Huuhkajat nousussa FIFA-rankingissa – paras sijoitus kolmeen vuoteen MTV 13:20 20.09

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue on noussut Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n maailmanrankingissa ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen 60 parhaan maan joukkoon.


Hallitseva maailmanmestari poliisin tutkintaan – vaati videolla naiselta seksuaalista tekoa huumeita vastaan MTV 14:28 19.09

Kansainvälisen nyrkkeilyliiton WBO:n keskisarjan hallitseva maailmanmestari Billy Joe Saunders on lähellä menettää lisenssinsä julki tulleiden kohuvideoiden myötä, kertoo The Sun. 


FIA-pomo lyttää F1-sarjan villin uudistusidean: "Erittäin epätodennäköistä" MTV 12:49 19.09

F1-sarjaan on ehditty kaavailla mallia, jossa kukin talli saisi käyttää kolmea autoa. Ehdotus tuskin saa osakseen riittävää kannatusta, katsoo Kansainvälisen autoliiton FIA:n kilpailujohtaja Charlie Whiting.


Kansainvälinen rikostuomioistuin tutkii rohingya-muslimien kohtelua Myanmarissa iltasanomat 22:58 18.09

Kansainvälisen rikostuomioistuimen (ICC) syyttäjä on käynnistänyt alustavan tutkinnan rohingya-muslimeihin kohdistuvista raakuuksista Myanmarissa.


Professorit: Oikeusvaltion murentaminen alkanut Suomessa – ”Keskustan ja kokoomuksen vetäminen mukaan tärkein syy” uusisuomi 12:02 16.09

Firenzen yliopiston Euroopan yliopistollisessa insituutissa (EUI) kansainvälisen lain ja ihmisoikeuksien professorina toimiva Martin Scheinin ja Turun yliopiston julkisoikeuden professori Juha Lavapuro ovat huolissaan oikeusvaltion murenemisesta Suomessa.


Professorien kova arvio: Oikeusvaltion murentaminen alkanut Suomessa – ”Keskustan ja kokoomuksen vetäminen mukaan tärkein syy” uusisuomi 12:02 16.09

Firenzen yliopiston Euroopan yliopistollisessa insituutissa (EUI) kansainvälisen lain ja ihmisoikeuksien professorina toimiva Martin Scheinin ja Turun yliopiston julkisoikeuden professori Juha Lavapuro ovat huolissaan oikeusvaltion murenemisesta Suomessa.


Helvetin enkelien kaveri katosi jäljettömiin Lappeenrannassa – Syyte: Jengipomo pieksi kadonneen ystävää hiljaiseksi ja tivasi rahoista MTV 10:26 15.09

Lappeenrannan Helvetin enkeleiden väkivaltajutut ja kansainvälisen Outlaws-liivijengin rantautuminen Suomeen ovat saaneet puheet jengien mahdollisesta välienselvittelystä koville kierroksille.


Helvetin enkelien kaveri katosi jäljettömiin Lappeenrannassa – syyte: Jengipomo pieksi kadonneen ystävää hiljaiseksi ja tivasi rahoista MTV 10:26 15.09

Lappeenrannan Helvetin enkeleiden väkivaltajutut ja kansainvälisen Outlaws-liivijengin rantautuminen Suomeen ovat saaneet puheet jengien mahdollisesta välienselvittelystä koville kierroksille.


Todt tyrmää puheet F1-sarjan sähköisestä tulevaisuudesta MTV 13:09 08.09

Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtaja Jean Todt tyrmää spekulaatiot siitä, että F1-sarja siirtyisi tulevaisuudessa sähkömoottorien käyttöön.


Tutkimus paljastaa: Työstressi on erityisen haitallista perussairautta poteville miehille MTV 05:26 08.09

Työstressi on laajan kansainvälisen tutkimuksen mukaan erityisen haitallista miehille, joilla on sairaalahoitoa vaatinut diabetes tai joilla on ollut sydäninfarkti tai aivohalvaus.


Luka Modric pokkasi UEFA:n palkinnon Cristiano Ronaldon nenän edestä – ”Hän laittoi minulle viestin” MTV 14:02 07.09

Kansainvälisen jalkapalloliiton UEFA:n toimesta kauden parhaaksi pelaajaksi valittu Luka Modric paljastaa Cristiano Ronaldon ottaneen häneen yhteyttä palkintogaalan jälkeen.


FIA-pomo myöntää: Uusia F1-moottoritoimittajia ei näköpiirissä MTV 08:22 07.09

Formula ykkösiin ei ole tulossa uusia moottoritoimittajia vielä lähivuosien aikana, kertoo Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtaja Jean Todt.


Hän on IS:n lukijoiden ylivoimainen suosikki Miss Suomi -finalisteista – ”Klassisen kaunis, kansainvälisen tason kaunotar” iltasanomat 07:58 07.09

Miss Suomi 2018 -finalistit julkistettiin eilen. Kymmenen kaunotarta kisaa jälleen Suomen kauneimman kruunusta.


Jean Todt puhuu viimeisestä tapaamisestaan kuolleen Ferrari-pomon kanssa – "Hän lähetti minulle tekstiviestin" MTV 05:51 07.09

Kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n puheenjohtaja Jean Todt on paljastanut tietoja viimeisistä hetkistään Ferrarin entisen pääjohtaja Sergio Marchionnen kanssa. Marchionne menehtyi Zürichin yliopistollisessa sairaalassa heinäkuun lopulla.


Dopingtuomio: Venäjän yleisurheilutähdet menettivät kolme MM-mitalia MTV 18:53 05.09

Venäläiset yleisurheilutähdet Tatjana Lebedeva ja Maria Abakumova ovat menettäneet yhteensä kolme MM-mitalia dopingin vuoksi, Kansainvälisen yleisurheiluliiton etiikkaa valvova yksikkö Athletics Integrity Unit kertoo.


FIA-pomo vastasi Verstappenin kritiikkiin – "Kuskien kokouksessa asia nousee varmasti esille" MTV 14:51 05.09

Kansainvälisen Autoliiton FIA:n kilpailujohtaja Charlie Whiting on vastannut Red Bull -kuski Max Verstappenin Italian GP:n kisatuomaristolle esittämään kritiikkiin.


Kenraali Gustav Hägglund jättää jäähyväiset iltahuudollaan: "Kansan vaisto on terävämpi kuin älykköjen järkeily – Suomen upseeristo on maailman parasta" MTV 10:00 05.09

Kenraali Gustav Hägglund nousi sotilasurallaan Suomen tärkeimpään tehtävään: puolustuvoimien komentajaksi. Hän on tehnyt myös pitkän ja menestyksekkään kansainvälisen uran.


Rumaksi haukuttu paljon puhuttu halo saamassa "kauneusleikkauksen" MTV 15:11 02.09

Kansainvälisen autoliiton FIA:n kilpailujohtaja Charlie Whiting lupailee, että ulkomuodostaan kritisoitu F1-autojen halo-turvakaari uusittaisiin.


Nicaragua heitti YK:n ihmisoikeustarkkailijat ulos maasta kahden tunnin varoitusajalla – karu raportti suututti hallinnon iltasanomat 21:30 31.08

YK:n ihmisoikeusdelegaatio vaati keskiviikkona julkaisemassaan raportissa kansainvälisen yhteisön väliintuloa Nicaraguassa, jossa hallituksen vastaiset protestit ovat jatkuneet jo yli neljä kuukautta.


Astronauteilla jännittävä herätys työpäivään: Kansainvälisellä avaruusasemalla oli meteoriitin aiheuttama ilmavuoto – korjattiin tiivistysaineella ja teipillä MTV 20:32 31.08

Kansainvälisen avaruusaseman ISS:n astronautit yrittävät hoitaa mahdollisen yhteentörmäyksen aiheuttamaa ilmavuotoa. Asiasta kertoo BBC.


kärkeen Tour pikkutyttö sai keskustan eduskuntaryhmältä Soini-kysymyksessä – Toivolalle

Uutiset