvausvelvollinen uusisuomi 19:10 19.07

Kela-takseja välittävä yhtiö voi joutua korvaamaan tavallisenkin taksikyydin, jos välitysyhtiö ei kyytiä asiakkaalle pysty korvaamaan.


Jopa 33 asteen megahelle korventaa Suomea tänään – Etelä-Suomessa trooppisia yli 20 asteen öitä: Katso paikkakuntasi ennuste MTV 06:49 16.07

Sää jatkuu Suomessa helteisenä alkuviikosta. Tänään lämpimintä on Etelä-Suomessa, tiistai on koko viikon lämpimin päivä koko maassa, lupaa MTV Uutisten meteorologi Aleksi Jokela. 


Someilmiöksi noussut romukauppias Markus Kuotesaho pohtii, mikä on suursuosion taustalla – "Jutut ja puhheet on ihan suoraan minun sydämestä" MTV 06:03 14.07

Siikajokelaisen Markus Kuotesahon elämä muuttui vuonna 2014, kun Seiska-lehti halusi tehdä jutun naiseksi pukeutuvasta supliikista romukauppiaasta.


Kela-taksien tilanne vaihtelee edelleen päivittäin: ”Yksikään asiakas ei saa jäädä palvelematta” uusisuomi 16:51 13.07

Kelan mukaan sen tilanne sen maksamien Kela-taksien tilausten jonotusjoissa ja kuljetuksissa on parantunut merkittävästi niissä välityskeskuksissa, joissa ongelmia oli etenkin ensimmäisen viikon aikana. Tilanne vaihtelee Kelan mukaan kuitenkin päivittäin.


Saksassa perillinen saa nähtäväkseen menehtyneen henkilökohtaiset Facebook-tiedot - oikeuden päätös koskee kaikkia mahdollisia some-tilejä MTV 06:27 13.07

Saksan korkein oikeus on tehnyt merkittävän ennakkopäätöksen, jonka mukaan kuolleen ihmisen Facebook-tilin tiedot ovat jälkeläisten perittävissä ja siten nähtävissä.


Saksassa perillinen saa nähtäväkseen jälkeenjääneen henkilökohtaiset Facebook-tiedot - oikeuden päätös koskee kaikkia mahdollisia some-tilejä MTV 06:27 13.07

Saksan korkein oikeus on tehnyt merkittävän ennakkopäätöksen, jonka mukaan kuolleen ihmisen Facebook-tilin tiedot ovat jälkeläisten perittävissä ja siten nähtävissä.


Kelan verkkosivut toimivat jälleen normaalisti MTV 15:44 11.07

Kelan verkkopalvelut toimivat jälleen normaalisti, Kela kirjoittaa Twitter-tilillään. Teknisestä viasta johtuvat häiriöt alkoivat aamupäivällä ja jatkuivat noin kolmeen iltapäivällä.


Kansanedustaja selvitti Kela-taksien ongelmaa: Sairaalassa käytössä poikkeusjärjestely uusisuomi 13:40 11.07

Kansanedustaja, Kelan varavaltuutettu Ilmari Nurmisen (sd.) mukaan Kela-taksien ongelmien suurin syy on puhelinpalveluissa.


Inhimillinen virhe Kelassa – Verkkosivut ja sähköinen asiointi sulkeutui uusisuomi 13:13 11.07

Kelan verkkosivut ja sähköinen asiointi sulkeutuivat keskiviikkoaamuna puoli kymmenen jälkeen. Kelan mukaan palveluhäiriö aiheutui inhimillisestä virheestä.


Pitkän ajan sääennuste: "Todennäköisesti tämän kesän lämpimimmät säät ensi viikolla" MTV 06:18 11.07

Menemme kohti kesän lämpimimpiä viikkoja. Niin lupaa MTV Uutisten meteorologi Aleksi Jokela. 


Kela jättänyt kirjallisen reklamaation yhdelle taksien välityskeskukselle – ongelmia kahdessa maakunnassa MTV 13:53 10.07

Kela on jättänyt kirjallisen reklamaation yhdelle taksien tilausvälityskeskukselle puhelinpalvelujen ruuhkautumisesta kahdessa maakunnassa.


Kela-taksien kyytiongelmat ovat lähes ohi – ruuhkia purettu lisäämällä välittäjien määrää MTV 18:26 09.07

Kelan kilpailuttamien taksipalveluiden ongelmat ovat ratkeamassa.


Sijoittaja Kai Mäkelä tuomittiin mediayhtiöiden osakkeiden manipuloinnista – junaili hintoja ylös yli vuoden ajan MTV 17:05 09.07

Sijoittaja Kai Mäkelä on tuomittu törkeästä markkinoiden vääristämisestä yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeuteen, kertoo Helsingin käräjäoikeus.


Sopimus ostettiin ulos, lopetti vapaaehtoisesti – puremiskohussa ryvettyneestä NHL-eläkeläinen MTV 18:43 06.07

Hyökkääjä Alexandre Burrows on päättänyt lopettaa NHL-uransa. Stanley Cupin pudotuspelit mukaan lukien Burrows pelasi 998 NHL-ottelua.


Kela-korvattujen taksipalveluiden ongelmat ovat ratkeamassa – puhelinpalvelut takkuavat kuitenkin vielä MTV 18:20 06.07

Suurin osa Kelan kilpailuttamista taksipalveluista on toiminut erinomaisesti, kertoo Kela. Puhelinpalvelussa on kuitenkin edelleen ongelmia Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Keski-Suomessa, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa.


Kela-taksien palvelut vaikuttavat olevan sekaisin – Kelan pääsuunnittelija Anne Giss arvioi, mikä on ongelma: Maksamme nykyään vähemmän kuljettajille MTV 08:56 05.07

Osa Kela-taksien palveluista näyttäisi olevan sekaisin. Maakunnista on kantautunut kertomuksia, joissa Kelan asiakkaat ovat joutuneet odottamaan kyytejään todella pitkään, ja osa ei ole päässyt tarvitsemaan hoitoon lainkaan.


Kela taksisotkusta: Palvelun täytyy pelata viikonloppuun mennessä – ministeri olisi toivonut kilpailutusta uuden lain aikana MTV 21:46 04.07

Kela edellyttää, että kela-takseja hoitavien palvelutuottajien taksikyyditykset toimivat normaalisti viikonlopun jälkeen. Alkupäivien ongelmat ovat Kelan mukaan jo nyt vähentyneet merkittävästi.


Pääkirjoitus: Jälleen huonoa lainvalmistelua poliitikoilta – Kela-kyytien puute iskee huono-osaisiin iltasanomat 21:00 04.07

Taksiliikenne vapautui sääntelystä heinäkuun alussa. Ja siitä alkoi sotku.


Kokoomuslainen havahtui: Menikö Kela-taksien kilpailutus pieleen? uusisuomi 13:59 04.07

Kela-taksien kilpailutus on saattanut epäonnistua ja tapahtua uuden taksilain hengen vastaisesti, arvioi eduskunnan liikennevaliokunnan jäsen, kokoomuksen kansanedustaja Jukka Kopra.


Kokoomuslainen havahtui: Menikö Kela-taksien kilpailutus pieleen? – ”Lain henki jää käyttämättä” uusisuomi 13:59 04.07

Kela-taksien kilpailutus on saattanut epäonnistua ja tapahtua uuden taksilain hengen vastaisesti, arvioi eduskunnan liikennevaliokunnan jäsen, kokoomuksen kansanedustaja Jukka Kopra.


Entisen naisystävänsä Lohjalla jalkapalloturnaus valmistelee kun lepää miljardien kulta-aarteesta totta päätöksestä kesken sopimus purettu varasti deittinsä ”Lapsille ”Sataa

Uutiset