Sara Sieppi muistelee kolmen vuoden takaista tylyä viestiä: ”Onneksi nykyään vähän kivemmat naapurit”

iltalehti 19:08 04.06

Sara Sieppi sai kolme vuotta sitten ytimekkään tokaisun post-it-lapulla. Vuoden 2011 Miss Suomi, somevaikuttaja Sara Sieppi vietti eilen keskiviikkona 29-vuotissyntymäpäiväänsä. Hän aloitti juhlinnan herkkuaamiaisella, Barbie-yöpaitaan pukeutuneena. Aamiaiselle oli Instagramin kuvan perusteella tulossa vieraita, sillä pöytä oli katettu useammalle.


Kätevää! Kalastusluvan voi nyt ostaa sovelluksella

stara 18:40 04.06

Metsähallitus on avannut uuden Eräluvat-nimisen sovelluksen, jonka avulla voi ostaa


Eduskunnassa käytiin kiivas keskustelu EU:n isosta elvytyspaketista – oppositio kävi jo etukäteen kuumana, kun hallituksen kantaa ei kuulunut

yle 16:46 04.06

Avun suuri osuus elvytysrahastossa on herättänyt kiivasta keskustelua. Valtiovarainministeri Katri Kulmuni kertoi, että hallitus ei hyväksy EU-komission ehdotusta sellaisenaan. Koko elvytyspaketin on oltava pienempi ja lainapainotteinen, sanoo Kulmuni.


Eduskunnassa keskustelu EU:n isosta elvytyspaketista – oppositio kävi jo etukäteen kuumana, kun hallituksen kantaa ei kuulunut

yle 16:46 04.06

Avun suuri osuus elvytysrahastossa on herättänyt kiivasta keskustelua. Valtiovarainministeri Katri Kulmuni kertoi, että hallitus ei hyväksy EU-komission ehdotusta sellaisenaan. Koko elvytyspaketin on oltava pienempi ja lainapainotteinen, sanoo Kulmuni.


Eduskunnassa keskustelu EU:n isosta elvytyspaketista – oppositio kävi jo etukäteen kuumana, kun hallituksen kantaa ei kuulunut, katso suorana klo 17

yle 16:46 04.06

Avun suuri osuus elvytysrahastossa on herättänyt kiivasta keskustelua EU.


Rikollisjengi viljeli hamppua syrjäisillä maatiloilla Suomessa – rahat päätyivät Serbiaan kuriirien avulla

iltasanomat 11:54 04.06

Yksi kuriiri otettiin kiinni Helsinki-Vantaan lentokentällä ja hänen hallussaan oli 8 000 euroa käteistä.


Kätensä loukannut Toni Kuusela sivussa viikkoja – kisan jatkamisella olisi voinut olla tuhoisat seuraukset: "Nyt ei tarvitse leikkuupöydälle lähteä"

yle 20:37 03.06

Toni Kuuselan kyynärpäävaiva estää maksimaalisen heittämisen 3-4 viikon ajan, mutta ei uhkaa loppukesän isoimpia kisoja.


Brittilaulaja Sophie Ellis-Bextor kaatui pahasti pyörällä – julkaisi hurjan kuvan sairaalasta

iltalehti 16:33 03.06

Laulaja Sophie Ellis-Bextor kaatui pahasti pyörällä. Sophie Ellis-Bextor julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka ohessa hän kertoo kaatuneensa pahasti pyörällä. Laulajan päähän ja käteensä saamat vammat vaativat sairaalahoitoa, mutta nyt hän on jo paremmassa kunnossa. Tuoreessa kuvassa laulaja poseeraa kameralle sairaalan sängystä. Hänen kätensä ja kasvonsa ovat ruhjeilla, ja kuvan ohessa hän kertoo kohtalokkaasta pyöräilyonnettomuudesta, johon hän joutui eilen illalla. Hän kertoo kaatuneensa pyörällään polulla ikävin seurauksin.


Rasistisen Zoom-hyökkäyksen kohteeksi joutunut NHL-lupaus avautui: ”En ole koskaan ollut täysin hyväksytty”

iltalehti 19:58 02.06

Kaapo Kakon tuleva joukkuetoveri kertoi mietteistään huhtikuisen Zoom-hyökkäyksen jäljiltä. New York Rangersin 20-vuotias puolustajalupaus K’Andre Miller kertoo Twitterissä tunteistaan, joita hän kokenut viimeisten viikkojen aikana. Tummaihoinen Miller joutui rasistisen hyökkäyksen kohteeksi huhtikuussa, kun hänet esiteltiin yhteisöpalvelu Zoomissa Rangersin faneille. Rangers ja NHL tuomitsivat teon voimakkaasti jälkikäteen.


Tuore äiti Helmi-Leena Nummela kaipaa juoksemaan – fanit neuvovat: ”Ootat, että ei litratolkulla lirahtele”

iltalehti 18:15 02.06

Helmi-Leena Nummela ja Roope Salminen ovat pysyneet vaitonaisina vauvastaan. Näyttelijäpariskunta Helmi-Leena Nummela ja Roope Salminen saivat esikoisensa 18. huhtikuuta. Jo etukäteen Salminen ilmoitti, ettei aio tuoda lastaan julkisuuteen. Kovin vaitonaisia tuoreet vanhemmat ovat olleetkin.


Opettajien videopäiväkirjat koronakeväästä: Yksi nautti tehdessään oppilaille taikatemppuja, toisen perheelle "mikään määrä ruokaa ei riitä"

yle 14:58 02.06

"En muistele tätä jaksoa elämässä mitenkään ikävin mielin", arvioi Hämeessä asuva opettaja lopulta viime kuukausia.


Koomasta herännyt jalkapalloilija hämmästytti: Alkoi puhua virheetöntä ranskaa – sukupuun tutkiminen nosti esiin hurjat skenaariot

iltalehti 09:19 02.06

Rory Curtisin tarina on uskomatonta luettavaa. Kun amatöörijalkapalloilija Rory Curtis heräsi koomasta, hän ei tiennyt missä hän oli. Hämillään olivat myös hänen omaisensa sairaalapedin ympärillä, kun brittiläinen Curtis alkoi puhumaan virheetöntä ranskaa. Kun Manchester Unitedin akatemiaan asti yltänyt jalkapalloilija Rory Curtis joutui auto-onnettomuuteen 2012, hänen elämänsä muuttui dramaattisesti. BBC:lle tarinansa kertoneen Curtisin kokemukset toipumisjaksosta sisältävät elokuvamaisia käänteitä.


Ylen kysely: Oppivelvollisuusiän korotus jakaa eduskuntaa – oppositio luopuisi, hallitus kannattaa, keskustassa epäröidään

yle 05:30 02.06

"Kateissa olevat nuoret juoksevat karkuun" tai "paras yksittäinen työllisyystoimi", kansanedustajat vastasivat.


Niikko: Haavisto soitti ja kertoi al-Holilta palaajista heti kerrottuaan presidentille

iltasanomat 12:30 01.06

Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan Mika Niikon mukaan ulkoministeri Pekka Haavisto tiedotti valiokuntaa etukäteen niin kuin oli sovittu.


Espanjan La Liga aikoo urakoida loppukauden hurjaa tahtia – ”Päivät tiedetään kaksi viikkoa etukäteen”

iltasanomat 08:16 01.06

Espanjan liiga palaa tositoimiin 11. kesäkuuta.


Poptähti Sia on ollut jo vuoden verran äiti kahdelle pojalle – kertoo asiasta vasta nyt

iltalehti 07:40 01.06

Sia on adoptoinut kaksi poikaa. Laulaja Sia eli Sia Kate Isobelle Furler tunnetaan esimerkiksi kappaleistaan Chandelier, Cheap Thrills ja Alive. Lisäksi laulaja on tehnyt kappaleita esimerkiksi Rihannalle, Rita Oralle ja Britney Spearsille. Nyt laulaja on myös äiti. Sia kertoi asiasta The Morning Mash Up -ohjelmassa toukokuussa. Sia kertoi adoptoineensa kaksi poikaa vuosi sitten. Adoptiohetkellä nuoret olivat noin 18-vuotiaita. Molemmat ovat nyt 19.


Uusi tieliikennelaki on nyt voimassa – tiedä ainakin tämä

yle 05:45 01.06

Kokosimme keskeiset muutokset käteväksi muistilistaksi.


Uusi tieliikennelaki on nyt voimassa – tiedä ainakin tämä!

yle 05:45 01.06

Kokosimme keskeiset muutokset käteväksi muistilistaksi.


Suomalaisskeittarit lähettivät J. Karjalaiselle rakkauskirjeen – legendaarinen artisti vastasi ja nyt hänen kuolematon perintönsä rullaa pitkin katuja

mtv 15:05 31.05

J. Karjalaisen ja skeittaajien yhteistyön perustana toimivat rakkaus suosikkiartistin musiikkiin sekä levyjen kuolemattomiin grafiikoihin, mutta aiemmat yhteistyöt ovat tähdänneet Happy Hour Skateboardsin perustajan Jake Poropudaksen mukaan myös syvempään yhteiskunnalliseen vaikutukseen. 


Meghan Marklen ja Kate Middletonin kuninkaallisen riidan syy: Sukkahousut!

stara 23:55 30.05

Ei ole salaisuus, että Yhdistyneen kuningaskunnan prinssien puolisot, Cambridgen ja


Hot topics