Koko luokka sai kymppejä täynnä olevan todistuksen Kangasalalla MTV 17:03 08.06

Viime lauantaina aamu alkoi Kangasalla Vatialan koulussa todistustenjaolla - monen muun koulun tavoin.


Moottoripyöräilijä kuoli Kangasalla törmättyään henkilöauton perään MTV 06:40 13.05

Pirkanmaalla Kangasalla noin 60-vuotias moottoripyöräilijä kuoli törmättyään henkilöauton perään eilen lauantaina, kertoi poliisi. Moottoripyöräilijä loukkaantui kolarissa vakavasti ja kuoli saamiinsa vammoihin.


Poliisi: Moottoripyöräilijä kuoli Kangasalla törmättyään henkilöauton perään iltasanomat 00:50 13.05

Pirkanmaalla Kangasalla noin 60-vuotias moottoripyöräilijä on kuollut törmättyään henkilöauton perään, kertoo poliisi.


Motoristi kuoli peräänajossa Kangasalla iltalehti 00:10 13.05

Motoristi oli ajanut risteykseen ja törmännyt henkilöauton perään. Noin 60-vuotias motoristi menehtyi Kangasalla lauantai-iltana törmättyään risteyksessä olleeseen henkilöautoon. Henkilöauto oli matkalla Jyväskylän suuntaan valtatiellä 9 ja ryhmittynyt Haukijärven risteykseen tarkoituksena kääntyä kulkusuunnassa vasemmalle Haukijärventielle.


Karmea ohitus 80 km/h-alueella tallentui kojelautakameraan – ”Se jäi kuitenkin ajamaan sitä samaa nopeutta” iltasanomat 15:18 06.05

Kotimatkalla ollut tubettaja kuvasi vaarallisen ohituksen Kangasalla.


Raju nokkakolari Kangasalla – kaksi loukkaantui, auton katto leikattiin irti iltasanomat 18:31 28.04

Kaksi ihmistä on loukkaantunut vakavasti Kangasalla tapahtuneessa nokkakolarissa.


Raju nokkakolari Kangasalla: Kaksi loukkaantui – palomiehet leikkasivat auton katon irti MTV 18:09 28.04

Kaksi ihmistä on loukkaantunut vakavasti Kangasalla tapahtuneessa nokkakolarissa. Molemmissa autoissa oli vain kuljettajat, kun ne törmäsivät toisiinsa valtatie 9:llä Säynäjärven risteyksen kohdalla.


Vasta 9-vuotias Samuel tänään tv:ssä: Haluaa ommella sata pipoa pienille syöpäpotilaille iltalehti 12:58 12.04

Samuel Åkerlund nähdään uudessa Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelmassa. Kangasalla asuva Samuel Åkerlund on ikäisekseen harvinaisen auttavainen nuori mies. Muun muassa on kertonut hänen halustaan auttaa köyhiä lapsia.  Tänään vasta 9-vuotias Samuel nähdään Nelosella uudessa Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelmassa. Ohjelmassa seurataan suomalaisia, joilla 12 kuukautta aikaa toteuttaa joku suuri haave tai elämänmuutos.


Kangasalan murhista syytetyllä pyromaanisia piirteitä: Vaihtoi pahaenteisen Whatsapp-kuvan, seurasi pelastajien viestintää liki reaaliajassa iltalehti 17:51 27.03

Poliisi otti laite-etsinnässä talteen muun muassa kuvakaappauksia syytetyn naisen puhelimesta. Ne antavat viitteitä tulipalon suunnittelusta. Syyttäjä vaatii kolmekymppiselle naiselle elinkautista vankeustuomiota kahdesta murhasta ja tuhotyöstä. Nainen sytytti marraskuussa 2017 Kangasalla omakotitalon tuleen niin, että sisällä olleet kahdeksankymppinen nainen ja kuusikymppinen mies menehtyivät saamiinsa vammoihin. Murhan näyttämiseksi toteen syyttäjän on todistettava, että teko oli joko erityisen raaka tai julma tai että se oli tehty vakaasti harkiten. Poliisi on jo esitutkintavaiheessa kartoittanut suunnitelmallisuutta. Tutkijat takavarikoivat syytetyn puhelimen ja selvittivät siitä tietoja, jotka viittaavat tuhopolttamisen ihannointiin.


Pubivisasta palannutta miestä odotti palava kotitalo – syyte: 30-vuotias nainen murhasi isoäitinsä ja setänsä Kangasalla iltasanomat 13:30 27.03

Syytetty nainen ilmoitti sosiaalisessa mediassa aikovansa murhata ihmisen.


Derby-toivo Huippuhetket VPS Inter ei juomaan ämpäristä kaikki osui

Uutiset