Toni ja Dan veikkaavat niin hyvin, että vedonlyöntifirmat yrittävät estää heitä lyömästä vetoa

yle 17:00 12.09

Peliyhtiöt rajoittavat liian suuria voittoja saavien vedonlyöjien pelaamista. Suomalaismiehet ovat keksineet keinoja kiertää kansainvälisten peliyhtiöiden rajoituksia.


Naisleijonien päävalmentaja Pasi Mustonen toivoo miesjääkiekkoilijoiden heräävän tasa-arvoiseen bonusten jakoon: "Olen yllättynyt, ellei näin tapahdu ja ellei näin tapahdu, olen myös pettynyt"

yle 15:15 05.09

Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kertoo, että liitto on yrittänyt vaikuttaa kansainvälisten turnausten palkintorahoihin.


Raitanen hioi virettään kohti MM-kisoja – kakkossija Zagrebin estekisassa

yle 21:59 03.09

Topi Raitanen juoksi toiseksi ajalla 8.25,51 Zagrebin kansainvälisten kisojen 3000 metrin esteissä.


Näin törkeästi kansainväliset peliyhtiöt voivat kohdella ”liian hyvin” menestyviä vedonlyöjiä: ”Täysin mielivaltaiset perusteet”

iltalehti 10:53 30.08

Suuri osa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa näkyvistä kansainvälisistä vedonvälittäjistä ei kohtele voittavia vedonlyöjiä suopeasti. Peliasiantuntija Pete Käenmäki kertoo alan ikävistä käytännöistä. Viime viikkoina keskustelu Veikkauksen monopolin ympärillä on ollut varsin kiivasta – ja osin täysin syystä. Mutta ei ruoho ole aina vihreämpää aidan toisellakaan puolella. Tässä artikkelissa kerron henkilökohtaisista kokemuksistani kansainvälisten vedonvälittäjien maailmassa.


Kuva: Menikö pilailu liian pitkälle? Koomikon pelleily urheilutähden kustannuksella herättää raivoa - ei kadu mitään

iltalehti 23:17 13.08

Perun oikeusasiamies hakee koomikko Jorge Benavidesin esittämää, muun muassa blackface-maskeeraustyylillä luotua, jalkapalloilija Jefferson Farfanin parodia-hahmoa syyttäjän tutkittavaksi. Benavides on Perussa erittäin suosittu koomikko. 52-vuotias televisioesiintyjä on tunnettu perulaisten ja kansainvälisten julkisuuden hahmojen imitoimisesta, mitä hän on tehnyt eri TV-ohjelmissa jo 1980-luvulta lähtien. Yksi Benavidesin hahmoparodioista on juuri jalkapalloilija Farfan, jota hän on parodioinut ”Farquita Foquita” -nimisellä hahmollaan läpi 2010-luvun. Hahmon nimi on johdettu Farfanin lempinimestä ”La Foquita”. 34-vuotias jalkapalloilija on yksi Perun maajoukkueen kantavista voimista ja pelannut urallaan Euroopassa PSV:ssä, Schalke 04:ssä ja nykyisin Moskovan Lokomotivissa.


Vilnasta on tullut HBO:n Chernobylin ja muiden huippusarjojen suosittu kuvauspaikka – "Työt löytävät minut, eikä toisin päin"

yle 15:51 09.08

Liettuan pääkaupungista Vilnasta on tullut kansainvälisten tv-sarjojen suosittu kuvauspaikka. Maisemiltaan monipuolisessa kaupungissa on kuvattu muun muassa BBC:n ja HBO:n suurtuotantoja. Kansainvälisten kuvausryhmien vierailuista on taloudellista hyötyä koko Liettualle.


Uutissuomalainen: Kansainvälisten adoptioiden määrä romahti Suomessa

iltasanomat 05:07 07.08

Kansainvälisten adoptioiden määrä on romahtanut Suomessa ennätyksellisen alas, kirjoittaa Uutissuomalainen.


Uutissuomalainen: Kansainvälisten adoptioiden määrä romahti viime vuonna – vain vuosina 1985-1987 määrä oli pienempi

yle 05:03 07.08

Suomeen saapui viime vuonna ulkomailta 52 adoptiolasta palvelunantajien välityksellä.


Suuri rakennuspalo: Säterin vanha tehdas palaa Valkeakoskella – paikalla yli 20 yksikköä

iltasanomat 20:27 01.08

Säteri eli Kuitu Oy valmisti viskoosikuitua, ja joutui kansainvälisten yritysjärjestelyjen kurimuksen.


”Ilman huumoria ei olisi Vilpereitä” – Turkulaisille vilkkusilmille olisi keikkaa tarjolla enemmän kuin pystyy ottamaan

iltasanomat 08:49 27.07

1990-luvulla Vilperin perikunta hurmasi suomalaiset kansainvälisten hittien nerokkailla käännösversioilla. Bändi tekee yhä kymmenisen keikkaa vuodessa.


Kansainvälisten tähtiesiintyjien peruutukset piinaavat kesän festarikävijöitä – Weekend Festival pyytää faneilta apua mysteeriin: ”On hyvä kysymys, mistä tämä johtuu”

mtv 16:46 19.07

Tämän kesän festivaalikävijät ovat joutuneet kokemaan poikkeuksellisen paljon vastoinkäymisiä, sillä jo kolmen eri festivaalin pääesiintyjät ovat peruneet esiintymisensä Suomessa.


Kansainvälisten tähtiesiintyjen peruutukset piinaavat kesän festarikävijöitä – Weekend Festival pyytää faneilta apua mysteeriin: ”On hyvä kysymys, mistä tämä johtuu”

mtv 16:46 19.07

Tämän kesän festivaalikävijät ovat joutuneet kokemaan poikkeuksellisen paljon vastoinkäymisiä, sillä jo kolmen eri festivaalin pääesiintyjät ovat peruneet esiintymisensä Suomessa.


Aliravitsemus ja sairaudet lisääntyvät Pohjois-Koreassa - kuivuus, tulvat ja pakotteet heikentävät elinoloja

yle 02:27 19.07

Kuivuus ja tulvat voivat johtaan maan ruokakriisiin samaan aikaan kun maa on tiukkojen kansainvälisten pakotteiden kohteena.


Nimilaki muuttui – nyt vauvat saavat aiempaa pidempiä nimiä

iltasanomat 03:52 15.07

Nimilain muutos helpotti kansainvälisten sukunimien antamista.


Onko tässä historian tolkuttomin kesätapahtuma? Suomi päätyi kansainvälisten medioiden etusivuille omituisella tempauksella

iltasanomat 10:05 12.07

Joensuussa kisattiin heavyneulonnan maailmanmestaruudesta.


“On aika harvinaista, että yhtenä iltana tulee neljä MM-kisalippua” – asiantuntija kertaa Turun herkut ja uskoo, että pika-aidoissa nähtiin myrskyvaroitus

yle 09:11 12.06

Kansainvälisten huippujen tähdittämistä Paavo Nurmen kisoista jäi lopulta päällimmäisenä mieleen kotimaisten urheilijoiden hienot onnistumiset.


“On aika harvinaista, että yhtenä iltana tulee neljä MM-kisalippua” - asiantuntija kertaa Turun herkut ja uskoo, että pika-aidoissa nähtiin myrskyvaroitus

yle 09:11 12.06

Kansainvälisten huippujen tähdittämistä Paavo Nurmen kisoista jäi lopulta päällimmäisenä mieleen kotimaisten urheilijoiden hienot onnistumiset.


Suomalainen vuokramökki on isojen kansainvälisten varauspalveluiden myötä kenen tahansa ulottuvilla: "Eihän tällaista löydy mistään muualta"

yle 10:00 20.05

Suomalainen kesämökki on uusien digitaalisten palveluiden ansiosta kenen tahansa ulottuvilla.


Huomaatko yhdennäköisyyden? Sebastian Rejmanin ulkonäkö nousi viisufanien puheenaiheeksi: verrattiin oitis Hollywood-tähtiin

iltasanomat 16:40 15.05

Suomalaiskomistus herätti eilisen semifinaaliesityksen jälkeen kansainvälisten viisufanien huomion.


Boris Johnson uuden EM-kisoissa saavuttanut hiihtäjää neula niska­laukauksella Keski-Ruotsissa tyhjille futiskatsomoille Vuonna 1841

Hot topics