Hymy kertoi paljon - Leijonien SM-kultasankari on siirtymässä NHL:ään: ”Ilman muuta olen valmis lähtöön” iltalehti 18:39 17.05

Kärpissä kultaa voittanut Saku Mäenalanen lähtee toteuttamaan unelmaansa Carolinaan. Juuso Riikola ei kiistänyt loikkaa rapakon taakse. Iltalehti uutisoi aiemmin torstaina, että Kärppien SM-kultasankari Saku Mäenalanen siirtyy ensi kaudeksi Carolinan NHL-organisaatioon. - Ei ole mitään varmaa. Katotaan kisojen jälkeen, mihin mennään, Mäenalanen aloitti varovasti.


Tänään tv:ssä: Jukka, 43, aikoo opetella mandariinikiinan vuodessa - tahtoo laukoa kiinalaiselle anopilleen suorat sanat iltalehti 06:02 10.05

Suomalaiset kertovat jälleen Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelman juontajalle Ellen Jokikunnakselle unelmansa, joiden eteen ovat valmiita tekemään kovasti töitä seuraavan vuoden ajan. Varkautelaisella Jukka Kuosmasella, 43, on erittäin kunnianhimoinen tavoite. Yläkoulussa kielistä nelosia todistuksiin napannut mies on päättänyt opetella sujuvaa mandariinikiinaa, jotta voisi keskustella samalla kielellä jääräpäisen anoppinsa kanssa. Jukan vaimo on kiinalainen ja hän puhuu perheen lapsille kiinaa. Mies ja vaimo kommunikoivat englanniksi, isä puhuu lapsilleen suomea, mutta anopin kanssa yhteistä kieltä ei ole. Jukka tahtoisi takoa Kiinan valtion syyttäjänä työskennelleen rautanaamaisen anoppinsa päähän omat mielipiteensä lastenkasvatuksesta. Anopilla kun on omat vankat mielipiteet lasten kasvattamisesta ja myös kulttuurierot näkyvät. - Kiinassa perhelounaalla nousen pystyyn ja pidän pienen puheen kiinaksi. Katotaan anopin ilmettä, miten käy, Jukka suunnittelee.


Siirtoyllätys kesken MM-kisojen: Leijonien NHL-pelaaja lähtee Venäjälle iltalehti 15:53 07.05

Ville Pokka pelaa ensi kaudella KHL:n Omskissa. Venäläismediassa spekuloitiin jo viime viikolla, että Leijonien NHL-sopimuspelaaja Ville Pokka siirtyy ensi kaudeksi KHL:n Avangard Omskiin. Puolustaja näytti maanantaina Tanskassa vihreää valoa venäläisten spekuloinnille. - Noo, joo. Mutta pelataan tää kausi ja katotaan sitten, Pokka toteaa.


TIS: Sammy poltti tiimilippiksen - onko ero Minnasta selvä? ”Kuka tommosta vois antaa anteeksi? ” iltalehti 22:41 12.04

Temptation Island Suomen tämän illan jaksossa paiskottiin lippalakkeja oikein urakalla. Sammy asteli iltanuotiolle pariskunnan tiimilippis päässä, mutta lakki lensikin heti kättelyssä komeasti nuotioon - ennen ensimmäisenkään videon katsomista. - Meidän tiimin yhteiset ajat on pitkälti tossa ja katotaan, puetaanko koskaan enää mitään samaa väriä päälle, tuskinpa, Sammy sanaili lippalakin roihutessa.


avausosuma noudatettu – snookertähti Robin Hull Toto65 Vermo 17.10.2018 vedosta

Uutiset