Äreät vanhat äijät: Brexitillä hätkähdyttävä seuraus – englanti ei ole pian EU:n virallinen kieli iltasanomat 06:30 18.01

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla muun muassa Brexitistä ja seksuaalirikoksista.


Tomi Kallio aloittaa NHL-seuran pelaajatarkkailijana iltasanomat 12:09 14.01

San Jose Sharks värväsi entisen huippupelaajan.


Presidentti Niinistö tapaa Kiinan Xi Jinpingin – tutkija: Niinistöllä velvollisuus nostaa kiusalliset asiat tapetille iltasanomat 11:16 14.01

Ulkopoliittisen instituutin tutkija Jyrki Kallion mukaan Niinistön vierailu on poliittisesti merkittävä koko Euroopan unionin kannalta.


Kaivospomo: Dragon Mining sai kohukaivoksen vanhalla lailla – uusi olisi voinut jättää 300kg kullan kallioperään uusisuomi 18:17 11.01

Uuden, vuonna 2011 voimaan astuneen kaivoslain nojalla ei ole käynnistetty vielä ensimmäistäkään kaivosta. Jos Dragon Mining olisi ryhtynyt hakemaan kaivoslupaa Valkeakoskelle Kaapelinkulman kultakaivosta varten, ei lupaa olisi välttämättä herunut, arvioi Kaivosteollisuuden toiminnanjohtaja Pekka Suomela.


Marianna Kallion kurvit kuin sarjakuvista – mahtuvat hädin tuskin somekuvaan stara 10:00 11.01

Televisiojulkkis Marianne Kallio nähtiin muutama päivä sitten poikkeuksellisen rohkeissa mainoksissa,


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 11.01

Televisiojulkkis Marianne Kallio nähtiin muutama päivä sitten poikkeuksellisen rohkeissa mainoksissa,


Miksi saksalainen saa tunnissa enemmän aikaiseksi kuin suomalainen? iltasanomat 06:00 11.01

Äreät vanhat äijät eli Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat vuoden ensimmäisessä podcastissaan muun muassa saksalaisten tehokkuudesta ja matematiikkakokeilusta.


Marianne Kallio riisui alakulttuurikaupan mallina stara 14:00 08.01

Televisiojulkkis Marianne Kallio on riisunut vaatteitaan Horror-Shop -nimisen alakulttuurityylejä edustavan


Marianne Kallio riettaana – poseeraa alakulttuurikaupan mallina stara 14:00 08.01

Televisiojulkkis Marianne Kallio on riisunut vaatteitaan Horror-Shop -nimisen alakulttuurityylejä edustavan


Miksi kaupunkilaisten pitää maksaa maaseudun sähkökatkojen ehkäiseminen? iltasanomat 06:30 04.01

Äreät vanhat äijät eli Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat vuoden ensimmäisessä podcastissaan muun muassa Aapeli-myrskystä, maailmankaupasta ja matkailusta.


Ilmoitus pahoinpitelystä sähköisti tunnelman Helsingin Kalliossa – useat poliisipartiot hälytettiin Kurviin iltasanomat 21:58 03.01

Poliisi kertoo tapauksesta vain niukasti.


BB-Mariannen kuolatuimmat kuvat kuin miestenlehdestä stara 11:20 03.01

Televisiosta tuttu realitytähti Marianne Kallio on nykyisin ulkoisia avujaan auliisti


Kasper, 22, toteutti ja videoi vaarallisen tempun – loikkasi 11 metriä korkealta kalliolta pikkuruiseen avantoon iltasanomat 20:30 28.12

Stunttitemppuja harrastava nuori mies korostaa, ettei vastaavaa kannata kokeilla, jos ei tiedosta riskejä ja tiedä tarkalleen, mitä on tekemässä.


Luhistuuko Euroopan unioni? Äreät vanhat äijät kertovat, mitä ensi vuonna saattaa olla edessä iltasanomat 06:30 28.12

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola paketoivat vuoden 2018 uutiset. Samalla he kertovat, mitä ensi vuonna saattaa olla edessä.


Peräti kolme suomalaispelaajaa mukana USHL:n huippulupausten ottelussa jatkoaika.com 10:51 23.12

Suomalaishyökkääjät Matias Maccelli, Marcus Kallionkieli ja Jami Krannila ovat valittu tammikuussa pelattavaan USHL:n huippulupausten otteluun.


Suomen poliisi julkaisi perinteisen jouluvideonsa – viehättävä naispoliisi paljastui entiseksi Miss Suomi -kaunottareksi iltasanomat 19:21 22.12

Suomen poliisi on lähettänyt perinteisen joulutervehdyksensä. Videolla pääosassa on poliisina työskentelevä entinen Miss Suomi -kilpailija Saana Kallio.


Kela-korvaukset loppuvat, jättilasku uhkaa – ”Jossain on tapahtunut hirvittävä laskuvirhe” iltasanomat 06:12 21.12

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla muun muassa yritystuista, lääkärikäynneistä ja taksiasiainvaltuutetun... siis lapsiasiainvaltuutetun taksimatkoista.


TPS kunnioitti Tomi Kalliota ja voitti kärkikamppailun - Haukeland jälleen voiton takuumiehenä jatkoaika.com 20:56 20.12

Liigan kärkikamppailu tarjosi Turkuhallin yleisölle viihdyttävän ja vauhdikkaan jääkiekko-ottelun. Siipirikkoinen TPS kampesi Tomi Kallion juhlaotteluna toimineen kamppailun voiton toisen erän kahdella maalillaan lukemin 2?1.


Uutiset