Nanna Karalahti julkaisi tunteikkaan kuvan – päätähtenä esikoispoika Jax! mtv 14:15 21.04

Bloggaaja Nanna Karalahti lisäsi Instagramiin vastikään kuvan, joka henkii äitiyden onnea.


Nyt sattui! Jere Karalahti julkaisi rajun kuvan varpaastaan: "Siinä se nyt roikkuu" mtv 21:30 18.04

Entinen jääkiekkoilijatähti Jere Karalahti julkaisi Instagramissa kuvan osumaa saaneesta varpaastaan.


Nanna Karalahti paljastaa tarkan lasketun aikansa – piti raskautensa salassa harvinaisen pitkään iltasanomat 10:20 18.04

Fitness-ammattilainen Nanna Karalahti paljasti, että pariskunnan toinen lapsi syntyy kesällä.


Tänään tv:ssä: Riku Rantala vitsailee Karalahden päihdeongelmalla - Jereä vain naurattaa iltalehti 06:19 18.04

Jere Karalahti on tänään vieraana Mad Cook Show'ssa. Tunna Milonoffin ja Riku Rantalan ruokaohjelman Mad Cook Show'n vieraina ovat tänään Kike Elomaa ja Jere Karalahti. Jälkimmäinen saa tehtäväkseen maistella mysteerilerssiä, joka saattaa sisältää vaikka mitä. Samalla Karalahti käy läpi KHL-aikojaan, jolloin ruokavalio saattoi olla aika karu. - Siellä oli sellaisia paikkoja ja ruokia, että välillä jouduin elämään proteiinijauhoilla, Karalahti muistelee.


Toista lastaan odottava Nanna Karalahti treenaa säännöllisesti: ”En voi suositella kaikille” iltalehti 20:49 17.04

Nanna Karalahti oppi kuuntelemaan kehoaan ensimmäisen raskautensa aikana. Fitnesspäiväkirjat-tv-sarjasta tuttu Nanna Karalahti, 30, odottaa toista lastaan miehensä Jere Karalahden kanssa. Nannan vauvavatsa on jo selvästi näkyvillä, sillä raskaus on edennyt jo pitkälle. Tarkkaa laskettua aikaa Nanna ei kuitenkaan halua paljastaa.


Jere Karalahti julkaisi karmean kuvan – loukkaantui treeneissä: “Siinä se roikkuu” iltasanomat 20:31 17.04

Nyt sattui.


Martina Aitolehti kommentoi hääpuvun sovittamiskuvaa: ”Se oli lakana” iltalehti 20:23 17.04

Ironman-kilpailuun treenaava Martina Aitolehti pysyy vaitonaisena hääpuheista, vaikka esittelikin tekeillä olevaa mekkoa Instagramissa. Martina Aitolehti ja Nanna Karalahti kertovat omat motivaatiovinkkinsä. Miss Helsinki -kilpailun luotsaamisesta luopuneen Martina Aitolehden, 35, aika kuluu nykyisin urheilun ja hyvinvoinnin parissa. Tiistaina hän ja Nanna Karalahti kertoivat ryhtyvänsä lasten ja nuorten liikuntalähettiläiksi yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa.


Jere Karalahti loukkaantui treeneissä, jakoi kuvan lähes irti lähteneestä varpaastaan: ”Siinä se nyt vielä kuitenkin roikkuu” iltalehti 20:05 17.04

Jääkiekkoilija Jere Karalahti on jakanut kuvan haavoittuneesta varpaastaan. Jere Karalahti kertoo Jere-kirjasta. Jääkiekkoilija Jere Karalahti on jakanut kuvan varpaastaan Instagram-sivullaan. Kuvasta näkyy ainakin kuusi tikkiä saanut varvas. Kuvan saatteeksi Nanna Karalahden puoliso kirjoittaa:


Keni Karalahti siirtyy Jukureista Pelicansiin – Jonne Jantunen jatkaa Lahdessa iltasanomat 13:01 16.04

Jantusen sopimuksessa on optio kaudesta 2019–20.


Pelicans-puolustukseen uusi kasvo Jukureista - Karalahti matkaa Lahteen jatkoaika.com 12:56 16.04

Lahden Pelicans on tehnyt sopimuksen puolustaja Keni Karalahden kanssa. Hyökkäykseensä lahtelaisryhmä kiinnitti puolestaan jatkosopimuksella Jonne Jantusen.


Pelicansissa ensi kaudella kaksi legendaarista kiekkonimeä: Karalahti Mikkelistä Lahteen, Jantuselle jatkosopimus iltalehti 12:42 16.04

Pelicansin nutussa viilettää ensi kauden liigakaukaloissa kaksi nimeä, jotka ovat Suomi-kiekon lähihistoriasta enemmän kuin tuttuja. Lahden Pelicans tiedottaa tehneensä sopimukset puolustaja Keni Karalahden ja hyökkääjä Jonne Jantusen kanssa. Karalahden sopimus kattaa ensi kauden, Jantusen sopimuksessa on optio myös jatkosta.


Vähemmän tunnetut Jantunen ja Karalahti sopimukseen Pelicansin kanssa MTV 12:18 16.04

SM-liigaseura Lahden Pelicans on tehnyt ensi kaudesta pelaajasopimukset hyökkääjä Jonne Jantusen ja puolustaja Keni Karalahden kanssa. Jantusen sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2019–2020.


Nanna esittelee Karalahtien Keravan-kodin: modernia valkoista lattiasta kattoon, Nannalla oma huone vaatteille iltalehti 16:52 15.04

Nanna ja Jere Karalahden kodissa pinnat ovat valkoisia ja huonekalut harmaita. Videolla Jere Karalahti kertoo päiväkotiprojektista. Fitnesslavoilta ja television Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Nanna Karalahti, 30, esittelee Youtube-vlogillaan hänen ja puolisonsa Jere Karalahden, 43, kodin.


Raskaus jo viimeisellä kolmanneksella – tästä syystä Nanna Karalahti salasi raskautensa mtv 10:04 08.04

Julkisuudesta tunnettu Nanna Karalahti paljastaa YouTube-kanavallaan syyn raskautensa salaamiseen.


Nanna Karalahti poseeraa suloisessa kuvassa - raskaus näkyy jo iltalehti 17:43 04.04

Fitnesspäiväkirjat-tähti odottaa toista lastaan miehensä Jere Karalahden kanssa. Toista lastaan odottava Nanna Karalahti on julkaissut Rusinoita ja taateleita -nimisellä Instagram-tilillä kuvia, joissa hänen raskautensa näkyy jo selvästi. Tuoreimmassa kuvassa Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta tuttu tv-kasvo poseeraa valkoisessa löyhässä paidassa ja farkuissa ystävänsä Nicolen kanssa. Otoksessa Karalahti pitelee hellästi vatsaansa. Aiemmin Rusinoita ja taateleita -tilillä on julkaistu kuvia, joissa tuleva kahden lapsen äiti poseeraa vaaleanpunaisessa kukkamekossa.


Nanna Karalahti kertoo, miksi ei paljastanut raskauttaan heti iltalehti 14:23 02.04

Nanna Karalahti kertoo YouTube-videolla nauttineensa toisesta raskaudestaan ja halunneensa pitää sen yksityisenä. Nanna Karalahti kertoi viikko sitten Instagram-tilillä Rusinoita ja taateleita olevansa raskaana. Hän paljasti tuolloin odottavansa tytärtä, jonka laskettu aika on kesällä. Nyt Karalahti kertoo YouTube-videolla hänen ja Jere Karalahden perheenlisäyksestä ja raskausajasta. - Olen aivan älyttömän onnellinen siitä. Lapsen saaminen on suuri rikkaus. Puhutaan siitä, etteivät lapsettomat ihmiset tiedä, mitä ne menettää, mutta omalle kohdalle lapsi on tuonut niin paljon enemmän merkitystä, hän kertoo.


Jere Karalahti iloitsee perheenlisäyksestä Instagramissa: "Rakastan mun perhettä" mtv 15:44 29.03

Entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti iloitsee perheenlisäystä Instagramissa.


Jere Karalahti hehkuttaa neljännen lapsensa odotusta Instagramissa: ”Elämä on ihan v**un siistiä” iltalehti 11:03 29.03

Nanna ja Jere Karalahti odottavat toista yhteistä lastaan. Nanna ja Jere Karalahti ovat mukana perustamassa uutta päiväkotia Keravalle. Nanna Karalahden ja Jere Karalahden tytär syntyy kesällä. Pariskunnalla on entuudestaan 1-vuotias Jax-poika.


lähetti Minnesotan Lähetti vahingossa saa 1575 Sipilä tulevista Uumaja 21.4.2018

Uutiset