Pääkirjoitus: Kultaranta etsii eväitä kaaokseen iltasanomat 21:00 17.06

Presidentti Sauli Niinistön isännöimät Kultaranta-keskustelut keskittyvät tänä vuonna kansainvälisen järjestelmän tulevaisuuteen, kuten esimerkiksi YK:n asemaan. Naantalin päävieras on YK:n pääsihteeri António Guterres, joka lausuu keskusteluiden päätössanat maanantaina.


Pelko reunustaa Venäjän MM-kisoja – "Terroristijärjestöt ovat uhanneet iskeä" MTV 13:16 17.06

Jalkapallon MM-kisoissa Venäjällä turvatoimet ovat äärimmäisen tiukat. Viime vuosien terrori-iskut ovat jättäneet pelon kansainvälisen jalkapalloperheen keskuuteen.


Heidi Hautala: ”Presidentti Trumpin kaltaiset johtajat vaarantavat kaikkien turvallisuuden ja vapauden” uusisuomi 15:31 16.06

Vihreiden europarlamentaarikon Heidi Hautalan mukaan EU:n on maailman nykytilanteessa pidettävä sopimuksista kiinni yhä tiukemmin ja yhä yhtenäisemmin. Kansainvälisen järjestelmän romuttamiseen ei Hautalan mukaan pidä vastata samalla mitalla.


FIA-pomo visioi: Pelaajat voivat vaikuttaa F1:n tulevaisuuteen MTV 14:30 14.06

Tietokonepelaajilla voi olla tärkeä rooli F1-sarjan tulevien ideoiden kehitystyössä, katsoo Kansainvälisen autoliitoliiton FIA:n kilpailujohtaja Charlie Whiting.


FIA-pomo joutui myöntämään: Sebastian Vettelin paljastama porsaanreikä on totta MTV 08:00 14.06

Kansainvälisen autoliiton FIA:n kilpailujohtaja Charlie Whiting myöntää, että Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettelin paljastama porsaanreikä F1-sarjan virtuaalista turva-autoa koskevissa säännöissä on totta.


56 miljardin dollarin tarjous: Yhdysvaltain suurin kaapelitelevisioyhtiö haluaa ostaa kansainvälisen mediayhtiön MTV 06:54 14.06

Yhdysvaltain suurin kaapelitelevisioyhtiö Comcast on tarjonnut 65 miljardia dollaria mediamoguli Rupert Murdochin 21st Century Fox -yhtiön filmi- ja televisiotoiminnasta.


Fifa-pomo Gianni Infantino pyrkii jatkokaudelle iltasanomat 16:12 13.06

Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan puheenjohtaja Gianni Infantino asettuu ehdolle, kun liitto valitsee puheenjohtajaa ensi vuonna.


Suomalainen Joalin, 16, matkalla maailmantähdeksi – pääsi osaksi kansainvälistä superbändiä mtv 13:00 13.06

Spice Girls -yhtyeen manageri ja Idol-formaatin luoja Simon Fuller kokosi yhteen kansainvälisen superbändin, johon kuuluu 14 nuorta ympäri maailman. Yksi heistä on suomalainen Joalin Loukamaa.


Uudet F1-säännöt runnotaan läpi vaikka väkisin – päivitetty esitys talleille tällä viikolla MTV 15:25 12.06

Formula ykkösten autojen teknisiin sääntöihin on luvassa ensi kaudeksi muutoksia. Kansainvälisen Autoliiton FIA:n kilpailujohtaja Charlie Whiting ilmoittaa, että muutokset runnotaan läpi vaikka väkisin, jos talleilta ei löydy yhteisymmärrystä.


Formula ykkösiin yritetään runnoa sääntömuutoksia – eripuraiset tallit halutaan ruotuun MTV 15:25 12.06

Formula ykkösten autojen teknisiin sääntöihin on luvassa ensi kaudeksi muutoksia. Kansainvälisen Autoliiton FIA:n kilpailujohtaja Charlie Whiting ilmoittaa, että muutokset runnotaan läpi vaikka väkisin, jos talleilta ei löydy yhteisymmärrystä.


Yllätyskäänne: Trump ilmoitti sopimuksesta Kim Jong-unin kanssa uusisuomi 08:34 12.06

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on yllättänyt kansainvälisen median reportterit ilmoittamalla, että hän ja Pohjois-Korean Kim Jong-un allekirjoittavat Singaporen tapaamisessaan yhteisen lausunnon.


F1-lehdistökatsaus: Sävy Räikköstä kohtaan mustenee Italiassa – Bottas ansaitsemassa paikkansa MTV 17:58 11.06

Sebastian Vettelin paluu MM-sarjan kärkipaikalle Kanadan F1-kisan voitolla ja Mercedeksen kauaskantoiset huonot ratkaisut olivat pääosassa kansainvälisen lehdistön kisaperkauksessa, mutta myös Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen tilanne tiimeissään puhutti lehdistöä.


Johnny Depp kutsui Mika Kaurismäen yllättäen konserttiinsa – suomalaisohjaajaa odotti portilla läjä VIP-passeja: ”Jotain pitäisi tehdä yhdessä” iltasanomat 21:53 10.06

Kansainvälisen elokuvauran tehnyt ohjaaja Mika Kaurismäki tapasi näyttelijä-muusikko Johnny Deppin ennen Hollywood Vampiresin Helsingin-konserttia.


Astronautit lahjoittivat paaville oman avaruuspuvun – mukana valkoinen viitta MTV 18:44 09.06

Kansainvälisen ISS-avaruusaseman astronautit ovat lahjoittaneet paavi Franciscukselle oman sinisen avaruuspuvun. Jotta paavi erottuisi tavallisista astronauteista on pukuun liitetty valkoinen viitta.


Tässä ovat Kymi GP:n lähtöradat – Elitloppet-voittajalla paras tuuri iltasanomat 16:16 09.06

Kouvolan kansainvälisen suurkilpailun radat arvottiin suorassa lähetyksessä.


54-vuotias näyttelijä Brigitte Nielsen odottaa lasta stara 12:40 09.06

Tanskalaisnäyttelijä Brigitte Nielsen oli 1980-luvulla kansainvälisen supertähden ja seksisymbolin maineessa.


Viihdelehti Stara.fi stara 12:40 09.06

Tanskalaisnäyttelijä Brigitte Nielsen oli 1980-luvulla kansainvälisen supertähden ja seksisymbolin maineessa.


Suomalaisnäyttelijä teki hurjia stuntteja ruotsalaisessa rikossarjassa: ruumiinlämpö laski alle 35 asteen iltasanomat 15:15 08.06

Kansainvälisen murhamysteerin suomalaiseksi Ritvaksi palkattiin näyttelijä Ona Kamu, joka näytti kuvauksissa, mitä suomalainen sisu on. –?Päätin, että teen kaikki kohtaukset mahdollisimman pitkälle itse.


F1-sääntöuudistuksille viimeinen sinetti: ensi kaudelle tulossa näkyviä muutoksia MTV 19:39 07.06

Kansainvälisen autoliiton FIA:n moottoriurheiluneuvosto on antanut siunauksensa F1-sarjan aerodynamikkaa koskeville sääntömuutoksille. Uudet säännöt tulevat voimaan jo ensi kaudella.


F1-kuskit komennetaan lähtöruudukkoon entistä aikaisemmin MTV 14:03 07.06

F1-kuskit ja -tallit pakotetaan lähtöruudukkoon kymmenen minuuttia entistä aiemmin Kansainvälisen autoliitto FIA:n uuden sääntömuutoksen johdosta. Sääntömuutos astuu voimaan tänä viikonloppuna ajettavassa Kanadan GP:ssä.


Kaleva Oulun teatterin lyödään kuin opettamalla maalintekoa Teemu Selänne tekee valepoliisitutkinta valmistui – ”Äidin poismeno ”Unohti pelaavansa joukkueelle”

Uutiset