Kylie Jenner edusti festareilla siskonsa kanssa - vain kaksi kuukautta synnytyksestä iltalehti 20:39 16.04

Kylie Jenner saapui Coachellaan isosiskonsa kanssa. Kourtney Kardashian, 38, ja Kylie Jenner, 20, saapuivat Coachella -festivaaleille viikonloppuna. Viikko oli muutenkin menestyksekäs, sillä Kourtneyn ja Kylien sisko Khloe Kardashian sai esikoisensa vain päivää ennen festivaaleja. Kourtney Kardashianilla itsellään on kolme lasta ja Kylie Jenner puolestaan tuli ensimmäisen kerran äidiksi helmikuussa. Molemmat jakoivat kuvia festivaaleista sosiaalisessa mediassa. Jenner on pudottanut raskauskilot, näyttäen kiinteytynyttä kehoaan seuraajilleen anteliaasti.


Kim Kardashianin Saint-poika on ylpeä isoveli - suloinen suukkokuva iltalehti 20:58 31.03

Kim Kardashian, 37, on kolmen lapsen ylpeä äiti. Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on kolme yhteistä lasta. Nuorimmainen syntyi tämän vuoden tammikuussa, North West kesäkuussa 2013 ja Saint West joulukuussa 2015. Tuoreessa kuvassa isoveli Saint suukottaa Chicago-pikkusiskonsa otsaa. Kuvan saatteeksi Kardashian on kirjoittanut.


- Suomalaisvalmentaja Etiopian talous henkivartija elää Saksassa isänsä menettäneelle ja lisääkin voi Kärppien miehistössä valtava Liverpool murskaa AS loikkauskohun jälkeen - oli liikaa olkavarren piti hätäkokouksen, Orpon puolustajaa Salah iskee ystäviensä sarja 3-2 vastaisena yönä

Uutiset