Uskomaton video näyttää, miten 20-vuotias maitovalas Whisper synnytti poikasen

iltasanomat 16:06 26.05

Atlantan Georgia Aquariumissa syntynyt maitovalaan poikanen painaa noin 79 kilogrammaa.


Petri Kontiola muistaa supertähdeksi nousseen pelaajan ensimmäiset treenit NHL:ssä: ”Oli yksi huonoimmista pelaajista”

iltasanomat 17:07 25.05

Jonathan Toews, Patrick Kane ja Petri Kontiola saapuivat tulokkaina Chicago Blackhawksin harjoitusleirille syksyllä 2007.


Supertähti Patrick Kanen ensimmäiset NHL-treenit jäivät suomalaispelaajan mieleen: ”Oli yksi huonoimmista pelaajista”

iltasanomat 17:07 25.05

Jonathan Toews, Patrick Kane ja Petri Kontiola saapuivat tulokkaina Chicago Blackhawksin harjoitusleirille syksyllä 2007.


Charles Leclerc puuttui kiusallisiin Ferrari-väitteisiin – "Totta kai hän haastaa minut"

MTV 16:57 25.05

F1:n kuljettajamarkkinoilla nähtiin isoja liikkeitä, kun Ferrari ilmoitti, että sen ja Sebastian Vettelin tiet erkanevat kauden 2020 jälkeen. Ferrari palkkasi Vettelin korvaajaksi Carlos Sainzin, joka saapuu talliin McLarenilta. Koko kuvion ylle on nostettu väitteitä, joiden mukaan Sainz olisi värvätty vain ja ainoastaan Charles Leclercin kakkoskuljettajaksi.


Kultaranta-keskustelut: Lähtevätkö EU-maat poteroistaan ja päästäänkö ikinä järjestyksen tielle?

yle 23:53 24.05

Pääministeri Sanna Marin ei halunnut sitoa Suomea mihinkään leiriin keskustelussa EU:n elvytyspaketista. Leirit taitavat ylipäätään olla liikkeessä, kirjoittaa ulkomaantoimittaja Heikki Heiskanen.


Onko universumimme ainoa vai riittääkö niitä loputtomiin? Elämmekö sittenkin multiversumissa?

yle 16:04 24.05

Suomalaistutkija Tommi Tenkanen uskoo, että oman horisonttimme ulkopuolella on todella paljon alueita, joita emme pysty havainnoimaan.


Rivitalon raunioista löytyi vainaja Tampereella – poliisi: uhri todennäköisesti talon asukas

yle 09:04 24.05

Vainajan epäillään olleen asunnon asukas ja tulipalon epäillään alkaneen keittiöstä.


Ex-NHL: Janne Laukkanen todisti värikkäällä urallaan šokkisiirron ja viiden pakin avauskentällisen ? "Ainakaan ensimmäisessä vaihdossa ei kolahda omiin"

jatkoaika.com 16:12 22.05

Ex-NHL on Jatkoajan juttusarja, jonka jokaisessa artikkelissa haastatellaan yhtä entistä NHL-pelaajaa hänen aikakautensa NHL:stä ja Pohjois-Amerikasta. Janne Laukkanen koki, millaista on olla ainoa eurooppalaispelaaja AHL:ssä, mutta myös miltä tuntuu pelata maailman parhaiden kanssa maailman parhaita vastaan NHL:ssä.


Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa hurmanneet Ville ja Anniina viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä – kilistivät iloisissa tunnelmissa hääpaikallaan

mtv 08:52 22.05

Ainoana pariskuntana Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudennen kauden jälkeen avioliittoaan jatkaneet Ville ja Anniina viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä.


Hannes Hyvönen ja Netta Suikkanen siirsivät kesähäitään: "Yhtä paljon mä mun eukko kultaa rakastan, vaikka ovessa on kaksi nimeä"

mtv 14:15 21.05

Hannes Hyvönen kosi rakastaan Netta Suikkasta kaksi vuotta sitten.


Erikoinen idea vireillä – lähteet: Lauri Markkanen ja kumppanit jatkavat kauttaan Disney Worldissa

iltalehti 10:24 21.05

NBA on jo keskustellut alueen käyttämisestä Disneyn kanssa. The Athleticin lähteiden mukaan NBA-kausi on jatkumassa Floridan osavaltiossa sijaitsevassa Orlandossa. Pelipaikkoja on ehdotettu useita, mutta selvästi eniten kannatusta on saanut idea pelata Disney World -teemapuistossa. NBA on keskustellut Disneyn kanssa vakavasti alueen käyttämisestä. Liiga näkee ideassa runsaasti positiivisia puolia, sillä Disney World on yksityisalue, jolla on jo valmiiksi hotelleja ja tarvittavat mukavuudet.


Iivo Niskanen aavisti jo tammikuussa, että kultasuksien luottovoitelija jättää tehtävänsä – maailmanmestari kuullut huhuja tulevasta huoltoryhmästä

yle 18:52 20.05

Iivo Niskanen kertoi korona-ajan kuulumisiaan Yle Puheen Urheiluluuri-ohjelmassa.


Lapin tulvat alkaneet – ensi viikolla kohtalon­hetket: ”Virtaumat jopa ennätys­suuret”

iltasanomat 17:25 20.05

Kevättulvat ovat alkaneet pohjoisessa ja ensi viikolla ratkeaa, nähdäänkö Lapissa historian suurimmat tulvat.


Miesten superpesisjoukkue Kempeleen Kirin pelinjohtaja jätti tehtävänsä koronavirusriskin takia: "Terveysasioihin liittyen en pysty hoitamaan tehtäviäni"

yle 15:35 20.05

Miesten superpesiskauteen valmistautuva Kempeleen Kiri joutuu vaihtamaan pelinjohtajaa koronatilanteen takia, kun Jussi-Pekka Tanskanen jätti seuran terveysriskin takia.


Helsingin merikotkan pesä paljastui harvinaisuudeksi

iltasanomat 06:43 20.05

Tasan kuukausi sitten keskellä Helsinkiä koettiin sensaatiomainen luonnonilmiö, kun merikotkan pesässä kuoriutui ensimmäinen poikanen. Nyt sieltä kurkkii jo kaksi – tai ehkä jopa kolme terhakasta päätä.


Uutta: Mestis-seurat ovat alkaneet siirtyä ottelukohtaiseen palkanmaksuun – pelaajayhdistys hyväksyy

jatkoaika.com 13:01 19.05

Uudella käytännöllä Mestis-seurat varautuvat siihen, ettei tulevaa kautta pystyttäisi pelaamaan normaalisti.


Takaisin luontoon: kaksi kuuttia palasi mereen Korkeasaaren villieläinsairaalasta – toinen epäröi, toinen sukelsi suoraan veteen

yle 10:45 19.05

Villieläinsairaalassa on hoidossa vielä yksi harmaanhylkeen poikanen.


HUS: Koronaviruksen vuodehoito- ja tehohoitotarve on laskenut

yle 10:38 19.05

Infossa aiheista puhuvat johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi ja kehittämisjohtaja Visa Honkanen sekä apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalainen.


Koronaviruksen ennusteet ja varautuminen epidemian toiseen aaltoon HUSin infon aiheena – katso kello 11 alkaen

yle 10:38 19.05

Infossa aiheista puhuvat johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi ja kehittämisjohtaja Visa Honkanen sekä apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalainen.


Mäkihyppääjä Julia Kykkänen turtui niukkuuteen: ”Kun himo iskee, syön tikkarin tai viinirypäleen”

iltalehti 08:06 19.05

Mäkihypyssä jokainen ylimääräinen gramma heikentää suorituskykyä. Mäkihyppääjä Julia Kykkänen, 26, vastaa puhelimeensa kesken kokkauspuuhien. –?Nyt valmistuu kaksi munaa. Siihen vähän rahkaa kylkeen, Kykkänen esittelee välipalaansa.


Hot topics