Kari-Pekka Toivosella ja Merja Larivaaralla henkilökohtainen muisto Kari Tapiosta: lauloi pariskunnan häissä

iltalehti 23:35 11.09

Olen suomalainen -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa juhlittiin keskiviikkona. Kari Tapiosta kertova, Aleksi Mäkelän ohjaama Olen suomalainen -elokuva saa ensi-iltansa tänään keskiviikkona. Punaisen maton kutsuvierastilaisuuteen saapuivat myös Merja Larivaara ja Kari-Pekka Toivonen. He muistelevat Kari Tapiota lämmöllä.


Näyttelijä Merja Larivaara: ”Haltioidun miehestäni päivittäin”

iltasanomat 07:48 07.09

Näyttelijä Merja Larivaara, 55, on miehensä, näyttelijä Kari-Pekka Toivosen kanssa palannut takaisin Porvoon maisemiin viiden Oulussa viettämänsä vuoden jälkeen. Vaikka lähtö Oulun Kaupunginteatterista ei ollut kovin mieluisa joidenkin soraäänten takia, Merja painottaa heillä olevan Oulusta vain hyviä muistoja.


Kari-Pekka Kyröltä kiertelemätöntä tekstiä Therese Johaugin huipputuloksesta juoksukilpailussa: ”Se fakta on hämmästyttävä”

iltasanomat 05:57 06.08

Hiihtokuningattaren loistosuoritus Norjan yleisurheilun mestaruuskisoissa noteerattiin laajasti.


Kari-Pekka Kyrö matkusti ulkomaille Justin Gatlinin perässä, nyt hän on innoissaan suomalaisjuoksijasta – ”Onneksi on hän”

iltasanomat 19:34 11.06

Kari-Pekka Kyrö saapui Paavo Nurmen kisoihin katsomaan ennen kaikkea Topi Raitasta.


Kari-Pekka Kyrö fanittaa ryvettynyttä juoksutähteä – laukoo suorat sanat yleisurheilun dopingista: ”Amerikkalaiset kermaperseet olivat pahimpia räksyttäjiä”

iltalehti 09:13 11.06

Kari-Pekka Kyrö pyysi Justin Gatlinilta nimikirjoituksen paluukilpailussa vuonna 2010. Kyrö on lehtereillä myös tänään, kun pikajuoksija kilpailee Turussa. Kun Justin Gatlin teki viimeisimmän dopingjäähynsä jälkeen paluun kilparadoille Viron Rakveressa heinäkuussa 2010, hiihtovalmentaja Kari-Pekka Kyrö matkusti etelänaapuriin. Hän seurasi aitiopaikalta amerikkalaista alkuverryttelystä lähtien.


Justin Gatlinilla on kohtalotoveri Jyväskylässä – Kari-Pekka Kyrö lumoutui vihatusta amerikkalaisesta: ”Murjottu mies nousi helvetin esikartanosta takaisin”

iltalehti 09:13 11.06

Jyväskyläläinen oli lehtereille Gatlinin paluukilpailussa vuonna 2010 ja pyysi tältä nimikirjoituksen. Kun Justin Gatlin teki viimeisimmän dopingjäähynsä jälkeen paluun kilparadoille Viron Rakveressa heinäkuussa 2010, hiihtovalmentaja Kari-Pekka Kyrö matkusti etelänaapuriin. Hän seurasi aitiopaikalta amerikkalaista alkuverryttelystä lähtien.


meksikolaisyleisö raivostui Nainen sadan tiet, Ilmatieteen

Hot topics