Timo Latvala kirjoitti ylioppilaaksi 74-vuotiaana – vasta kaksi vuotta sitten löytyi syy, miksi kirjoittaminen oli niin vaikeaa nuorena

yle 18:00 14.11

Tamperelainen insinööri jäi usean kerran luokalle, koska hänen keskivaikeaa lukihäiriötään ei löydetty. Sinnikkyys toi lopulta ylioppilaslakin.


MM-kultaleijonat edustavat Linnan juhlissa – Mörkö-Marko ja kapteenisto paikalle erityisjärjestelyin

iltasanomat 17:14 14.11

Itsenäisyyspäivän vastaanotolla nähdään Suomi-kiekon kermaa.


K-Marketin lihankäsittelyhuoneesta kaikuivat avunhuudot Kouvolassa – paikalle rynnännyttä odotti järkyttävä näky pihvikoneen luona

iltasanomat 12:26 14.11

Kauppias kertoo IS:lle, että apu saatiin paikalle nopeasti.


Kalle Palander yritti kikkailla liput Huuhkajien matsiin kiertoreittiä – tuntee Liechtensteinin yhtenä harvoista suomalaisista

iltasanomat 10:32 14.11

Pienen ruhtinaskunnan alppihiihtäjät harjoittelivat aikanaan mielellään suomalaisten kanssa.


Martin tien poskeen sammunut auto siirrettiin laittomalle pysäköintipaikalle – kertyneistä sakoista seurasi pitkä riita ja oikeusruljanssi

iltasanomat 06:57 14.11

Hallinto-oikeuteen viety riita pysäköintimaksuista tuli espoolaisen Martti Saarelman mukaan käytettyjen työtuntien kautta kalliimmaksi, mitä alkuperäiset sakot olisivat maksaneet.


Ensitreffit alttarilla -Anniina ja Ville lemmenlomalla Lontoossa - aviomieheltä romanttinen yllätys: ”Haaveilin vuosia siitä...”

iltalehti 06:34 14.11

Ensitreffit alttarilla -pariskunta nautti täysin palkein Lontoon lomastaan. Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuorein kausi saatiin vastikään päätökseen. Sieltä rakkauden löysivät Anniina ja Ville, jotka ovat jatkaneet elämäänsä yhdessä sarjan loputtua. Nyt Anniina kertoo Instagramissa Villen yllättäneen hänet ihanalla tavalla. Pari on suunnannut ensimmäiselle yhteiselle lomamatkalleen Lontooseen. Pitkään haudottu unelma toteutui matkan aikana.


Sana saunakohtaamisesta on kiirinyt – Salkkarit-hahmo äityy tilittämään keskellä baaria

mtv 20:00 13.11

Torstain Salkkarit-jaksossa Monican ja Kallen baari-ilta menee yli.


Gallen-Kallelan maineikas Palokärki vedettiin yllättäen pois myynnistä – hinta-arvio oli yli 1,6 miljoonaa euroa

iltasanomat 18:13 13.11

Ilmoitus myynnin peruuntumisesta tehtiin myyjän taholta.


Gallen-Kallelan arvoteos vedettiin yöllä pois huutokaupasta New Yorkissa – suomalainen taideasiantuntija: “En muista vastaavaa”

yle 16:07 13.11

Akseli Gallen-Kallelan Palokärki oli myynnissä Sothebyn huutokaupassa New Yorkissa. Maalauksen uskottiin rikkovan taiteilijan aiemman myyntiennätyksen.


Herttuatar Meghan vei Archie-poikansa salaa Amerikkaan - vietti maassa vain päivän

iltalehti 12:39 13.11

Herttuatar Meghanin syyskuisesta New Yorkin -matkasta on tihkunut yllättäviä lisätietoja. Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn viiden kuukauden ikäinen Archie-poika on nuoresta iästään huolimatta matkustanut jo monessa eri maassa. Hän on nuorin brittikuninkaallinen, joka on osallistunut viralliselle edustusmatkalle. Archie matkasi vanhempineen Etelä-Afrikan kiertueelle syyskuussa. Sitä ennen hän oli jo ehtinyt käydä vanhempiensa kanssa Ibizalla sekä Etelä-Ranskassa. Uusien tietojen valossa on käynyt ilmi, että pikku-Archie onkin ehtinyt jo matkustaa kolmella eri mantereella. Hän käväisi nimittäin äitinsä kanssa syyskuussa yhden päivän visiitillä New Yorkissa. Amerikkalaislähtöinen herttuatar Meghan matkusti syksyllä New Yorkiin kannustamaan hyvää ystäväänsä, tennistähti Serena Williamsia US Open -kisoihin. Williams on paljastanut, että Meghan ei suinkaan matkustanut Yhdysvaltoihin yksin - reissussa oli mukana tuolloin neljän kuukauden ikäinen Archie.


Greta Thunberg lähtee paluupurjehdukselle Yhdysvalloista – päämääränä Espanja ja YK:n ilmastokokous

iltasanomat 09:47 13.11

Ruotsalaisen ilmastoaktivisti Greta Thunbergin on määrä lähteä tänään paluumatkalle Yhdysvalloista Eurooppaan.


Keskellä kalleinta Tapiolaa ränsistyy kokonainen kerrostalo: Mistä on kyse?

iltasanomat 09:33 13.11

Asunnonomistajat ovat pulassa arvonsa menettäneiden kotiensa kanssa. Kiinteistöosakeyhtiö taas vakuuttaa, että uudisrakennus on ratkaisu.


Nyt puhuu Antero Niittymäki: Tämän takia urheilupomo lähti TPS:stä – ”Tuli näkemysero hallituksen kanssa"

iltalehti 07:28 13.11

Antero Niittymäki ei ole katunut lähtöään. TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki irtisanoutui työstään 20. lokakuuta. Niittymäki olisi halunnut erottaa päävalmentaja Kalle Kaskisen, HC TPS Turku Oy:n hallitus oli vielä silloin asiasta eri mieltä.


Elton Johnin ja Celine Dionin Suomen-keikkojen vip-liput tyrmistyttävät: maksaisitko sinä 800 euroa tästä?

iltasanomat 07:12 13.11

Elton Johnin ensi syksyn Helsingin-keikalle myydään vip-lippuja, joista saa pulittaa jopa 880 euroa. Hulppealla hinnalla ei kuitenkaan pääse lähellekään itse tähteä, vaan sen sijaan tarjolla on mahdollisuus kuvata itsensä artistin pianon kanssa.


Traagisesti pienen lapsensa menettänyt olympiavoittaja kertoi ilouutisen: perheeseen syntyi kaksospojat – Teemu Selännekin onnitteli

iltalehti 07:00 13.11

Kätilö ei ehtinyt edes paikalle ennen kuin kaksoset olivat jo syntyneet. Kesäkuussa 2018 kuultiin karmeasta tragediasta. Alppihiihdon olympiavoittajan Bode Millerin ja rantalentopalloilija Morgan Beckin tytär hukkui tuttavaperheen luona Kaliforniassa. Tuolloin vasta puolitoistavuotias Emeline joutui veden varaan kesken uima-allasjuhlien, eikä häntä saatu pelastettua.


Robin Packalen on tunkenut kansainvälisille markkinoille kohta vuoden: ”Kahdella sinkulla ei hirveän pitkälle pääse”

iltalehti 21:58 12.11

Robin Packalen ei hötkyile uuden englanninkielisen musiikin julkaisemisen kanssa. Robin Packalenin, 21, syksy on kulunut uuden englanninkielisen musiikin valmistelussa. Hän on vastikään palannut Berliinistä biisisessioista. – Olen ollut aika paljon poissa himasta. Joka viikko jotain tapahtuu jossain muualla kuin kotosalla, Robin kertoili kuulumisiaan World Vision: Riku ja tähdet tv-show’n lehdistötilaisuudessa Helsingissä tiistaina.


Yle seuraa postilakon toisen päivän mielenosoitusta – katso suorana: "Me olemme katkeria ja vihaisia"

yle 11:58 12.11

Posti- ja logistiikka-alan unioni (PAU) on kutsunut koolle mielenosoituksen Postin pääkallopaikalle Helsingin Ilmalaan.


"Me olemme katkeria ja vihaisia" – Postilakon toinen päivä jatkuu mielenosoituksella, katso suorana nyt – Yle seuraa kireäksi äitynyttä lakkotilannetta

yle 11:58 12.11

Posti- ja logistiikka-alan unioni (PAU) on kutsunut koolle mielenosoituksen Postin pääkallopaikalle Helsingin Ilmalaan.


Postilakon toinen päivä jatkuu mielenosoituksella, katso suorana nyt – Yle seuraa kireäksi äitynyttä lakkotilannetta

yle 11:58 12.11

Posti- ja logistiikka-alan unioni (PAU) on kutsunut koolle mielenosoituksen Postin pääkallopaikalle Helsingin Ilmalaan.


Postilakon toinen päivä jatkuu mielenosoituksella, katso suorana klo 12.20 – Yle seuraa kireäksi äitynyttä lakkotilannetta

yle 11:58 12.11

Posti- ja logistiikka-alan unioni (PAU) on kutsunut koolle mielenosoituksen Postin pääkallopaikalle Helsingin Ilmalaan.


35?000 kuutiota jätevettä edustavat Linnan ja aikuinen lapsenlapsi kosketusetäisyydellä laittamaan viestiä” tavoittele Toyotalla – turvapaikoista halutaan – ”Sitten meikäläinen

Hot topics