Autovaras hylkäsi karvaiset kanssamatkustajansa – poliisi pelasti 14 koiraa nääntymisen partaalta MTV 19:21 08.06

Näyttelykoirat joutuivat vaaratilanteeseen, kun koiranohjaaja piipahti pikaruokaravintolassa Kalifornian Reddingissä.


Tässä on Duudsonit-Jukan uusi rakas – söpö yhteiskuva julkaistiin stara 12:40 04.06

Pohjanmaalta Hollywoodin ponnistaneet Duudsonit ovat sopeutuneet erinomaisesti Kalifornian auringon alle.


Viihdelehti Stara.fi stara 12:40 04.06

Pohjanmaalta Hollywoodin ponnistaneet Duudsonit ovat sopeutuneet erinomaisesti Kalifornian auringon alle.


Viime vuonna ei yhtään pöllöhavaintoa: Googlen kissakerho tuhoaa Piilaakson pöllökannan MTV 10:08 28.05

Ympäristönsuojelijat ovat jo jonkin aikaa olleet huolestuneita kissojen suuresta määrästä Kalifornian tietyillä alueilla. Samaan aikaan Kalifornian Piilaakson alueelta alkoi löytyä kuolleita pöllöjä ja pöllönraatoja. Asiasta kertoo sanomalehti New York Times.


Arnold Schwarzenegger toipui sydänleikkauksesta – kuntoilee pyöräilemällä stara 13:00 26.05

Kalifornian entinen kuvernööri ja koko maailman Terminaattori Arnold Schwarzenegger oli


Amazing Race jatkuu tänään uusin jaksoin! iltalehti 08:49 26.05

Meillä käynnistyy nyt matkailurealityn 27. tuotantokausi. Pidetty matkustusreality Amazing Race jatkuu tänään uusin jaksoin. 27. tuotantokausi on esitetty USA:ssa syksyllä 2015. Tänä talvena maassa nähtiin jo 30. kausi, jonka on uutisoitu saavan jatkoa. Meillä matkaan maailman ympäri lähetetään Kalifornian Los Angelesista 11 joukkuetta. Parivaljakot tuntevat toisensa jo entuudestaan. Yhdet ovat naimisissa, toiset kihloissa, kolmannet seurustelevat. Joukosta löytyy myös työkavereita ja sukulaisia.


Onnettomuus krematoriossa Kaliforniassa - savupiippu tuprutti kuolleiden tuhkia kaupunkiin iltalehti 20:21 25.05

Vielä on epäselvää, aiheuttiko savu terveyshaittoja. Kalifornian National Cityssä sijaitsevassa krematoriossa tapahtui torstaina kiusallinen onnettomuus. Krematoriouunin luukku oli jostain syystä laitettu huonosti kiinni, joten uunista pääsi ulos savua. Televisiokanava KGTV:n savua tuli savupiipusta ja krematorion auki olleista ovista. Savun mukana kuolleiden ihmisten tuhkia ehti levitä savupiipusta kaupunkiin. Silminnäkijän mukaan savua leijaili kauppakeskuksen yläpuolella.


Iso-Arska on palannut! Tältä näyttää sydänoperaatiosta toipunut 70-vuotias toimintasankari energisellä pyörälenkillä iltalehti 07:56 25.05

Arnold Schwarzenegger, 70, on palautunut parin kuukauden takaisesta sydänoperaatiosta. Näyttelijä ja entinen Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger, 70, oli maaliskuussa avosydänleikkauksessa. Miehen kunto romahti pari kuukautta sitten vakavasti, ja hänelle suoritettiin hätäleikkaus. Nyt Terminator-tähti on tehnyt paluun. 70-vuotias Arnold Schwarzenegger nähtiin Los Angelesin keskustassa energisenä pyörälenkillä ystävän seurassa. Kuvista näkee, että mies on toipunut leikkauksesta hyvin, ja on saanut voimiaan takaisin.


Kalifornialaiskaupunki nimesi päivän Stormy Danielsin mukaan - antoi avaimen seksikaupassa iltalehti 09:57 24.05

Trumpin oikeuteen haastanut aikuisviihdetähti sai avaimen West Hollywoodin kaupunkiin. Kalifornian osavaltiossa sijaitseva West Hollywoodin kaupunki on nimennyt toukokuun 23. päivän Stormy Daniels Dayksi. Kaupunki antoi Yhdysvaltain tunnetuimmalle aikuisviihdetähdelle avaimet kaupunkiin. Seremonia pidettiin Chi Chi La Rue -nimisessä seksikaupassa keskiviikkona. Stormy Daniels, oikealta nimeltään Stephanie Clifford, sanoo, että hänellä oli suhde Donald Trumpin kanssa vuonna 2006. Danielsin mukaan hän harrasti Trumpin kanssa seksiä yhden kerran hotellissa Floridan Lake Tahoessa. Trumpin Melania-vaimo oli vain muutamaa kuukautta aiemmin synnyttänyt pariskunnalle vauvan. Trump kiistää suhteen.


Mullistavasta merietanoiden muistitutkimuksesta kohistaan tiedemaailmassa – nyt suomalaisprofessori selittää, mistä siinä on pohjimmiltaan kyse MTV 06:34 23.05

Viimeisen viikon aikana on uutisoitu Kalifornian yliopiston biologien mullistavasta tutkimuksesta, jossa muistoja onnistuttiin siirtämään merietanasta toiseen. Neurotieteen professori pitää tutkimusta mielenkiintoisena, mutta tyrmää kalifornialaistiedemiesten väitteen siitä, että kokeessa oltaisiin siirretty muistoja.


Kengurottalajin luultiin kuolleen sukupuuttoon - löytyikin Meksikosta iltalehti 20:34 22.05

Kyseessä on kengurotan alalaji sanquintininkengurotta. Todella harvinainen kengurotta havaittiin maanantaina Kalifornian niemimaalla Pohjois-Meksikossa. Kyseessä on kengurotan alalaji sanquintininkengurotta, jonka kuviteltiin kuolleen sukupuuttoon. Viimeksi sanquintininkengurottia on havaittu 32 vuotta sitten.


Muistoja on saatu jo siirrettyä kotilosta toiseen – uusi apu Alzheimerin taudin hoitoon? "Ei kovin kaukaista” MTV 06:16 21.05

Muistoja pystytään siirtämään jo kotiloista toiseen. Se muuttaa käsitystämme muistista ja voi auttaa niin Alzheimerin taudista kuin traumanjälkeisestä stressihäiriöstä kärsiviä, sanoo Kalifornian yliopiston professori.


Todellinen Smooth Criminal – murtovaras tanssi kesken rikoksen stara 11:00 20.05

Kalifornian Fresnossa sijaitsevan toimistorakennuksen valvontakameran nauhaa tutkineita odotti taannoin ällistyttävä


Gynekologi käytti vuosikymmeniä potilaitaan seksuaalisesti hyväksi - Etelä-Kalifornian yliopisto ei tehnyt mitään iltalehti 13:05 17.05

Ylioppilaiden terveyskeskuksessa vuosikymmeniä työskennellyt gynekologi kuvasi nuorten potilaidensa sukuelimiä ja esitti seksuaalisia ja rasistisia kommentteja. Seksuaalinen hyväksikäyttöskandaali ravisuttaa Etelä-Kalifornian yliopistoa Los Angelesissa. Yliopiston ylioppilaiden terveyskeskuksessa vuosikymmenten ajan työskennelleen miesgynekologin syytetään käyttäneen nuoria naispotilaitaan seksuaalisesti hyväksi. Suurin osa gynekologin asiakkaista oli alaikäisiä ja osasi huonosti englantia. Moni ei myöskään ollut käynyt aiemmin gynekologisessa tutkimuksessa, joten ei tiennyt mitä tutkimus pitää sisällään.


Trumpin puheet siirtolaisista vain hurjistuvat: ”He eivät ole ihmisiä, he ovat eläimiä” iltalehti 07:49 17.05

USA:n presidentti kutsui osaa siirtolaisista eläimiksi puhuessaan muurista. - Meillä on ihmisiä, jotka tulevat maahan tai yrittävät tulla. Me viemme ihmisiä ulos maasta, Trump sanoi keskiviikkona Kalifornian republikaaneille, jotka olivat vierailemassa Valkoisessa talossa. - Te ette usko, miten pahoja nämä ihmiset ovat. He eivät ole ihmisiä, he ovat eläimiä.


Näkökulma: Jättisumman lahjoittanut Metallica halutaan jo Suomen hallitusneuvottelijaksi - rockin supernova pyyhkäisi alleen jopa Cheekin iltalehti 17:36 12.05

Metallica pystyi vielä 37 aktiivisen vuoden jälkeen määrittelemään uudelleen käsitteen ”maailmanluokka”. Itse soittaminen sujui tutun suurpiirteisesti, kirjoittaa toimittaja Solmu Salminen. Amerikka ensin. Kalifornian Bay Arean hevisuuruus Metallica oli kaivattu vieras Suomessa. Edellisestä konsertista Helsingin Hietaniemessä oli kulunut neljä vuotta, mikä on bändin toiseksi suurin Suomen-keikkojen väli koko sen olemassaoloaikana. Metallica halusi huomioida vaihteeksi kotimaansa yleisöä, eikä eurooppalaisten auttanut kuin niellä kyyneleensä.


Kalifornian kouluammuskelussa kyse 14-vuotiaiden poikien riidasta – uhri sai osuman käsivarteen iltasanomat 21:27 11.05

Vamma ei ollut poliisin mukaan vakava, mutta uhri on viety sairaalaan hoidettavaksi.


Hakkarainen käräjille Hakkarainen saapui oikeuteen

Uutiset