F1-kuljettajat hikoilevat viikonloppuna kilotolkulla – Jyrki Järvilehto tietää, mihin epäinhimillinen rasitus voi pahimmillaan johtaa: ”He tulivat ja vetivät selän täyteen neuloja”

iltalehti 10:52 21.09

Singaporen GP tarjoaa F1-kuljettajille kauden kovimman fyysisen haasteen. Juuri ja juuri päiväntasaajan pohjoispuolella sijaitsevan kaupunkivaltion lämpötila on viikonlopun aikana vielä iltaisinkin lähellä 30:tä celsiusastetta, ja suhteellinen ilmankosteus huitelee 60 prosentissa. Kilpailu saattaa kestää kaksikin tuntia, joiden aikana kuljettajat kiertävät Singaporen katuja yli 160 kilometrin keskituntivauhdilla. Viiden kilometrin mittaisessa radassa on yli 20 mutkaa, joihin jokaiseen tulee keskittyä kaikilla 61 kierroksella sataprosenttisesti.


Ihmeelliset ”kavennuspömpelit” nostattavat epäuskoa Vantaalla: Edes kaupunki ei osaa selittää, mikä liikennejärjestelyn ajatus on

iltasanomat 08:33 21.09

Risteyksen liikennejärjestely ihmetyttää Vantaanlaaksossa.


Bussi-iskussa kuoli ainakin 12 Irakissa

yle 00:36 21.09

Isku tapahtui perjantaina lähellä Karbalan kaupunkia Bagdadista etelään, Irakin turvallisuusviranomaiset kertoivat.


Olympiavoittajan maatila myytävänä Oulujokivarressa – Oulun kaupunki kauppaa historiallisia kiinteistöjään

iltasanomat 15:57 20.09

Oulussa voi lähikuukausina päästä komeiden, historiaa huokuvien rakennusten omistajaksi.


Kokkola tukee työntekijöitään avokätisesti tupakoinnin lopettamisessa – vasta harva tarttunut mahdollisuuteen

yle 06:22 20.09

Kaupunki maksaa työntekijöilleen vieroitustuotteet tai -lääkkeet puolen vuoden ajalta.


Paperitehtaan raunioille pyrki 10 vuotta sitten yritys, jonka nimi pidettiin visusti salassa – sitten Google löi ällikällä koko Suomen

yle 18:51 19.09

Hamina on saanut Googlelta paljon enemmän kuin odotti. Hakukoneyhtiö on murtanut vuosi vuodelta kuortaan, ja nyt siitä on tullut osa kaupunkiyhteisöä.


10 vuotta sitten Google löi ällikällä koko Suomen – näin siitä tuli paperitehtaansa menettäneen pikkukaupungin uusi sydän

yle 18:51 19.09

Hamina on saanut Googlelta paljon enemmän kuin odotti. Hakukoneyhtiö on murtanut vuosi vuodelta kuortaan, ja nyt siitä on tullut osa kaupunkiyhteisöä.


F1-sarjaa esitellään Hollywoodissa - festivaali huipentuu Valtteri Bottaksen saapumiseen, esittelee taitojaan kuuluisalla kadulla

iltalehti 18:42 19.09

Los Angeles isännöi seuraavaa F1-sarjan markkinointitapahtumaa. – Miamin ja Chicagon jälkeen palaamme nyt kolmannen kerran Yhdysvaltoihin F1-festivaalin merkeissä, Liberty Median F1-markkinointipomo Sean Bratches aloitti. – Los Angeles on ikoninen kaupunki, ja viemme innoissamme formula ykköset Hollywoodin kuuluisalle tähtien kadulle, Bratches jatkoi.


Meghanin ja Harryn yhyttänyt ystävä menee naimisiin: hulppeat häät Roomassa - Meghan ja Harry bongattu Italiasta

iltalehti 15:55 19.09

Meghanin ja Harryn toisilleen esitellyt, Meghanin hyvä ystävä, muotisuunnittelija Misha Nonoo avioituu viikonloppuna öljypohatta Michael Hessin kanssa Italiassa. Brittilehdet kertovat, että prinssi Harry ja herttuatar Meghan on bongattu Roomasta torstaina ilman Archie-vauvaansa. Pariskunta osallistuu lauantaina muotisuunnittelija Misha Nonoon häihin. Aiemmin spekuloitiin, voisiko Sussexin herttuapari edes osallistua häihin, sillä aikataulu on tiukka. Pariskunta on nimittäin suuntaamassa kymmenen päivän Afrikan-kiertueelle jo 23. syyskuuta. Myös Archie matkustaa vanhempiensa kera Afrikkaan. Cosmopolitan-lehti veikkasi, että herttuapari ei ehtisi häihin, sillä heillä on edessään ainakin 13 tunnin lento Kapkaupunkiin maanantaina. Hääseremonia on lauantaina ja sunnuntaina luvassa ovat jatkobileet. Aiemmin Alexander Gilkesin kanssa naimisissa ollut Misha Nonoo esitteli julkisuudessa uuden miehensä Michael Hessin Sussexin herttuaparin häissä. Misha oli myös mukana Meghanin vauvakutsuilla New Yorkissa. Vastikään Britanniassa julkistettiin Meghanin ja Mishan yhdessä suunnittelema vaatemallisto Smart Works -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka antaa työttömille naisille työhaastatteluun sopivia vaatteita. Mallisto pitää sisällään klassisia, ajattomia ja laadukkaita perusvaatteita.


Meghanin ja Harryn yhyttänyt ystävä menee naimisiin: hulppeat häät Roomassa - tekeekö Meghan oharit?

iltalehti 15:55 19.09

Meghanin ja Harryn toisilleen esitellyt, Meghanin hyvä ystävä, muotisuunnittelija Misha Nonoo avioituu viikonloppuna öljypohatta Michael Hessin kanssa Italiassa. Lehtitietojen mukaan Meghan ja Harry olisivat osallistumassa häihin, mikäli ajankohta vain sopii heidän aikatauluihinsa. Pariskunta on nimittäin suuntaamassa kymmenen päivän Afrikan-kiertueelle jo 23. syyskuuta. Myös Archie matkustaa vanhempiensa kera Afrikkaan. Cosmopolitan-lehti kuitenkin veikkaa, että herttuapari ei ehtisi häihin, sillä heillä on edessään ainakin 13 tunnin lento Kapkaupunkiin maanantaina. Hääseremonia on lauantaina ja sunnuntaina luvassa ovat jatkobileet. Aiemmin Alexander Gilkesin kanssa naimisissa ollut Misha Nonoo esitteli julkisuudessa uuden miehensä Michael Hessin Sussexin herttuaparin häissä. Misha oli myös mukana Meghanin vauvakutsuilla New Yorkissa. Vastikään Britanniassa julkistettiin Meghanin ja Mishan yhdessä suunnittelema vaatemallisto Smart Works -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka antaa työttömille naisille työhaastatteluun sopivia vaatteita. Mallisto pitää sisällään klassisia, ajattomia ja laadukkaita perusvaatteita.


Kaupungin varjoissa lymyää vihattu ja älykäs otus, joka on pitänyt ihmistä pilkkanaan vuosisatoja – "Alamme olla altavastaajina"

yle 09:47 19.09

Rotta on levinnyt kaikille mantereille aivan pohjoista lukuunottamatta. Silti ihmisen seurassa elävästä kaupunkirotasta tiedetään vain vähän.


Ensimmäisenä maailmassa: Lahdessa otetaan käyttöön sovellus, jonka avulla kaupunki palkitsee vähän autoilevia – katso tästä, miltä sovellus näyttää

yle 07:02 19.09

Mobiilisovellus kerää tietoja kaupunkilaisen liikkumisesta. Sovellusta on vielä toistaiseksi testausvaiheessa, mutta tulevaisuudessa palkintovaluutalla voi hankkia vaikkapa kaupungin palveluita.


"Turvamyyjä" ponkaisee perään, jos joku juoksee kassan ohi oluet kainalossaan – näin kaupat perustelevat uutta kokeilua

yle 17:40 18.09

Niin sanottuja turvamyyjiä pilotoidaan parhaillaan HOK-Elannon myymälöissä pääkaupunkiseudulla. Keskolla turvamyyjiä on ollut pidempään.


Ainakin 30 lasta kuoli koulun sytyttyä tuleen Liberiassa

yle 15:27 18.09

Tulipalo sattui myöhään illalla koraanikoulussa lähellä pääkaupunki Monroviaa.


Oulu vuokraa palo­asemat ruotsalais­yhtiöltä – pääpalo­asema muuttaa Raksilasta Linnanmaalle

iltasanomat 15:05 18.09

Oulun kaupunki vuokraa uudet paloasemat ruotsalaiselta kiinteistösijoitusyhtiöltä.


Oulu vuokraa paloasemat ruotsalaisyhtiöltä – pääpaloasema muuttaa Raksilasta Linnanmaalle

iltasanomat 15:05 18.09

Oulun kaupunki vuokraa uudet paloasemat ruotsalaiselta kiinteistösijoitusyhtiöltä.


Nuorten huumepääkaupunki vaihtui – kannabiksen ja nuuskan käyttö romahti, kun nuorille kerrottiin, mitä niissä on

yle 11:45 18.09

Haminan kaupungin mukaan vanhempia oli vaikea saada kiinnostumaan nuorten huumeidenkäytöstä, mutta nuoret itse ovat tehneet suuria oivalluksia.


Suomessa pelataan kahden vuoden päästä EM-lentopalloa – jopa uudella areenalla?

MTV 19:27 16.09

Euroopan lentopalloliitto myönsi Suomelle yhden vuoden 2021 miesten EM-kilpailujen alkulohkoista. Kisakaupunkina toimii Tampere, jossa lähtökohtainen kisanäyttämö on Hakametsän jäähalli. Jos Tampereen uusi kansiareena valmistuu ennen EM-lentopalloa, on mahdollista että ottelut pelataan siellä.


Kimi Räikkösen hyytävä kuva kertoo kaiken tulevan kisan olosuhteista – Jäämies valmistautui -131 asteessa!

iltalehti 18:32 16.09

Kimi Räikkösen ilme pysyi tyynenä jäätävässä kylvyssäkin. Singaporen ilmasto aiheuttaa tällä hetkellä huolta. Indonesian metsäpalojen savu on kantautunut kaupunkivaltioon asti. Tulevana viikonloppuna siellä pitäisi ajaa F1-kisa, vaikka hengittäminenkään ei ole tällä hetkellä terveellistä savun vuoksi.


Tämän viikon F1-kisa on uhattuna – kisapaikalla ei ole turvallista hengittää, kuva kaupungista paljastaa ongelman

iltasanomat 18:14 16.09

Singaporessa ajetaan viikonloppuna F1-kilpailu. Ilmanlaatu kaupunkivaltiossa on ollut niin heikko, että siellä on ollut epäterveellistä hengittää.


+28,2 astetta, Ruotsissa, 21, yritti lopun takaraja uhrien auttajasta tuli vyöryy Suomeenkin – päävalmentaja salamyhkäisenä

Hot topics