Mitä tapahtui povipommi Katie Pricen kasvoille? Tuoreet lomakuvat hämmentävät iltalehti 18:31 27.05

Viiden lapsen äiti jätti pettäjämiehensä, ja lomailee jo uuden rakkaan kanssa Belgiassa. Povipommi Katie Price juhlisti syntymäpäiviään lemmenlomalla uuden rakkaansa, personal trainer Kris Boysonin, 29, kanssa. Price täyttää 40 vuotta. Brittiläinen glamourmalli oli pitkään yhdessä stripparimiehensä Kieran Haylerin kanssa, mutta kyllästyi lopulta aviomiehen jatkuvaan pettämiseen. Hayler on muuttanut nyt pois parin yhteisestä kodista, ja Price lomaili Mirrorin mukaan uuden rakkaan kanssa Belgiassa Bruggen kaupungissa. Pariskunta nähtiin muun muassa paikallisessa kahvilassa lomatunnelmissa.


Ashton Kutcherilta avokätinen lahja Ellen Degeneresille - miljoonia dollareita juontajan hyväntekeväisyysjärjestölle iltalehti 22:57 26.05

Helmikuussa Ellen Degeners täytti 60 vuotta. Sen kunniaksi hänen vaimonsa, Portia De Rossi, perusti naisen nimissä luonnonsuojelujärjestön. Ellen Degeneresillä on oma luonnonsuojelujärjestö, kiitos hänen vaimonsa, Portia De Rossin. Gorilloista huolehtiva järjestö perustettiin helmikuussa, Degeneresin syntymäpäivän kunniaksi. Tällä viikolla Ashton Kutcher saapui Ellen Degeneresin keskusteluohjelmaan vieraaksi. Jaksossa Kutcher kysyi juontajalta esimerkiksi lomasuunnitelmista. Degeneres kertoi suuntaavansa Afrikkaan, rakentamaan tukikohtaa hyväntekeväisyysjärjestölleen.


Kati Tervo kirjoittaa rohkeasti kuusikymppisen erotiikasta - ”Puuhastelevan miehen selkä herättää seksuaalista hyrinää” iltalehti 08:21 26.05

Kati Tervo on saanut nauttia jo kolmekymmentä vuotta kestäneestä hyvästä liitosta. Kirjailija Kati Tervo ei kekkuloi ihan yhtenään seurapiiripalstoilla - ja parisuhdehaastatteluja hänestä ja aviomies Jari Tervosta nähdään vielä harvemmin. Kati ei välttele julkisuutta, mutta ei hän parrasvaloihin ihan kauheasti hingukaan. - Kirjailija on julkisessa ammatissa. Ja kun olen vielä kirjoittanut lehtikolumnejakin, pakettiin kuuluu julkisuus. Mutta mieluummin kertoisin kirjoistani kuin itsestäni, kirjailija toteaa.


Pahaenteisesti pintaan noussut öljy kertoi Vuosaaren rantavedessä muhivasta yllätyksestä – viime vuonna samasta paikasta nostettiin varastettu Mazda iltasanomat 18:24 23.05

Helsingissä asuva Kati Mäntylä seurasi tiistaina erikoista työtehtävää, kun Helsingin pelastuslaitos nosti yhteisvoimin hinauspalvelun kanssa henkilöauton merestä Vuosaaressa.


Lahden oikeustalolla pommiuhkaus – poliisi eristi alueen iltasanomat 13:18 23.05

Lahdessa osoitteessa Askonkatu 9 on uhkatilanne, kerrotaan poliisista.


ESS: Lahden oikeustalossa lähetetyssä uhkausviestissä luki "Sikojen lavastaminen loppuu nyt" MTV 13:01 23.05

Lahden Askonkadulla aamupäivällä olleen uhkatilanteen syynä oli pommiuhkaus. Päijät-Hämeen käräjäoikeudesta kerrotaan STT:lle, että oikeuden sähköpostiin tuli aamulla uhkausviesti.


ESS: Käräjäoikeuteen lähetetyssä uhkausviestissä luki "Sikojen lavastaminen loppuu nyt" MTV 13:01 23.05

Lahden Askonkadulla aamupäivällä olleen uhkatilanteen syynä oli pommiuhkaus. Päijät-Hämeen käräjäoikeudesta kerrotaan STT:lle, että oikeuden sähköpostiin tuli aamulla uhkausviesti.


Lahden oikeustalon uhkatilanne ohi – poliisi eristi alueen MTV 11:20 23.05

Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa Lahdessa on ollut aamupäivällä uhkatilanne. Alueen eristys on purettu ja poliisi selvittää tapahtumia. 


Uhkatilanne Lahden oikeustalolla ohi - poliisin eristysalue purettu iltalehti 11:12 23.05

Poliisi on vaitonainen tapauksesta, joka johti Lahden oikeustalon ympäristön eristämiseen. Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa Lahdessa oli keskiviikkona aamupäivällä uhkatilanne, jonka vuoksi poliisi eristi oikeustalon ympäristön. Tilanne on nyt ohi, ja poliisin eristys purettu. Komisario Rauno Piispa Hämeen poliisilaitoksen tilannekeskuksesta kertoi, että eristetty alue oli muutamia satoja metrejä oikeustalolta.


Lahden Askonkadulla uhkatilanne, poliisi eristänyt alueen – osoitteessa sijaitsee oikeustalo iltasanomat 10:48 23.05

Lahdessa osoitteessa Askonkatu 9 on uhkatilanne, kerrotaan poliisista.


Lahden oikeustalolla uhkatilanne – poliisi eristi alueen MTV 10:38 23.05

Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa Lahdessa on uhkatilanne, ja poliisi on paikalla selvittämässä tilannetta.


Lahdessa Askonkadulla uhkatilanne – poliisi eristänyt alueen MTV 10:33 23.05

Lahdessa osoitteessa Askonkatu 9 on uhkatilanne, kerrotaan poliisista.


Lahdessa Askonkadulla uhkatilanne – poliisi eristänyt alueen iltasanomat 10:31 23.05

Lahdessa osoitteessa Askonkatu 9 on uhkatilanne, kerrotaan poliisista.


Lahden oikeustalolla uhkatilanne - poliisi eristänyt alueen iltalehti 10:23 23.05

Poliisi selvittää tilannetta. Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa Lahdessa on uhkatilanne, jonka vuoksi poliisi on eristänyt oikeustalon ympäristön. Komisario Rauno Piispa Hämeen poliisilaitoksen tilannekeskuksesta kertoo, että eristetty alue on muutamia satoja metrejä oikeustalolta.


liputetaan nimet Ferrari-syytösten taustalla ole Suomen virallinen palveluissa tallentui videolle Mies – ”Asiakkaan vastuu

Uutiset