Prinssi William ja herttuatar Catherine lomailivat yksityissaarella – tältä näyttää herttuaparin 20 000 euroa viikossa maksava loma-asunto

iltalehti 12:08 01.08

Herttuapari lomaili saarella lastensa kanssa parin viikon ajan. The Sun -lehden mukaan Cambridgen herttuapari lomaili heinäkuun aikana Karibianmerellä sijaitsevalla yksityissaarella. Mustique-niminen saari on kuninkaallisten lisäksi houkutellut lukuisia julkisuuden henkilöitä. Muun muassa edesmennyt muusikko David Bowie viihtyi saarella omassa huvilassaan. Jos yllä oleva kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.


Näin prinssi George juhlii syntymäpäiväänsä – kuningatar Elisabetkin hemmottelee pikkuprinssiä

iltalehti 11:44 22.07

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen esikoinen juhlii maanantaina syntymäpäiväänsä. Cambridgren herttuaparin esikoinen on jo 6-vuotias. Syntymäpäiväänsä pikkuprinssi viettää perheensä kanssa kesälomatunnelmissa. The Sunin mukaan Georgen perhe on parhaillaan Mustiquen saarella Karibianmerellä perheensä kanssa. Saari tunnetaan erityisesti Britannian kuningasperheen jäsenten rantalomakohteena. The Sunin mukaan erityisesti herttuatar Catherine on kiintynyt Mustiquen saareen. Perhe on lomaillut kohteessa jo monta kertaa. He saavat lomailla saaressa ilman paparazzeja kaikessa rauhassa.


Curacaon rannikolta löytyi miehen ruumis – kymmenien pelätään hukkuneen veneturmassa

iltasanomat 05:16 12.06

Ainakin 30 ihmisen pelätään kuolleen, kun venezuelalaisia pakolaisia kuljettanut vene upposi Karibianmerellä.


Kymmeniä kateissa veneen upottua Karibianmerellä

iltasanomat 03:56 12.06

Ainakin 30 ihmisen pelätään kuolleen, kun venezuelalaisia pakolaisia kuljettanut vene upposi Karibianmerellä.


huiman näytönpaikan – Kärpät yllätti muuttuneet reilussa nämä syyt ruokkivat se mielessä

Hot topics