Keihäsfinaalin järjestelyt puhuttavat yhä – jopa Jan Zelezny oli raivona ja Lassi Etelätalo pyöritteli päätään: "Kyllä me osattais katsoa sen verran"

yle 18:45 08.10

Miesten keihäsfinaalin taso lopahti karsinnasta rajusti. Moni oli tyytymätön Dohan MM-kisojen järjestelyihin.


Dohassa muhii suomalainen jättiyllätys – jopa mitalin makua: ”Voin saada mitä vaan”

iltalehti 19:46 05.10

Kristiina Mäkelällä on aineksia kanuunahyppyyn. Loikkaaja Kristiina Mäkelän nenässä on tuoksu. Se ei ole voimakas, mutta se on olemassa. Se on MM-mitalin tuoksu. –?Jos hullu päivä tulee, finaalissa voin saada mitä vaan, karsinnasta kuudenneksi parhaalla tuloksella 14,26 lauantain loppukilpailuun edennyt Mäkelä sanoo.


Mikä trilleri! Keihäskarsinnasta oli muodostumassa suomalaisittain täysi pannukakku, mutta Etelätalo räväytti viimeisellään: "En uskonut siinä vaiheessa, että heitto riittää"

yle 19:28 05.10

Suomalaisista keihäänheittäjistä ainoastaan Lassi Etelätalo nähdään sunnuntain finaalissa.


Lassi Etelätalo venyi pakkoraossa – 14 sentin erolla MM-finaaliin! Ruuskanen, Helander ja olympiavoittaja tylysti pihalle

MTV 18:44 05.10

Lassi Etelätalo latasi viimeisellä yrityksellään karsinnasta keihäänheiton MM-finaaliin Dohassa lauantaina. Antti Ruuskanen ja Oliver Helander jäivät tylysti loppukilpailun ulkopuolelle. 


Kristiina Mäkelä lupaavassa iskussa MM-finaaliin – "Jos sattuu hullu päivä..."

MTV 06:50 04.10

Kristiina Mäkelä pomppi Dohan MM-kisojen kolmiloikkakarsinnasta vakuuttavasti finaaliin. Mäkelä venytti heti ensimmäisellä yrityksellään loikkansa 14,26:een ja sijoittui karsinnassa kuudenneksi.


MM-yleisurheilun suomalaiset tänään: Karsintapeikon karistamisen aika on nyt – "Finaalipaikka realistinen"

MTV 05:45 01.10

Yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa ei ole nähty vielä suomalaista kilpailusuoritusta, joka olisi riittänyt jatkoon alkueristä tai karsinnasta. Topi Raitanen hakee sitä 3 000 metrin estejuoksussa tiistaina. 


Pituushypyn sensaatiovoittaja teki päivässä täyskäännöksen – tässä oli MM-kullan ja 37 sentin ennätysparannuksen salaisuus

MTV 13:15 29.09

Tajay Gayle teki ajatuksellisen täyskäännöksen perjantain karsinnasta lauantain finaaliin miesten pituushypyssä Dohan MM-kisoissa. Yllätysmaailmanmestaruuden hurjalla ennätysparannuksella ottaneen jamaikalaisen reseptinä oli "putkikatseen" luoma flow.


Päivän ravivihje: Toto65, Teivo 24.9.

iltalehti 07:44 24.09

Teivossa Kriterium-karsinnat. Nelivuotiaat suomenhevoset ja kolmevuotiaat Suomessa syntyneet lämminveriset kamppailevat illalla Teivossa pääsystä 5. lokakuuta järjestettäviin Kriterium-finaaleihin. Toinen suomenhevoskarsinnasta ja kaikki viisi lämminverikarsintaa ovat mukana Toto65-kohteina. Tasoerot ovat melkoiset, eikä esimerkiksi Euroopan ikäluokkaparhaimmistoon kuuluvan Mascate Matchin tarvitse tällä kerralla esittää edes parastaan. Yli 250 000 euroa ansainneen tamman matka jatkuu kohti uusia kansainvälisiä(kin) haasteita. Toto65-vihjerivi:


Suomalaisen naiskiekkoilun sarjajärjestelmää jälleen muutettu – Mestiskarsinnasta voi nousta Suomen mestariksi

jatkoaika.com 20:38 06.09

Naisten liiga alkaa Kuopiossa pelattavalla avausturnauksella. Sarjajärjestelmää on jälleen hieman muutettu. Pelaajasiirtoja tapahtui kesän runsaasti. Niitä ruodittiin yhdessä asiantuntija Jarno Tuokkolan kanssa.


Suomalaisen naiskiekkoilun sarjajärjestelmää jälleen muutettu - Mestiskarsinnasta voi nousta Suomen mestariksi

jatkoaika.com 20:38 06.09

Naisten liiga alkaa Kuopiossa pelattavalla avausturnauksella. Sarjajärjestelmää on jälleen hieman muutettu. Pelaajasiirtoja tapahtui kesän runsaasti. Niitä ruodittiin yhdessä asiantuntija Jarno Tuokkolan kanssa.


Huuhkajien työn sankarilla ristiriitaiset tunnelmat ennen Teemu Pukin pilkkua: ”Aina pieni epäusko”

MTV 06:59 06.09

Suomi taisteli tärkeän 1–0-voiton Kreikasta EM-karsinnasta Teemu Pukin rankkarimaalilla. Toppari Joona Toivio jännitti voittomaalia taustalla.  


Olympiakarsinnasta tuloksellinen pannukakku – Suomi hävisi myös Kanadalle

MTV 11:33 11.08

Suomen miesten lentopallomaajoukkue päätti Kiinan Ningbossa pelattavan olympiakarsintaturnauksen osaltaan 0-3-tappioon Kanadalle sunnuntaina. 


Taika Koilahti hyppäsi EM-finaaliin erikoisten käänteiden jälkeen: pitkä karsintahyppy hylättiin ensin – hyväksyttiin vasta kilpailun päätyttyä

iltalehti 14:53 13.07

Turkulainen ponnisti parhaallaan 648 ja oli pituuskarsinnan kolmanneksi paras. Taika Koilahti pomppasi yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kisojen pituuskarsinnasta finaaliin erikoisten vaiheiden jälkeen. Koilahden ensimmäinen hyppy lähti 30 senttiä lankun takaa ja tulokseksi tuli vain 601. Toinen karsintahyppy oli pitkä, mutta toimitsijat tuomitsivat hypyn pitkän pohtimisen jälkeen yliastutuksi.


SE-nainen Ella Junnila pomppasi karsinnasta nuorten EM-finaaliin Ruotsissa

iltasanomat 13:53 12.07

Junnila ylitti sateisessa karsinnassa 178.


Kova temppu! Lotta Kemppinen pinkoi 100 metrin EM-finaaliin nuorten kisoissa – Helena Leveelahti ja Johanna Lehtiö kiekon loppukilpailuun

iltalehti 20:16 11.07

Lotta Kemppinen selvitti tiensä 100 metrin finaaliin 22-vuotiaiden EM-kisoissa. Lotta Kemppinen oli oman eränsä neljänneksi nopein juoksija ajalla 11,78. Aika riitti niukasti 100 metrin EM-finaaliin nuorten kisoissa, sillä sadasosan hitaammin juossut Géraldine Frey jäi loppukilpailun ulkopuolelle. Finaali juostaan perjantaina. Myös naisten kiekonheiton finaalissa nähdään huomenna suomalaisia. Karsinnasta loppukilpailuun tiensä selvittivät Helena Leveelahti ja Johanna Lehtiö.


He kisaavat tangokuninkuudesta juhlavuonna – finalistit kertovat itsestään

mtv 14:03 11.07

Torstaisesta tangokarsinnasta jatkoon lauantain loppukilpailuun pääsee kolme miestä sekä kolme naista.


Suomen tennismiehet ovat yhden otteluvoiton päässä maailmanlohkon karsinnasta – Espoossa Davis Cupissa vastassa syksyllä kivikova Itävalta

yle 16:02 09.05

Suomi kohtaa Itävallan syksyllä tutulla miehityksellä.


järjen päästä ole kova jätkä. – yksi pahimmista

Hot topics